Πρόβλημα με Pioneer 696 & HDMI cable

Επίσης η εταιρεία Τηλεοπτική Σαραβέλος είναι μία από της πιο σοβαρές εταιρείες που υπάρχουν στην αγορά.

Εμένα μου άλλαξαν ολόκληρη οθόνη Screenline Othello 110 " αξίας 1000 ευρώ, δεν νομίζω να κωλώσουν στο καλώδιο.

Μίλα με τον κύριο Αιμίλιο Ιωαννίδη και είμαι σίγουρος ότι θα σε εξυπηρετήσει.

Πριν για να σε διευκολύνω περισσότερο εάν θες φέρε το DVD και το καλώδιο σπίτι μου για να σου φύγει κάθε απορία.

Φιλικά Γιάννης.

Last edited:
johnάκο υπάρχει λύση στο πρόβλημά σου και αυτή να έίσαι σίγουρος δεν είναι να διώξεις το player σου... απόδειξη και τα λεγόμενα του Γιάννη...

αν μπορουνε να σου κανουνε τη χαρη πηγαινε εκει και δοκιμασε οτι ανοιχτο καλωδιο εχουνε να δεις τι γινεται.......

Εγω στη θεση σου θα δοκιμαζα κανα αλλης μαρκας καλωδιο και αν κλειδωνε απροβληματιστα.....θα ζητουσα χρηματα πισω.
Παντως πολυ αξιοπρεπης σταση της αντιπροσωπειας.....
Δεν μιλαω για Μπραβο απλα κανουν τη δουλεια τους οπως πρεπει επαγγελματικα και οχι κακομοιρικα οπως το καταστημα που το αγορασες......

Καλημέρα. Έχω ευχάριστα νέα!

Εχθές που πήγα σπίτι, είπα να δοκιμάσω και το τελευταίο firmware update (το original της Pioneer) μπας και...
Ε λοιπόν, το dvd κλείδωσε κανονικά!
Το έκλεισα, το ξανά άνοιξα, έπαιξα με το καλώδιο, κανένα πρόβλημα!

Τί να πώ; Μπορεί κάποιο firmware update να διορθώνει και τέτοια προβλήματα; Απ' ότι φαίνεται, μπορεί!

Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για το ενδιαφέρον που δείξατε στο πρόβλημα μου, κάτι που αντικατοπτρίζει την ποιότητα των ανθρώπων που "κυκλοφορούν" ακόμα ανάμεσα μας.

Γιάννη ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση, έστω και αν τελικά δεν χρειάστηκε. Όπως και να 'χει, για 'μένα μετράει πολύ να ξέρεις ότι έχεις δίπλα σου ανθρώπους που μπορούν να σε βοηθήσουν (όντως με τον κ. Ιωαννίδη μίλησα εχθές).

Όχι αδερφέ μου.

Ειδικά επειδή είχα ακούσει απο άλλο post ότι είναι ευαίσθητα αυτα τα καλώδια σε τσακίσματα, γωνίες κτλ, το πρόσεξα ιδιαίτερα.

Το καλώδιο ήταν απο τη συσκευασία σε κουλούρα μαζεμένο, και στην πρώτη δοκιμή, δεν μπήκα καν στη διαδικασία να το ισιώσω. Το ξεπακετάρισα και το σύνδεσα απευθείας. Τίποτα.
Άλλαξα τα βύσματα (κίνηση πανικού!). Πάλι τίποτα.
Το ίσιωσα (ξεδίπλωσα) όλο. Πάλι τίποτα.
On/Off τον PJ & Pioneer, τίποτα.

Τσιγάρο....

Οι παραπάνω δοκιμές * 2.... Πάλι τίποτα.

Το μάζεψα και το πήγα στο μαγαζί. Μιά χαρά!

Έκανα το firmware update και έπαιξε!
Ειλικρινά και έγω δεν περίμενα ότι θα παίξει. Τί να πω;

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ...ΑΓΟΡΑΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ 696 ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ 15Μ ΚΑΛΩΔΙΟ HDMI SUPRA ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ!!MONΟ ANABOΣBHNEI TO ΗDΜΙ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΕΙΧΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ ΕΝΑ KISS DP 600 ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ,ΑΡΑ ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ.ΕΧΩ ΗΔΗ ΠΕΡΑΣΕΙ 3 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ UPDATES ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ???? HELP!

ΜΕ ΚΑΛΩΔΙΟ ΤΟΥ 1 Μ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ -PIONEER ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΟΚ ΜΕ HDMI.ME TO 15M OMΩΣ ΤΙΠΟΤΑ....ΜΕ ΤΟ ΚΙSS 600 ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟ 15Μ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΤΖΕΚΤΟΡΑ ΟΜΩΣ.ΕΠΟΜΕΝΩΣ?ΤΩΡΑ ΦΟΡΑΩ ΤΟ V3.01 ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ FIRMWARE TO 6C18 EΠΙΣΗΜΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΗΣ PIONEER NOMIZΩ.Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟΑΝΟΙΞΑ ΦΟΡΟΥΣΕ ΤΟ YDC6915A ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΑ ΑΛΛΑ ΕΛΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΩ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΩ ΕΣΤΩ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩΣΕ ΜΟΡΦΗ ΒΙΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΨΩ ΜΕ ΤΟ NERO..ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?ETΣΙ ΜΟΥ ΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΩ.ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΑ

Δοκίμασε το εξής (με δικό σου ρίσκο): Όπως είναι ανοιχτός και ο PJ και το dvd player (και δεν δείχνει εικόνα), βγάλε το HDMI και ξαναβάλτο (ναι, με αναμμένα τα μηχανήματα).

Λέω με δικό σου ρίσκο, γιατί κανονικά αυτό απαγορεύεται.

Άλλος που να έχει δοκιμάσει pioneer 696 με SUPRA και να έχει πρόβλημα ???
Εγώ αγόρασα Supra 8 μέτρα αλλά ακόμα ΔΕΝ έχω συνδέσει το pioneer στον Epson 700 ....
Ελπίζω να ΜΗΝ βρεθώ προ δυσάρεστης έκπληξης ... :BDBDG54:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ...ΑΓΟΡΑΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ 696 ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ 15Μ ΚΑΛΩΔΙΟ HDMI SUPRA ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ!!MONΟ ANABOΣBHNEI TO ΗDΜΙ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΕΙΧΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ ΕΝΑ KISS DP 600 ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ,ΑΡΑ ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ.ΕΧΩ ΗΔΗ ΠΕΡΑΣΕΙ 3 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ UPDATES ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ???? HELP!

οι μεγαλες αποστασεις με συνδεση hdmi(εδω μιλαμε για 15μ)χρειαζονται και εναν καλο επεξεργαστη εικονας απο το dvdplayer (π.χ farouja)για να μπορει να "κλειδωσει" το σημα σωστα.επισης υπαρχει και η περιπτωση να εχει τσακισει καπου το καλωδιο σου αλλα νομιζω το ποιο πιθανο ειναι αυτο που σου ανεφερα ποιο πανω.προφανως το kiss "φοραγε" ποιο δυνατο επεξεργαστη οποτε δεν υπηρχε και προβλημα...

Δεν ξέρω αν βοηθάει σε κάτι, αλλά εμένα το 696 (χωρίς κάποιο update) παίζει χωρίς πρόβλημα με 10μ καλώδιο ...της κακιάς ώρας (από fnac, σχεδόν no name με 59 euros) στον Panasonic PT-AX100.

ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΟΣΑ FIRMWARE ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΑ ...ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ.ΜΕ HDMI ΠΑΝΤΩΣ 1 Μ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΨΟΓΑ.ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΓΙΑ ΠΟΥΛΗΜΑ 4 ΗΜΕΡΩΝ ΣΥΣΚΕΥΗ!ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ

κακως θα κανεις....τοσοι τοχουμε εδω μεσα και δεν εχουμε προβλημα.....και αν εισαι σιγουρος οτι φταιει το μηχανημα ( που δεν εισαι ) πηγαινε το πισω για αντικατασταση....

αν και πιο κοντα στην αντιληψη του dp88 ειμαι κι εγω

MA NA TO KANΩ ΤΙ?ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ 600 ΜΕ ΤΟ 15Μ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ TO KAΛΩΔΙΟ.ΚΑΙ ΕΞΑΛΛΟΥ ΜΕ ΤΟ KISS ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ.ΛΕΣ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ PIONEER?ΑΦΟΥ ΜΕ 1 Μ ΚΑΛΩΔΙΟ ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ.ΜΕ ΤΟ 15 Μ ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΕΙ Η ΕΝΔΕΙΞΗ HDMI.ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ SERVICE THΣ PIONEER ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ORIGINAL FIRMWARE TΗΣ PIONEER ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΕΡΑΣΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ.