Προβλημα (?) με Samsung 46B650

ichaltou

AVClub Enthusiast
Σήμερα το πρωι ανάβοντας την τβ μου, βρεθηκα αντιμέτωπος με μαυρη οθόνη και ενα κοκκινο λαμπάκι να αναβοσβήνει. Μια, δυο δοκιμές τίποτα. Μετά απο κανα 20λεπτο άναψε κανονικά αφου το κοκκινο λαμπακι σταματησε να αναβοσβηνει και εγινε μονιμα κοκκινο.
Εχει κάπιοιος παρόμοια εμπειρία? τι εγγύηση δινει η SAMSUNG? Η τβ είναι αγορασμένη απο το Πλαισιο και δεν μπορω να βρω την απόδειξη.

2 χρονια οποτε πας στο plaisio και ζητας αντιγραφο της αποδειξης
και μετα καλεις την samsung ..
αμα δεν μπορουνε να βρουνε την βλαβη θα απαιτησεις καινουργια
και αν γινεται και το καινουργιο μοντελο την c650.
αμα σου βρισκουνε δικαιολογιες και σου κανουνε τους εξυπνους
οτι και καλα τωρα που την δοκιμαζουμε δεν παρουσιαζει τιποτα
καταγγειλε τους στο 1520

Γιάννη είναι σχεδόν 100% τροφοδοσία , το παρουσιάζουν αρκετές samsung , μάλιστα με το που θα αναφέρεις το πρόβλημα απ το τηλέφωνο θα δεις που αμέσως θα σου πει οτι φταίει η τροφοδοσία και οτι αν την πας εσύ θα την πάρεις σε μίση ώρα ενώ αν έρθουν αυτοί σε 3 μέρες

Σήμερα το πρωι ανάβοντας την τβ μου, βρεθηκα αντιμέτωπος με μαυρη οθόνη και ενα κοκκινο λαμπάκι να αναβοσβήνει. Μια, δυο δοκιμές τίποτα. Μετά απο κανα 20λεπτο άναψε κανονικά αφου το κοκκινο λαμπακι σταματησε να αναβοσβηνει και εγινε μονιμα κοκκινο.
Εχει κάπιοιος παρόμοια εμπειρία? τι εγγύηση δινει η SAMSUNG? Η τβ είναι αγορασμένη απο το Πλαισιο και δεν μπορω να βρω την απόδειξη.
Για να μην ανοιξω νεο τοπικ ρε παιδια.Εχω μια samsung LE46A656A1F.Απο χτες που πηγα να την ανοιξω,η οθονη μαυρη κι αρχισε να αναβοσβηνει το κοκκινο λαμπακι μπροστα κανοντας απο πισω ενα θορυβο(σαν χτυπηματακια ανα τακτικα χρονικα διαστηματα)!Ανοιξε κανονικα μετα απο μερικα δευτερολεπτα και δεν εδωσα σημασια.Σημερα ομως που πηγα να την ανοιξω,δεν μπορεσα και μαλιστα αυτοι οι θορυβοι εγιναν πιο εντονοι.Την εβγαλα απο τη μπριζα αλλα τιποτα.Τωρα αναβοσβηνει το κοκκινο λαμπακι μπροστα!Ξερει κανεις τι ειναι?Διαβασα για τροφοδοσια.Πως διορθωνεται-αντιμετωπιζεται?Η εγγυηση μου εχει ληξει.Ας με διαφωτισει καποιος που ειχε το ιδιο προβλημα.Να πω οτι ειμαι απο επαρχια.