Προβλημα με προτζεκτορ

george664

AVClub Addicted Member
11 May 2007
1,449
ΡΕΘΥΜΝΟ
Πριν απο 3 μηνες η εικονα που εστελνε ο προτζεκτορ ειχε λιγες λευκες κουκιδες αυτο το διαστημα ειναι σχεδον γεματη η οθονη!!!νομιζα οτι εχει προβλημα το dvd το τεσταρα ειναι οκ οποτε ειναι προβλημα του προτζεκτορ

Έχω παρόμοιο πρόβλημα και πρόκειται για σκόνη που έχει κάτσει πάνω στο panel του προβολέα.
Απευθύνσου για καθαρισμό στον μάστερ Μανώλη Καστρουνή.
Μην το στείλεις στο service της αντιπροσωπείας γιατί το πιθανότερο να μην καταλάβουν περί τίνως πρόκειται (απαιτείται πλήρης συσκότιση για να δεις το πρόβλημα) και το πιθανότερο να σου πουν ότι δεν 'βλέπουν' την βλάβη οπότε απλά θα στον καθαρίσουν (όπου νομίζουν) και θα στον στείλουν πάλι πίσω με το πρόβλημα ξανά εκεί.

Απάντηση: Re: Προβλημα με προτζεκτορ

Έχω παρόμοιο πρόβλημα και πρόκειται για σκόνη που έχει κάτσει πάνω στο panel του προβολέα.
Απευθύνσου για καθαρισμό στον μάστερ Μανώλη Καστρουνή.
Μην το στείλεις στο service της αντιπροσωπείας γιατί το πιθανότερο να μην καταλάβουν περί τίνως πρόκειται (απαιτείται πλήρης συσκότιση για να δεις το πρόβλημα) και το πιθανότερο να σου πουν ότι δεν 'βλέπουν' την βλάβη οπότε απλά θα στον καθαρίσουν (όπου νομίζουν) και θα στον στείλουν πάλι πίσω με το πρόβλημα ξανά εκεί.

Που θα επισκευάσω projector της Epson (TW600) στο Ηράκλειο Κρήτης?
Πατάω το on και το πράσινο λαμπάκι γίνεται πορτοκαλί ανεβάζοντας τις στροφές του ανεμιστήρα χωρίς να βγάζει εικόνα.

Απάντηση: Re: Προβλημα με προτζεκτορ

Που θα επισκευάσω projector της Epson (TW600) στο Ηράκλειο Κρήτης?
Πατάω το on και το πράσινο λαμπάκι γίνεται πορτοκαλί ανεβάζοντας τις στροφές του ανεμιστήρα χωρίς να βγάζει εικόνα.

Λάθος, TW700. Παει να ξεκινήσει και ανάβει κόκκινο λαμπάκι και φουλ ανεμιστήρας.

Μίλησα με κάποιον τεχνικό και μου είπε οτι μάλλον είναι το cinema flik? ή κάπως έτσι. Ένα μοτέρ.

Μίλησα με κάποιον τεχνικό και μου είπε οτι μάλλον είναι το cinema flik? ή κάπως έτσι. Ένα μοτέρ.

Το cinema filter. ? Ναι δυστυχως αυτο ειναι η αχιλλειος πτερνα.

Δεν τον έχει δει γιατί πρεπει να τον στείλω Αθήνα αλλά απο την περιγραφή μου μάλλον αυτό είναι.
Θα τον στείλω και με 100 θα είναι πάλι εντάξει.