προβλημα με phlilips matchline 29'

εννοω φοβαμαι τις τιμες!!αμα ειναι να δωσω πανω απο 150 ευρω δν αξιζει

Εχω την 32αρα 9618 η οποια ειναι αστερι ακομα και σημερα. Εχει δουλεψει μερικες χιλιαδες ωρες και δεν εχει παθει το παραμικρο - φτου φτου. Την ειχα παρει 2300 ευρα. Αν χαλασει σαφως και θα την επισκευασω. Δεν ειναι τηλεοραση της οκας οποτε λες δεν πειραζει.
Στη θεση σου ακομα και 150ευρα να μου ελεγαν θα την επισκευαζα.
Αντε να παρεις μια lcd μ αυτα τα λεφτα. Μη τρελαθουμε κιολας!-bye-

Ναι αλλά εδώ δεν μιλάμε ούτε καν για 16:9 τηλεόραση! Μιλάμε για 4:3. Πες μου τι να δεις σ' αυτό το κάδρο εκτός από τον ευαγγελάτο και τον χατζηνικολάου. Ούτε για διαφημίσεις δεν κάνει, ακόμα και αυτές οι περισσότερες το έχουν γυρίσει στο μακρόστενο.

Και τι να συνδέσεις να δεις που τα πάντα σήμερα έχουν ψηφιακή σύνδεση; με scart; :flipout: με svideo :flipout: ή με composite :flipout:

Αδιάφορο πόσο έκανε τότε. Και οι γονείς μου είχαν δώσει 3300 για την Philips 36" και όποτε την βλέπω γελώ....από γεωμετρία; :flipout: από σύγκλιση που στις γωνίες είναι τρεις λαλούν και δυό χορεύουν; :flipout::flipout::flipout:

Συγνώμη, αλλά έχω τελείως διαφορετική άποψη. Καλές τηλεοράσεις για την εποχή τους αλλά έως εκεί.

Υ.Γ. Στο μέγεθος δεν αναφέρομαι γιατί εκεί είναι τα πολλά γέλια... -bye-

φιλε μου για σενα μπορει να ειναι για τε γελια αλλα δεν εχουμε ολοι την ανεση να παρουμε tft ειδικα τωρα με την εναρξη της σχολικς χρονιας.οκ?:damnyou::damnyou::damnyou::damnyou:

Σεβαστό, αυτό που θέλω να πω ότι ΔΕΝ αξίζει να δώσεις 150 ευρώ. Και αν αρχίσουν τίποτα άλλες παρενέργειες μετά την επισκευή τι θα κάνεις; μόνο που θα πηγαινοφέρνεις 50 κιλά φτάνει.
Για για του λόγου το αληθές δες εδώ ένα παράδειγμα και είναι και πιό σύγχρονη/ακριβή από την δική σου.
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?p=914615#post914615

Βασικά τη δική μου Matchline 29" 9416 την έχω πάει σε άλλο χώρο και δεν περίμενα να χαλάσει για να πάρω 42'' LCD.

Πράγματι σε τηλεοπτικό σήμα είναι αξεπέραστη, αλλά εάν χάλαγε (φτου, φτου) και μου ζήταγαν 150 ευρώ, δύσκολα θα τα έδινα. Ιδιαίτερα όταν γνωρίζω ότι κάποτε (πολύ πιο σύντομα) θα ξαναπαρουσιάσει πρόβλημα.

Δεν είναι άπιαστο όνειρο πάντως μια LCD.

δεν λεω οτι ειναι απιαστο ονειρο να παρεισ μια tft.απλα ο κυριος moderator γιατι γελαει??δεν μπορω να καταλαβω τι του δινει αυτο το δικαιωμα.αυτην την τηλεοραση εχω και σε οποιον αρεσει

τελικα πηγα σε ενα καταστημα στην περιοχη μου εκανε κατι κολλησεις αλλαξε και το τροφοδοτικο και μου πηρε 100 ευρω.στην philips που ειπα να παω μου ειπαν 1 μηνα για ανταλλακτικα και 180-250 η επισκευη.μπορω να πω οτι η τηλεοραση δουλευει καλυτερα απο πριν:FSGSFGS4::FSGSFGS4::FSGSFGS4:

Έτσι ωραίος,πριν διαβάσω το τελευταίο post θα σου έλεγα να την πας σε γειτονικό μαγαζί να στην φτιάξουν.-bye-

Χαίρομαι πάντως που την έφτιαξες,δεν θα μου άρεσε να έβλεπα το topic να τελειώνει με ένα ξερό "πήρα lcd",γιατί έχω και εγώ μια 21" στο άλλο δωμάτιο που δουλεύει allmost 24/7 και αν χαλάσει αν είναι κάτι περίεργο χαλασμένο και δεν έχω ανταλλακτικό να την φτιάξω εγώ,θα την στείλω για service,πάντως θα την έφτιαχνα γιατί δεν μου αρέσει να έχουμε πάνω από 70 χρόνια ένα είδος tv,πότε να χαμε διασκεδαστικές στιγμές πάνω σε ένα κουτί ΝΑ από μέγεθος,και πότε αστείες στιγμές,και ξαφνικά να τις απαρνιόμαστε σαν να μην τις είχαμε ποτέ για τα υγρά της lcd.:grandpa:

Τελικά αυτές οι 29άρες CRT της Philips όλο από ψυχρές κολλήσεις και πυκνωτές χαλάνε.
Ευτυχώς βρέθηκε οικονομική λύση. Αλλά για πόσο;

Στα προϊόντα τεχνολογίας δεν χωράνε συναισθηματισμοί πάντως.
Εγώ όταν είδα ότι τα blu-ray έχουν τη χειρότερη σύνδεση που μπορεί να έχει κάποιος (composite) για να τα συνδέσει σε μια CRT και που έτσι κι αλλιώς δεν μπορούν να παίξουν HD είπα καιρός για HDMI.

Αφήστε που οι σύγχρονες έχουν και ψηφιακό δέκτη και ενσωματωμένο USB για αναπαραγωγή αρχείων.

Τελικά αυτές οι 29άρες CRT της Philips όλο από ψυχρές κολλήσεις και πυκνωτές χαλάνε.

Βασικά σε όλες τις CRT (25+) χαλάει κάποια στιγμή το τροφοδοτικό (ή της υψηλής τάσης ή της συσκευής). Όσο για τις ψυχρές κολλήσεις, δεν φαντάζομαι να γίνονται με το χέρι...

Το θέμα είναι ότι όλοι οι ηλεκτρολυτικοί πυκνωτές αλλοιώνονται με την πάροδο του χρόνου, και σπάνια αντέχουν πάν από 10-15 χρόνια. Όσο μεγαλύτερες οι θερμοκρασίες και όσο λιγότερο χρησιμοποιείται η συσκευή, τόσο πιο γρήγορα χαλάνε...

Απάντηση: Re: προβλημα με phlilips matchline 29'

δεν λεω οτι ειναι απιαστο ονειρο να παρεισ μια tft.απλα ο κυριος moderator γιατι γελαει??δεν μπορω να καταλαβω τι του δινει αυτο το δικαιωμα.αυτην την τηλεοραση εχω και σε οποιον αρεσει

Αν ξαναδιαβάσεις το μηνύμά μου, τα γέλια είναι σχετικά με τα σημεία στα οποία συγκρίνω την 29άρα CRT με μια σύγχρονη ψηφιακή και όχι στο αν σε παίρνει η όχι να αγοράσεις καινούργια τηλεόραση.
Και είμαι βέβαιος ότι θα γελάσεις κι εσύ αν κάποια στιγμή θελήσεις να μπεις στον κόσμο της υψηλής ευκρίνειας (bluray, HD κάμερα, HD δορυφορική κλπ) και κάνεις σύγκριση της 29άρας με μια σύγχρονη τηλεόραση.
Αυτά, προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

Εγώ βλεπω ότι τα 100ευρώ έχουν γίνει πια κατώτερη ταρίφα σε επισκευές τηλεοράσεων 2-10 ετών

Βασικά σε όλες τις CRT (25+) χαλάει κάποια στιγμή το τροφοδοτικό (ή της υψηλής τάσης ή της συσκευής). Όσο για τις ψυχρές κολλήσεις, δεν φαντάζομαι να γίνονται με το χέρι...

Το θέμα είναι ότι όλοι οι ηλεκτρολυτικοί πυκνωτές αλλοιώνονται με την πάροδο του χρόνου, και σπάνια αντέχουν πάν από 10-15 χρόνια. Όσο μεγαλύτερες οι θερμοκρασίες και όσο λιγότερο χρησιμοποιείται η συσκευή, τόσο πιο γρήγορα χαλάνε...

Γύρω στα 5 ετη στα τελευταία μοντέλα CRT τηλεοράσεων .....