πρόβλημα με PowerDVD 7.3 +HW acceleration

masteripper

New member
6 July 2006
73
γεια χαρά σε όλους.
Έχω 1 μεγάλο πρόβλημα και θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να δώσει μια χείρα βοηθείας.
Έδώ και κανα 2 βδομάδες δεν μπορώ με τίποτα να χρησιμοποιήσω το PowerDVD 7.3 στη θέαση υλικού υψηλής ανάλυσης με ενεργοποιημένο το Hardware Acceleration.Όταν το ενεργοποιώ τότε όλα έιναι μαύρα και άραχνα μόνο ο ήχος παίζει ,όταν το βγάζω όλα μέλι γάλα.Παλιά δεν είχα πρόβλημα και σίγουρα με κάτι κοντράρει αλλά δεν μπορώ να το βρώ και ας απεγκατέστησα και εγκατέστησα ότι είχα.Αν κάποιος έχει καμμιά ιδέα ας βοηθήσει.
Έχω την εντύπωση ότι κάτι παίζει μεταξύ K-lite,divx codec 6.6 & haali media splitter(Το τελευταίο αν δεν το εγκαθιστούσα full ήταν αδύνατον να παίξει o Windows Media Player 11 HD υλικό "κολούσε" μιλάμε για πολύ χοντρό stutter.)
Τέλος πάντων αν βρεθεί κάτι καλώς ειδάλλως μάλλον πάω για φορματ.

Η κάρτα γραφικών είναι 7600gt και το λειτουργικό Windows XP.
Το παράξενο είναι παλιά δούλευε κανονικά αλλά κάτι έγινε και δεν μπορώ να αντιμετωπίσω.

Αν έχετε προβλημα με φίλτρα κλπ ,κλπ η λύση είναι "CCCP Insurgent". Κάντε unregister ότι θέλετε.

Προσωπικά πάντα μου κάνει πρόβλημα ο ενσωματωμένος h264 codec του powerdvd με τον coreavc. Οπότε unregister τον cyberlink h264. ;)

τελικά φταεί το Haali αλλά και το κλιπάκι.Το παράξενο είναι ότι μόνο το Nero Showtime το παίζει κανονικά (?) όλα τα άλλα Δυσκολευονται , ειδικά fast-fordward μόνο το Showtime τα καταφέρνει.
Τεσπα θα συνεχίσω την έρευνα.

επισης πρεπει να μενουμε μακρια απο τα codec packs!

τις περισσοτερες φορες πολλα προβληματα προερχονται απο αυτα!

το ιδιο και σε μενα με την ιδια καρτα. μολις το ξετικαρω παιζει η ταινια. επισης το u δεν λειτουργει και δεν μπορω να βαλω τους υποτιτλους..........η ταινια που δοκιμαζω ειναι το italian job.

Το πρόβλημα είναι στην ταινία..τουλάχιστον σε μένα.Είχε και σοβαρά προβλήματα όταν έκανα μπρος-πίσω και τελικά την έλεγξα σαν ποιότητα με την ίδια ταινία σε άλλη όμως μορφή ....η ποιότητα τελικά ήταν χειρότερη αν και πολύ μεγαλύτερο σε μέγεθος οπότε αιωνία της η μνήμη.