προβλημα με phlilips matchline 29'

batistapao13

New member
19 August 2009
12
γεια σας ειμαι καινουργιος στο forum και θα ηθελα την βοηθεια σας.εδω και μαι εβδομαδα η παραπανω τηλεοραση εκανε διαφορα τρελα.σε οποιοδηποτε καναλι και αν εμπαινες μετα απο 1-2 λεπτα αρχιζαν να αλλοιωνονται τα χρωματα.μερα με την μερα αυτο γινοταν ποιο εντονο ωσπου χθες εγινε διακοπη ρευματος και οταν ξανανοιξε η τηλεοραση εδιεχνε το μαυρο μοβ.σημερα το πρωι πηγα να την ανοιξω αλλα το μονο που εδειψνε ηταν ενα μοβ φοντο(μαυρο επρεπε να ηταν αλλα με την αλλιωσηη εδειχνε μοβ) με γραμμες.και απο τοτε τιποτα απολιτως ανοιγει δειχνει αυτο και κανει 3-4 επαννεκινησεις χωρις να αναβοσβησει το λαμπακι.κλεινει η οθονη και ξανανοιγει.να σηνειωσω επισης οτι η τηλεοραση απο την αριστερη πλευρα μεσα μυριζει καμενο ενω ηχο βγαζει αλλα σε χαμηλοτερη ενταση απο πριν.
τι βλαβη ειναι αυτη και ποσο περιπου θα μου κοστισει?ευχαριστω γτια τοι ενδιαφερον

Δύσκολο να σου πει κάποιος. Μπορεί τροφοδοτικό υψηλής τάσης.
Πρέπει να επικοινωνήσεις με το service της φιλιπς.
Όμως προτού κάνουν οτιδήποτε, να σε ενημερώσουν πρώτα για το κόστος...

εω εποικινωνησει με το σερβις και μου ειπανε οτι δεν ανλαμβανουν πια crt Οθονες.καμια ιδεα για το τι μπορει να ειναι?

εω εποικινωνησει με το σερβις και μου ειπανε οτι δεν ανλαμβανουν πια crt Οθονες.καμια ιδεα για το τι μπορει να ειναι?

Που βρισκεσαι? Σε ποια πολη?
Να σε βοηθησουμε αν γινεται

Είναι δυνατό η φίλιπς να μην αναλαμβάνει το σέρβις των προϊόντων της;
Αυτό είναι κάπως σοβαρό...

το ξερω πηρα τηλ και η απαντηση που πηρα ητα<<κυριε μου δεν ειμαστε παλαιοπωλειο.οι crt εχουν καταργηθει και πλεον δεν υπαρχουν ανταλακτικα.για αυτο ρωταω γνωριζει κανεις τι μπορει να ειναιι και το λκοστος ?

Φιλε μου απιστευτη κατασταση......
Ειναι ντροπη τους να λενε κατι τετοιο....

το ξερω πηρα τηλ και η απαντηση που πηρα ητα<<κυριε μου δεν ειμαστε παλαιοπωλειο.οι crt εχουν καταργηθει και πλεον δεν υπαρχουν ανταλακτικα.για αυτο ρωταω γνωριζει κανεις τι μπορει να ειναιι και το λκοστος ?

Αδυνατω να πιστεψω κατι τετοιο.
Πηρες στο επισημο service? Παρε στα κεντρικα τηλεφωνο 2106162000

τελος παντων ξαναπηρα και τους ειπα για τον ταδε πωλητη οτι μου μιλησε ετσι και ειπαν οτι θα το κανονισουν.σημερα λοιπον σαν αινσταιν που ειμαι εκανα ενα πειραμα.ανοιξα την τηλεοραση και την αφησα ανοιχτη για 2 λεπτα.αρχικα απο πανω απο την τηλεοραση αρχισε να μυριζει καμμενο και εκανε επαννεκινηση μονη της αφου αστραψε η οθονη σαν ασπρο φοντο και απο τοτε οποτε την ανοιγω αναβοσβηνει το κοκκινο λαμπακι.ξερει κανεις τι επαθε?

Αφού σου είπαμε. Βλάβη στο τροφοδοτικό υψηλής τάσης. Το πιο πιθανό κάποιος πυκνωτής να έχει λιώσει (και για αυτό μυρίζει καμένο). Αν την χρειάζεσαι, μην την ξαναβάλεις καν στην πρίζα. Αν δεν την χρειάζεσαι, πειραματίσου άφοβα...

Πρέπει να πάει στο σέρβις...

οσο για την οθονη που γινοταν μοβ το τροφοδοτικο εφταιγε?ποσο κοστιζει περιπου η επισκευη?

Θα σου πουν στο σέρβις... Κανείς δεν μπορεί να σου πει πόσο κοστίζει, γιατί κανείς δεν μπορεί να κοστολογήσει τα εργατικά. Μόνο αυτός που θα σου την φτιάξει, δηλαδή το σέρβις της φίλιπς...

Συγνώμη παιδιά αλλά μιλάμε για CRT 29" . Ποιά νομίζετε ότι είναι η αξία της σήμερα; Να φτιάξουν τι;
μόνο τα εργατικά να ξεβιδώσει τα καπάκια ο υπάλληλος στο service θέλει 60 ευρώ. Πιστεύετε ότι αξίζει ακόμα και τόσα;

Και πριν πείτε ότι τα λέω "αφ, υψηλού" σας λέω ότι ακριβώς την ίδια τηλεόραση είχα κι εγώ, θυμάμαι περί τις 300,000 δρχ. την είχα πάρει με 100hz, με dolby prologic με με με με, και εννοείται την χάρισα πριν κάτι χρόνια.

Δυστυχώς ή ευτυχώς είμαστε πλέον στο 2009 και αν θέλουμε να βλέπουμε τα πράγματα ψυχρά είναι ακριβώς έτσι.

Τώρα αν τα δούμε από τη συναισθηματική πλευρά καλά τρεχάματα στα service...

εχετε καποιον τεχνικο να την παω.αμα δεν επιτρεπεται λογο διαφημισης στειλτε με pm .το σερβις τις φιλιπς το φοβαμαι.μενω βορεια προαστια

Re: Απάντηση: προβλημα με phlilips matchline 29'

Συγνώμη παιδιά αλλά μιλάμε για CRT 29" . Ποιά νομίζετε ότι είναι η αξία της σήμερα; Να φτιάξουν τι;
μόνο τα εργατικά να ξεβιδώσει τα καπάκια ο υπάλληλος στο service θέλει 60 ευρώ. Πιστεύετε ότι αξίζει ακόμα και τόσα;

Και πριν πείτε ότι τα λέω "αφ, υψηλού" σας λέω ότι ακριβώς την ίδια τηλεόραση είχα κι εγώ, θυμάμαι περί τις 300,000 δρχ. την είχα πάρει με 100hz, με dolby prologic με με με με, και εννοείται την χάρισα πριν κάτι χρόνια.

Δυστυχώς ή ευτυχώς είμαστε πλέον στο 2009 και αν θέλουμε να βλέπουμε τα πράγματα ψυχρά είναι ακριβώς έτσι.

Τώρα αν τα δούμε από τη συναισθηματική πλευρά καλά τρεχάματα στα service...

Μπορεί να μην έχουν εμπορική αξία, αλλά ακόμα είναι αστέρια στο τηλεοπτικό σήμα. Εγώ πάντως δεν σκοπεύω να χαρίσω την 32" 9618 όσο θα υπάρχουν αναλογικές εκπομπές... (Άρα για καμιά 10ετία ακόμα :flipout:)