Πρόβλημα με Πολεοδομία

Καλησπέρα σε όλους,

Δυστυχώς από την τελευταία φορά που έγραψα, δεν έχω μπορέσει να βρω ακόμα οριστική λύση.
Στο μεσοδιάστημα δυστυχώς απεβίωσε και ο πατέρας μου, ο οποίος έτρεχε να δει τί θα κάνει με τη μηχανικό. Στην προσπάθεια αποδοχής κληρονομιάς η συμβολαιογράφος μας ενημέρωσε πώς αν δεν τακτοποιηθούν όλες οι ανοικτές υποθέσεις, μεταβίβαση δεν μπορεί να γίνει.
Έχω προσπαθήσει να έρθω επανειλλημένως με τη μηχανικό, όμως πλέον αποφεύγει να σηκώσει το τηλέφωνο. Σε περιπτώσεις τέτοιες, όπου δεν μπορώ πλέον να υπομένω τη στάση της μηχανικού, υπάρχει δυνατότητα να βρω κάποιον άλλο μηχανικό να προχωρήσει τις πολεοδομικές παραβάσεις του σπιτιού? Και αν ναι, υπάρχει κάποια διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί?

Re: Απάντηση: Πρόβλημα με Πολεοδομία

Πρώτα-πρώτα συλληπητήρια.

αλλαγη εγινε και εγινε νεο σχεδιο το 70
Κι εγώ έχω τρεχάματα εδώ και καιρό για ένα θέμα. Το πρώτο που δεν θα θεωρούσα απίθανο είναι να είναι λάθος το σχέδιο του '70. Ναι έχω το ίδιο πρόβλημα, το σχέδιο στο συμβόλαιο δεν αποτύπωνε σωστά το κτίριο. Ήταν αποθήκη και ο μηχανικός δεν μπήκε στον κόπο να αδειάσει την αποθήκη για να αποτυπώσει ακριβώς τι ήταν από πίσω. Τώρα το λούζομαι εγώ ως αυθαίρετο. Γιατί είναι το παλαιότερο επίσημο έγγραφο που εμφανίζει το κτίριο...

Αν είναι πολυάσχολος, αν μη τι άλλο, γιατί κατά κανόνα οι μηχανικοί βαράνε μύγες
Έτσι με ταλαιπώρησε κι εμένα ένας. Τελικά άλλαξα μηχανικό. Στην πορεία κατάλαβα ότι η τακτοποίηση του δικού μου ήταν πολύ μπερδεμένη διαδικασία και μάλλον ο πρώτος δεν ήθελε ιδιαίτερα να ασχοληθεί. Με τον δεύτερο έχει περάσει ήδη ενάμισης χρόνος και είναι σίγουρο ότι θα φάμε άλλον ένα μέχρι να τελειώσουν οι διαδικασίες...