Πρόβλημα με Rapidshare

εγω απο χθές δεν μπορω να κάνω login στη σελίδα του rapidshare....και φυσικά ούτε να κατεβάσω μπορώ..άγνωστο το γιατί..

Απάντηση: Re: Πρόβλημα με Rapidshare

Παιδιά, το έχουμε πει χίλιες φορές: Δεν επιτρέπονται αναφορές σε παράνομο downloading!

Την επόμενη φορά θα πέσει infraction.

Παρακαλώ, συνεχίστε. :smile:

Ειναι παρανομη η συνδεση με το Ραπιντ; μαλλον οχι, ιδιως μετα τις τελευταιες αλλαγες! αρα που ειναι η παρανομια; εξ´αλλου για...εκπαιδευτικους σκοπους γινεται η δουλεια!

Re: Απάντηση: Re: Πρόβλημα με Rapidshare

Δουλεύει με πολλαπλά αρχεία και premioum account;

δουλεύει τέλεια και δεν κολλάει ποτέ.
ναι με πολλαπλά αρχεία και μπορείς να βάλεις και το account σου στο 1ο download και το παίρνουν όλα μετά.

δεξί click => properties κτλ.

Ρε δε πάνε καλά εκεί στη rapidshare. Αφού επιτέλους έκανα login ,διαπιστώνω ότι μου έχουνε μείνει 47 rapids (10-15gb) και είμαι στη μέση κατεβάσματος ενός αρχείου το οποίο σταμάτησε να κατεβαίνει ξαφνικά χθές το βράδυ (είναι αρκετά μεγάλο :grinning-smiley-043).Δεν μου επιτρέπει να ξοδέψω αυτά τα rapids και μου επιβάλει να κάνω αγορά το λιγότερο άλλα 100gb (280 rapids)
ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ????Εμένα τι με νοιάζει εάν έκαναν αλλαγή στους server τους?δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω χρήματα που έχω πληρώσει επειδή έτσι τους κάπνισε?
Το rapidshare X απο σήμερα ,και τους χαρίζω και τα 47 rapids έτσι σε ένδειξη του πόσο μ@λ@κες είναι.

όλα αυτά τα αντιμετώπισα της τελευταίες μέρες και έληξαν μόλις πέρασα το δικό του RapidShare Manager 2

Τελικά από χθες όλα καλά.
Το cryptload κατεβάζει κανονικά.
Ο Internet Download Manager συνέχισε να μην δουλεύει η έκδοση 5.17 και όταν εγκατέστησα την 5.19 όλα οκ………..

Σχεδον ολα τα λινκς του Ραπιντ παραπεμπουν σε αλλους παροχους (hotfile, netload, fileserve) oι οποιοι ζητουν ειτε συνδρομη ειτε κωδικο ανα κατεβασμενο αρχειο (πρεπει να εισαι παρων και να συμπληρωνεις συνεχεια κωδικους). Εσεις πως το ξεπερασατε;

845gb δικαιωμα στο Rapidshare! Τι αλλο να κατεβασω;

Μιας και το cryptload ακομα δεν εχει αναβαθμιστει, ειπα να βαλω το jdownloader. Ειμαι premium και στο hotfile και στο rapindshare. Mε το hotfile ολα πανε μια χαρα. Οταν ομως επιλεγω rapindshare αρχεια, κατεβαζει ως free user και οχι ως premium...
Πειτα καμια ιδεα βρε παιδια...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Πρόβλημα με Rapidshare

Xμμμ εκανες καποιο update ή το κατεβασες ξανα;

Το κατεβασα παλι και δουλευει απροβληματιστα. Σε συμβουλευω εαν εχεις και το jdownloader απενεργοποιησε το.

Εγώ έχω το εξής πρόβλημα:
Μόλις αρχίζω και κατεβάζω αρχεία με το cryptload μου κόβεται η σύνδεση του internet και πρέπει να κάνω επανεκίνηση για να επανέλθει.Αυτό συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες όπου και ξανακατέβασα το cryptload για να είναι συμβατό με τις τελευταίες αλλαγές του rapidshare.Tι μπορεί να συμβαίνει έχει κανείς καμμιά ιδέα;
Το έχω δοκιμάσει πολλές φορές και μου παρουσιάζει συνέχεια αυτό το πρόβλημα.

Εμένα το πρόβλημα εξακολουθεί με τον cryptload
Πολλές φορές κάνει comflict με τον υπολογιστή και βγάζει τη
γνωστή μπλε οθόνη και επανεκκινεί...
Γρηγορότερο από όλα πιο είναι????

το 'χω πει και πάντα θα το λέω.... FDM (Free Download Manager)

δε κολλάει, πάει σφαίρα τι άλλο χρειάζεστε;