Πρόβλημα με Pioneer VSX-422?

Χα χα, τώρα ήθελα να γράψω και με πρόλαβε ς......
Λοιπόν έστειλα αίτημα στην eurobank στο οποίο ζήτω να μην πληρώσω τις 2 τελευταίες δόσεις μιας και τον είχα πάρει σε 6 άτοκες και με το που έχω στείλει το φαξ μου στέλνουν μήνυμα οι Βέλγοι ότι όλα Οκ στις επόμενες δω μέρες θα με πάρουν τηλ για να πάω από την intersys να πληρωθώ..... για να δούμε τι θα δούμε.... πάντως θα το κυνηγήσω μέχρι τέλους... έχουν μπλέξει με τρελό:o

Αγαπητε μου διαβαζοντας την <<Οδυσσεια>> σου απεναντι σ αυτη την εταιρεια θεατρο, το μονο που μπορω να σου πω ειναι κουραγιο και παντα καλη διαθεση !! Το ευχαριστο σε ολο το θεμα ειναι οτι - οπως βλεπω- διαθετεις αρκετο χιουμορ.
Φιλικα
Χριστος
ΥΓ. Ηθελα να αγορασω ενα στερεο αυτοκινητου της pioneer, αλλα μετα απο ολα αυτα που διαβασα το σκεφτομαι πολυ.

Μιλάμε ότι οι άνθρωποι δεν παίζονται, συμπεριφορά δημοσίου στις απαντήσεις τους δεκαετίας 90'. Η πλάκα είναι ότι την πληρώνει με αυτή την χαζή συμπεριφορά των εδώ αντιπροσώπων μία εδραιώμένη παγκοσμίως εταιρία με σοβαρά προϊόντα!
Τι σόΪ μάνατζερ είναι αυτοί της intersys δεν μπορώ πραγματικά να καταλάβω.......είμαι στις πωλήσεις 22 χρόνια από τα οποία τα τελευταία 10 σε υψηλή θέση και αν είχα τέτοια συμπεριφορά απέναντι σε πελάτη θα είχα πάρει πόδι με συνοπτικές διαδικασίες.....

και η προ μερικών λεπτών απάντηση των Βέλγων όταν τους ανέφερα για πολλοστή φορά ότι τόσο καιρό η inersys κάνει τον ´´αμερικάνο´´ ..........

We can assure you that the outcome will be positive towards you. Your issue
has been escalated to the service manager from Pioneer Europe and he has
send an email to Intersys to explain the procedures.
We are now waiting on an answer from them, but we are confident that they
will reimburse the amount which has been paid by you. We would also like to
have this resolved as soon as possible like you so we hope to receive news
soon. It is difficult to set a date on it as we depend on Intersys's
feedback at this moment. At our side we do the utmost and we will inform
you once we get any feedback.

Για να καταλάβουν μερικοί Ελληναράδες , να πέρνουν κανά μάθημα το πως οφείλει μία σοβαρή εταιρία να αντιμετωπίζει τους πελάτες της.....

Φίλε Χρήστο ,
είναι αυτά που λέω πιο πάνω, χαλάνε το όνομα της εταιρίας οι ´´αμπαλοι μάνατζερ´´ ( ο Θεός να τους κάνει μάνατζερ ) των εδώ μαγαζιών, γιατί για μαγαζιά πρόκειται και όχι για εταιρία δομημένη σωστά.
Θα σε συμβούλευα εφόσον σε καλύπτει το μηχάνημα να το πάρεις αλλά αφού έχεις βρει τον τρόπο να διαπιστώσεις ότι σε καλύπτει η εγγυηση απευθείας. Νομίζω ότι δεν πρέπει να είμαστε εκδικητικοί ως καταναλωτές αλλά επίμονοι και εφόσον έχουμε το δίκιο με το μέρος μας να μην αφήνουμε τα πράγματα να κυλάνε όπως νάναι αλλά να διεκδικούμε το δίκαιο, τα νόμιμα συμφεροντά μας και το σωστό έως τέλους.

Έχω νέα :-)
Τελικά το θέμα έφτασε στον γενικό διευθυντή της pioneer στο Βέλγιο και σήμερα μου έστειλε μήνυμα να του δώσω λογαριασμό ώστε να μου καταθέσουν τα χρήματα από τα κεντρικά τους στο Βέλγιο !!!

Έχω νέα :-)
Τελικά το θέμα έφτασε στον γενικό διευθυντή της pioneer στο Βέλγιο και σήμερα μου έστειλε μήνυμα να του δώσω λογαριασμό ώστε να μου καταθέσουν τα χρήματα από τα κεντρικά τους στο Βέλγιο !!!
Τώρα, αυτό εγώ μάλλον δεν θα το έκανα. Θα του δώσεις το δικό σου λογαριασμό, ή θ' ανοίξεις έναν καινούριο έτσι για τέτοιες παλιο-περιπτώσεις;

Τώρα, αυτό εγώ μάλλον δεν θα το έκανα. Θα του δώσεις το δικό σου λογαριασμό, ή θ' ανοίξεις έναν καινούριο έτσι για τέτοιες παλιο-περιπτώσεις;

Τους έδωσα ήδη δικό μου λογαριασμό, γιατί να μην το κάνω όμως ? Που θεωρείς ότι υπάρχει θέμα ?

