Καλησπέρα,
Εχω rapidshare premium account και χρησιμοποιώ εδώ και καιρό το cryptload και τον Internet Download Manager σαν κατεβαστήρι.
Προχτές και ενώ κατέβαζα με idm μέσω Rapidshare ο idm σταμάτησε να κατεβάζει.
Μπήκα στον λογαριασμό μου στο Rapidshare και είδα ότι είχα 1500 rapid.
Επίσης όταν προσπάθησα να ξαναμπώ στον λογαριασμό μου δεν μπορούσα, ο firefox μου έβγαζε λευκή σελίδα και έγραφε «έγινε διακοπή της σύνδεσης με τη σελίδα».
Τελικά χθές βράδυ μπήκα στον λογαριασμό και έκανα κάποιες ρυθμίσεις και αγόρασα και κάποια rapid.
Μετά αφου κατέβασα με idm περίπου 400ΜΒ και ενώ είχε κατεβάσει 100 % κάποιο part δεν μπορούσε να το ολοκληρώσει (έδειχνε να προσπαθούσε να συνδεθεί και δεν μπορούσε) και μου έβγαζε ότι η σύνδεση διακόπηκε από τον πάροχο.
Δοκίμασα με άλλους δυο υπολογιστές και έχω το ίδιο πρόβλημα.
Έκανα απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση τον Internet Download Manager και το πρόβλημα υπάρχει.
Το πρόβλημα είναι ότι ούτε με τον cryptload κατεβάζει.
Επίσης με firefox και με explorer δεν μπορώ να μπω στον Rapidshare premium zone με τους δικούς μου υπολογιστές.
Αν δώσω τους κωδικούς σε κάποιο φίλο αυτός μπαίνει κανονικά.
Αν γνωρίζει κάποιος κάποια λύση ας απαντήσει…….
Ευχαριστώ……………
Εχω rapidshare premium account και χρησιμοποιώ εδώ και καιρό το cryptload και τον Internet Download Manager σαν κατεβαστήρι.
Προχτές και ενώ κατέβαζα με idm μέσω Rapidshare ο idm σταμάτησε να κατεβάζει.
Μπήκα στον λογαριασμό μου στο Rapidshare και είδα ότι είχα 1500 rapid.
Επίσης όταν προσπάθησα να ξαναμπώ στον λογαριασμό μου δεν μπορούσα, ο firefox μου έβγαζε λευκή σελίδα και έγραφε «έγινε διακοπή της σύνδεσης με τη σελίδα».
Τελικά χθές βράδυ μπήκα στον λογαριασμό και έκανα κάποιες ρυθμίσεις και αγόρασα και κάποια rapid.
Μετά αφου κατέβασα με idm περίπου 400ΜΒ και ενώ είχε κατεβάσει 100 % κάποιο part δεν μπορούσε να το ολοκληρώσει (έδειχνε να προσπαθούσε να συνδεθεί και δεν μπορούσε) και μου έβγαζε ότι η σύνδεση διακόπηκε από τον πάροχο.
Δοκίμασα με άλλους δυο υπολογιστές και έχω το ίδιο πρόβλημα.
Έκανα απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση τον Internet Download Manager και το πρόβλημα υπάρχει.
Το πρόβλημα είναι ότι ούτε με τον cryptload κατεβάζει.
Επίσης με firefox και με explorer δεν μπορώ να μπω στον Rapidshare premium zone με τους δικούς μου υπολογιστές.
Αν δώσω τους κωδικούς σε κάποιο φίλο αυτός μπαίνει κανονικά.
Αν γνωρίζει κάποιος κάποια λύση ας απαντήσει…….
Ευχαριστώ……………
Last edited by a moderator: