προβλημα με rename στο os

mikrosgr

Established Member
31 December 2006
137
καλησπερα , εχω ενα προβλημα εδω και μερικες μερες με το rename σε φακελους , σημερα καταλαβα οτι και στον εξωτερικο δισκο lacie , εχω το ιδιο προβλημα , ενω η εντολη για read and write στο info και των δυο σκληρων ( εσωτερικο + εξωτερικο ) ειναι επιλεγμενη , το πληκτρολογιο δουλευει κανονικα σε ολα τα αλλα ( safari - imovie - textedit ) , εαν γνωριζει καποιος ας βοηθηση , ευχαριστω

Δεν πολύκατάλαβα το πρόβλημα....δεν μπορείς να κάνεις μετονομασία σε φακέλλους ; Τα δικαιώματα του χρήστη σου τα έχεις δει, είναι όλα οκ ;

Δεν πολύκατάλαβα το πρόβλημα....δεν μπορείς να κάνεις μετονομασία σε φακέλλους ; Τα δικαιώματα του χρήστη σου τα έχεις δει, είναι όλα οκ ;

εαν λες δικαιωματα , απο το get info του σκληρου , ναι ολα ειναι read anad write , σκεψου οτι ουτε τα πληκτρα πανω κατω δεν λειτουργουν ..... εχω τρελαθη , ενω σε ολα τα αλλα προγραματα ολα ειναι κανονικα ( aperture , imovie , azureus , safari ) στο hd ολα ειναι νεκρα ............ γ@μοτο :BXVZCBXZ6:

Οι δίσκοι που αναφέρεσαι είναι όλοι εξωτερικοί ή κ ο εσωτερικός σου ; Μήπως είναι σε partition ntfs ;

o ενας ειναι ο εσωτερικος του mac mini σε format : mac os extended ( journaled και ο αλλος ειναι το lacie mini παλι με το ιδιο format .... :BDGBGDB55: ξερω ειναι καλτι πολυ απλο αλλα δεν μπορω να το βρω :BDGBGDB55:

Θες να μου πεις δλδ ότι επιλέγεις rename κ δεν το κάνει ;;;;;;;;
Δεν παίζει κανένα πλήκτρο ;;;;
Αυτό πρέπει να το δω..........:slapface::BDGBGDB55:

Θες να μου πεις δλδ ότι επιλέγεις rename κ δεν το κάνει ;;;;;;;;
Δεν παίζει κανένα πλήκτρο ;;;;
Αυτό πρέπει να το δω..........:slapface::BDGBGDB55:

αστα φιλε εχω ''λαλισει'' τι restart εκανα , τι repair στο σκληρο , μεχρι και log out εκανα , δεν ξερω πλεον . . . :BXVZCBXZ6:

Απάντηση: Re: προβλημα με rename στο os

Δημιουργησε ενα καινουριο χρηστη και δες αν κι εκει συμβαινει το ιδιο.

σε ευχαριστω , φιλε , αλλα δυστιχως ηταν το πρωτο που εκανα , ελπιζω σημερα που θα ερθει ενα φιλαρακι απο το σπιτι μου να με βοηθησης . . .

Τ Ε Λ Ο Σ :violent-smiley-030: :violent-smiley-030: :violent-smiley-030: :violent-smiley-030: :violent-smiley-030: :violent-smiley-030: :violent-smiley-030:

ειναι απιστευτο αυτο που εγινε , ηρθε εχθες το φιλαρακι , δεν θα πω πολλα για τον φιλο αλλα απο παλια τον φωναζαμε '' μιλαρακι '' οσπου το ακουσαν καποιοι και των πηραν στιν αμερικη , φιλε :grinning-smiley-043 , τελοσπαντων , στο προβλημα μας τωρα , τα εκανε ολα , πραγματα που δν καταλαβαινα , και παραθυρα που ανοιγαν στην οθονη που δεν τα εχω ξαναδει στο os ποτε , τιποτα , και μετα του ερχετε ιδεα και πεταει ολες της συσκευες απο πανω του , lacie , belkin hub , lg dvdwriter , sandisk , κανουμε restart του mini μονο του , και ....................... :violent-smiley-030: τελος ολα καλα , ολα ωραια .......... συνδεουμε ολες της συσκευες παλι και ειμαστε ετοιμη , τωρα τι ηταν δεν ξερω , εμενα αυτο που με νοιαζει ειναι οτι πλεον στο finder το πλικτρολογιο δουλευει , και μπορω να κανω rename ............... :a0210:

Πραγματικά απίστευτη ιστορία........προφανώς έχεις πάνω στο μόνο σου πολλές συσκευές κ κάποια είχε "κολλήσει" όλο το σύστημα.

οντως κατι τετοιο πρεπει να ηταν εαν σκεφτης οτι το μινι δεν κλεινει ποτε ( εκτος διακοπης ρευματος ) και επι 24 ωρου βασεως κατεβαζει με azureus διαφορα . . . . και παρολα αυτα δεν κολισε :grinning-smiley-043 δεν κολισε δεν κολισε :grinning-smiley-043 δεν κολισε

τι να λεμε τωρα MAC και παλι MAC χασαμε 15 απο τα χρονια μας στα windows ,,,,,, αχ αχ αχ