- 21 December 2009
- 30
Καλημέρα σε όλες και όλους τους φίλους του forum.<br>Όπως γνωρίζετε η Sony KDL-32D3000 είναι παλιό μοντέλο και φυσικά το γνήσιο remote control παρέδωσε το πνεύμα στα χέρια μιας ηλικιωμένης κυρίας. Χρησιμοποίησα ένα universal το οποίο δεν είχε όλες τις λειτουργίες, αλλά όσο άντεξε έκανε καλά τη δουλειά του(αυξομείωση έντασης, αλλαγή καναλιών, on-off). Πριν μερικούς μήνες αγόρασα ένα καινούργιο από το πλαίσιο, το doop 4 σε 1. Οι λειτουργίες που έκανε ήταν μόνο η αυξομείωση της έντασης καθώς και on-off.Ουσιαστικά άχρηστο αν δεν αλλάζει κανάλια. Μέχρι εχθές η μητέρα μου χρησιμοποιούσε μόνο το remote του αποκωδικοποιητή για αλλαγή καναλιών, αλλά φυσικά δεν μπορούσε να την ανοίξει ή να την κλείσει. Έτσι πήγα και αγόρασα ένα, το οποίο είναι όπως λένε το αντίγραφο του original, οπότε βάζεις μπαταρίες και δουλεύει κατ' ευθείαν. Εκτελούσε όλες τις λειτουργίες, μα όλες, εκτός από το ν' αλλάζει τα κανάλια στο αριθμητικό μέρος του. Μόλις πατούσα το 1, το 2 ή όποιο άλλο, μου άλλαζε την είσοδο της τηλεόρασης με αποτέλεσμα αυτά να χάνονται. Το ίδιο συμβαίνει και αν πατάς το πλήκτρο (PROG +,-). Πήγα το άλλαξα και μου έδωσαν ένα άλλο, το οποίο είναι ίδιο εμφανισιακά με το original, αλλά και πάλι τα ίδια και μ' αυτό. Τώρα πριν το πάω πίσω σκέφθηκα να το αναφέρω εδώ μήπως και ξέρει κάποιος κάτι, γιατί δεν μπορεί όλα τα remote controls να είναι προβληματικά.<br>Σας ευχαριστώ και αν έχετε κάποια λύση θα ήμουν ευγνώμων!!!<br><br>