Πρόβλημα με play.com

Busoni

Supreme Member
5 July 2006
3,290
Αθήνα - Χολαργός
Είχατε ποτέ πρόβλημα με την παράδοση του play.com; Στις 2 Μαϊου υποτίθεται ότι μου έστειλαν ένα CD κι ακόμα να έρθει... Το περίεργο είναι ότι την ίδια ημερομηνία έστειλαν κι ένα DVD που έφτασε 3 ημέρες μετά. Πλέον περιμένω τις 21 μέρες, που απαιτούνται σύμφωνα με το play.com, για ν' αρχίσει το tracking της αποστολής...

Tελευταία συμβαίνει συνέχεια το ίδιο ακριβώς.
Τα πράγματα "ξεκολλάνε" όταν γίνει μια επόμενη παραγγελλία, η οποία φτάνει την ίδια μέρα συνήθως με το υπόλοιπο της προηγούμενης.

Όταν όμως δεν θες να παραγγείλεις τι γίνεται?
Ένα mail ίσως διευκρινήσει τα πράγματα.

Δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Κάθε φορά μου έχει έρθει.Μόνο με το amazon από Αμερική είχα θέμα που έκανε 2 μήνες να έρθει και εν τω μεταξύ μου το είχανε ξαναστείλει.

Εγώ είχα παραγγείλει στις 27-4 ένα παιχνίδι για ps3 κ ενώ πάντα έρχονταν σε 3-4 μέρες τα πράγματα αυτό έκανε 12...τελικά ήρθε δλδ...οπότε οκ, κάνε υπομονή μπορεί να έρθει.

Νομιζω οτι το play "χαλασε". Εχω παρατηρησει και εγω μεγαλες καθυστερησεις στις αποστολές, ενω το τελευταιο DVD που παρηγγειλα ηρθε εκτος απο καθυστερημενο και σε αλλη εκδοση. Δεν ειχε τα extra που εγραφε στο site ενω η εικονα ηταν 4:3 letterbox αντι για αναμορφικο 16:9.

Αρκετα παραπονα σχετικα με το play εχουν αρχισει να "ακουγονται" και στο AVSforum.com

To θέμα είναι ότι επόμενη παραγγελία από αυτη της 2ης Μαϊου ήρθε κανονικά.Τι να πώ... Υπάρχει πιθανότητα να μου το ξαναστείλουν σε περίπτωση που δεν έρθει τελικά;

Υπόψιν, επειδή τα πακετάκια από το Play έρχονται σαν απλή αλληλογραφία και ο ταχυδρόμος ΔΕΝ είναι υποχρεωμένος να σας τα παραδώσει προσωπικά, πάντα υπάρχει ο κίνδυνος της εξαφάνισης από "ελαφροχέρηδες"....ειδικά σε πολυκατοικίες.

Re: Απάντηση: Πρόβλημα με play.com

Υπόψιν, επειδή τα πακετάκια από το Play έρχονται σαν απλή αλληλογραφία και ο ταχυδρόμος ΔΕΝ είναι υποχρεωμένος να σας τα παραδώσει προσωπικά, πάντα υπάρχει ο κίνδυνος της εξαφάνισης από "ελαφροχέρηδες"....ειδικά σε πολυκατοικίες.

Αυτό φοβάμαι κι εγώ... Ειδικά όταν είδα το πακετάκι του DVD μισοσκισμένο.