Πρόβλημα με samsung 46D7000

elessar86

Established Member
4 August 2008
179
Παιδιά την πήρα σήμερα από το πλαίσιο και στο κάδρο πάνω μπροστά εκεί που είναι μαύρο έχει μια κουκίδα άσπρη σαν να έχει φύγει το χρώμα η σαν να έχει χτυπήσει. Επίσης στις 4 γωνιές έχει clouding αλλα στην κάτω δεξιά είναι παρα πολύ φαίνεται μέχρι και στις μη σκοτεινές σκηνές. Θα τους πάρω για αντικατάσταση έχει DOA 7 ημερών. Να ρωτήσω θα έρθουν να την δουν και θα την πάρουν η πρέπει να τους την πακετάρω εγώ και να πάω εκεί ? επίσης αν δεν έχουν να μου δώσουν άλλη θα μπορώ να πάρω κάποιο άλλο μοντέλο φθηνότερο η ακριβότερο ?

Παιδιά την πήρα σήμερα από το πλαίσιο και στο κάδρο πάνω μπροστά εκεί που είναι μαύρο έχει μια κουκίδα άσπρη σαν να έχει φύγει το χρώμα η σαν να έχει χτυπήσει. Επίσης στις 4 γωνιές έχει clouding αλλα στην κάτω δεξιά είναι παρα πολύ φαίνεται μέχρι και στις μη σκοτεινές σκηνές. Θα τους πάρω για αντικατάσταση έχει DOA 7 ημερών. Να ρωτήσω θα έρθουν να την δουν και θα την πάρουν η πρέπει να τους την πακετάρω εγώ και να πάω εκεί ? επίσης αν δεν έχουν να μου δώσουν άλλη θα μπορώ να πάρω κάποιο άλλο μοντέλο φθηνότερο η ακριβότερο ?

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις ένα τηλέφωνο αύριο πρωί-πρωί στο κατάστημα που την πήρες και να μιλήσεις με τον άνθρωπο που σε εξυπηρέτησε, να τους περιγράψεις τα προβλήματα που εντόπισες και να ζητήσεις αντικατάσταση.

Μετά κανονίζεις μαζί του, για το πως θα γίνει η αλλαγή, αν υπάρχει άμεση διαθεσιμότητα του ίδιου μοντέλου κλπ

Nα ρωτήσω κάτι πέρα από την κουκίδα που δεν με νοιάζει και τόσο μήπως αυτό στις άκρες δεν είναι clouding ? γιατί διάβασα σε πολλά reviews ότι όντως στις άκρες ξεχύνεται πιο έντονα φως. αυτό ακριβώς έχω στις άκρες ειδικά στην κάτω δεξιά ξεχύνετα φως βεβαια το κακό είναι ότι μέχρι και με ανοικτά φώτα ψιλό φαίνεται όταν υπάρχει μαύρο.