Πρόβλημα με Project Debut ΙΙΙ

Νομίζω ότι η επιλογή της denon που έκανες είναι ότι πρέπει.
Αν τώρα έχεις δισκάκια που παίζουν σε άλλες στροφές, τότε το speed box είναι μια πολύ καλή λύση.

Re: Απάντηση: Πρόβλημα με Project Debut ΙΙΙ

Απλα η denon ειναι αρκετα πεγμενη πανω σε ΜΚ2 TECHNICS και σκεφτομουνα για αγορα καποιας αλλης φτηνη.Ας πουμε μεχρι 60-70 ευρω μεγιστο

Ευχαριστο δημοσια τον ΟΡΦΕΑ για την αψογη εξυπηρετηση.η βλαβη αποκατασταθηκε και εγινε ρυθμιση της μαμισιας ortofon η οποια τωρα παιζει σαφως καλυτερα.
μου εφυγε ενα βαρος ........

Kαλησπερα σε ολους.παρατηρω γενικοτερα μια ελλειψη χαμηλού στην αποδοση του εν λογω πικαπ. ειναι καλυτερα τα ποδαρακια του πικαπ να ακουμπουν σε ξυλο η μαρμαρο;; αυτη τη στιγμη το πικαπ ακουμπαει σε ξυλο. προτεινεται καποιο αλλο υλικο που θα μπορουσε ισως να βελτιωσει την ελλειψη χαμηλου;εαν δωσω περισοτερο βαρος στην κεφαλη απο το προρεινομενο στο manual υπαρχει περιπτωση να δω βελτιωση;

μεταξύ μας....
δεν είναι και κανένας μπασοφονιάς...

Entry level είναι...

απλα δωσε σε πρωτη φαση το μεγιστο βαρος αναγνωσης της βελονας σου. το εχεις κανει?ποια βελονα εχεις?

Το ειχα υποψιν μου οτι ειναι entry level, αλλα ειχα την αισθηση οτι θα ηταν καλυτερο στο τομεα της ηχητικης αποδοσης απο ενα technics mk2 που επισης εχω.η βελονα μου (ortofon alpha που δινεται μαζι με το πικαπ)ειναι ρυθμισμενη απο το orpheus στο 1.5 .

Σχετικα με οτι ανεφερα παραπανω για το υλικο που πρεπει να ακουμπαει το πικαπ; οπως θα εχετε καταλαβει δεν ειμαι ιδιαιτερα σχετικος με το αντικειμενο.