- 27 November 2007
- 766
Εχω ενα ασυρματο πληκτρολογιο ποντικι της microsoft που αποτελει το μεσο ελεγχου του HTPC μου.Ομως τον τελευταιο καιρο μου εκανε νερα και δεν δουλευε(μετραει και καποια χρονια ως πληκτρολογια σταθερου Η/Υ).Η αιτια ειναι το receiver που εχει χαλασει στις ενωσεις του.(εκει που κουμπωνει το καλωδιο με το usb και εκει που κουμπωνει καλωδιο με το receiver)Αν "παιξω"λιγο επανερχεται και ολα καλα,αλλα αν το κουνησεις ή αν παρελθει καποιο χρονικο διαστημα παλι τα ιδια.
Ο receiver ειναι αυτος: microsoft wireless optical desktop receiver 2.1
Επειδη δεν το χρησιμοποιω πολυ το HTPC,και δεν εχω αλλο σταθερο,ωστε να με συμφερει η λυση αγορας νεου σετ ποντικιου πληκτρολογιου(τουλαχιστον 30ε),μηπως γνωριζετε αν μπορω να βρω καπου το receiver? Aς ειναι και απο αλλο σετ...
Αν τελικα ανεφικτο το ολο εγχειρημα ασυρματη προταση στο 20αρικο παιζει?(απλα πραγματα)
Ο receiver ειναι αυτος: microsoft wireless optical desktop receiver 2.1
Επειδη δεν το χρησιμοποιω πολυ το HTPC,και δεν εχω αλλο σταθερο,ωστε να με συμφερει η λυση αγορας νεου σετ ποντικιου πληκτρολογιου(τουλαχιστον 30ε),μηπως γνωριζετε αν μπορω να βρω καπου το receiver? Aς ειναι και απο αλλο σετ...
Αν τελικα ανεφικτο το ολο εγχειρημα ασυρματη προταση στο 20αρικο παιζει?(απλα πραγματα)