Τους έδωσα ήδη δικό μου λογαριασμό, γιατί να μην το κάνω όμως ? Που θεωρείς ότι υπάρχει θέμα ?
Κατά πάσα πιθανότητα δεν τρέχει τίποτα. Προσωπική επιφυλακτικότητα με τα τόσα που ακούω. Ολόψυχα εύχομαι να ξεμπλέξεις μια και καλή. :ernaehrung004:

νικήσαμε:):):)
Αφού έφτασε το θέμα μέχρι τον γενικό διευθυντή της pioneer Europe !!! Τα χρήματα τελικά μπήκαν στον λογαριασμό μου:):)
Πιο πολύ ηθική δικαίωση νιώθω με την κίνηση τους παρά ότι άλλο ....Όσο για τους εδώ 'απίθανους´ της intersys....μακριά, όσο πιο πολύ τόσο καλύτερα!!

Χαρά στην υπομονή σου και μπράβο για το αποτέλεσμα που κατάφερες
Γιατί δεν καταλαβαίνουν ;
Γιατί δεν βλέπουν ;
Γιατί δεν ξυπνάνε ;
Ας αναρωτηθούν εκεί στην εταιρεία και σε κάθε εταιρεία, πότε το κέρδος δεν είναι μόνο σε ευρώ

Καλά τους είχα πάρει την αντιπροσωπεία για πλάκα.

Τόσο καλά προϊόντα και έχουν τέτοιο after sales support.

Το ΜΟΝΟ που δεν θα έκανα είναι να το αγοράσω από μη εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο.

Καλά μιλάμε για την μουτζα του αιώνα, τον ανοίγω πριν από λίγο και τον έχω σύνδεση με τηλεόραση και την ένταση στο 35 , παίζει Κανά 5λεπτό και έσβησε μόνος του, ούτε διακοπή ρεύματος, τίποτα δεν συνέβη.....κοιτάζω καλώδια στα ηχεία οκ, τον βγάζω από την μπριζα , αλλάζω είσοδο, ανοίγει 3 Δευτέρα και σβήνει μόνος του!! Τι γκίνια είναι αυτή ρε με την λαλακια που πήγα και πήρα :mad::mad::mad:

Re: Απάντηση: Πρόβλημα με Pioneer VSX-422?

Επειδή έχω απογοητευτεί πλήρως με το θέμα θα ήθελα την βοηθειά σας, μίλησα χτες με το service τους ανέφερα το πρόβλημα και ο τεχνικός τους άρχισε να μου αναφέρει ότι υπάρχει περίπτωση να φταίνε τα ηχεία, στην εύλογη απορία μου γιατί να φταίνε τα ηχεία αφού την ένταση την είχα ανεβάσει σταδιακά εώς την μέση και πιο κάτω και στο φινάλε αντε και τα ηχεία δεν τα σηκώνει ο ενισχυτής γιατί δεν κάηκε κάποιο από αυτά αλλά παρουσίασε πρόβλημα ο av , απάντηση δεν πήρα.
Παραθέτω λοιπόν τα στοιχεία των ηχείων μπας και έχετε κάποια απάντηση, σημειώνω δε ότι με πολύμετρο μέτρησα τα ηχεία , το κεντρικό και τα πίσω έδειχναν 8+ Ω και τα μπροστά 6+ Ω .
Επίσης εκάνα και την κίνηση να βγάζω ένα ένα τα ηχεία για να δω αν θα ανοίξει χωρίς να κλεισει ο ενισχυτής και μέχρι που έμεινε σκέτος παρουσιάζει το ίδιο θέμα , δηλαδή ανοίγει και μετά από 3'' κλείνει.

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΗΧΕΙΟ AV-988C
50W, 2 woofer 4" + 1 tweeter 3/4", 8Ω, 100Ηz-20KHz, 84-88dB.

ΗΧΕΙA ΔΟΡΥΦΟΡΟI AV-988S
30W, 1 woofer 4" + 1 tweeter 3/4", 8Ω, 100-20KHz, 82-86dB.

Ηχεία Βάσης Koda EX-566T
•Μέγιστη ισχύς 120W 8Ω.
•Σχεδίαση 2 δρόμων με Bass reflex
•Woofer: 1×6,5’’
•Tweeter: 1×3/4’’
•Απόκριση συχνότητας: 42Hz – 20KHz.
•Ευαισθησία: 88db±3db