- 30 January 2009
- 16
:violent-smiley-030: Πριν 1χρόνο αγόρασα το Samsung D 900i. Από τους 2 κιόλας πρώτους μήνες άρχισε να μου κάνει σκασιματάκια στο χρώμα, ειδικά γύρω-γύρω από το τιτάνιο. αλλά και αλλού. Ε, στην αρχή δεν έδωσα σημασία, αλλά σιγά-σιγά αυτό άρχισε να ξεφλουδίζει τελείως και σήμερα να έχει σχεδόν μαυρίσει, και να έχει ξεφλουδίσει το χρώμα σχεδόν στο σύνολο του. Το έστειλα στην αντιπροσωπεία για serves, (να πω ότι είναι μέσα στην εγγύηση για ένα χρόνο ακόμα), και οι κύριοι αυτοί απαίτησαν να τους πληρώσω 31,54 +φπα για την επισκευή του, αδιαφορώντας για το ότι είναι στην εγγύηση ακόμα, και λέγοντάς μου ότι είναι από κακή χρήση δικιά μου. Για άλλη μια φορά εδώ φαίνεται σε ποια χώρα ζούμε και πως αντιμετωπίζετε ο αυτόχθωv ιθαγενής Έλληνας καταναλωτής, από Εταιρείες σαν την υποτιθέμενη μεγάλη και τρανή SAMSUNG. Να πω ότι το τηλέφωνο όχι απλώς δεν το κακομεταχειρίστηκα αλλά φαίνεται ολοκάθαρα ότι είναι αστοχία της εταιρείας στο βάψιμο, ίσως ´´ψήσιμο´´ του χρώματος. Η εταιρεία πάντως συν τοις άλλοις με κορόιδευε επί δύο μέρες λέγοντάς μου ότι θα με έπαιρνε τηλέφωνο κάποιος υπεύθυνος να με ενημερώσει και φυσικά μόνο μετά από αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα δικά μου, με πήρανε τηλέφωνο και μου είπανε όλα αυτά τα απαράδεκτα, μη δεχόμενοι ούτε τους όρους τις εγγύησης τους.
Θα ήθελα να μάθω εάν και άλλοι είχατε το ίδιο πρόβλημα με αυτό το τηλέφωνο και με το απαράδεκτο serves της απαράδεκτης αυτής εταιρείας.
Να πω δε ότι σε ένα πρόβλημα που είχα με κινητό τηλ. Της Εταιρείας LG η εμπειρία μου ήταν τελείως διαφορετική. Οι άνθρωποι στείλανε αμέσως κούριερ στο σπίτι μου ημέρα Παρασκευή ήτανε, και το στείλανε για επισκευή στην Θεσ/νίκη, (εγώ μένω Αθήνα) και μάλιστα αεροπορικώς από ότι είδα στο δελτίο αποστολής και μου το επιστρέψανε Τρίτη μεσημέρι επιδιορθωμένο. Και μάλιστα το εκπληκτικό μετά από 5ημέρες με πήρανε τηλέφωνο για να με ρωτήσουνε εάν είναι όλα ok με το τηλέφωνο, και αν έμεινα ευχαριστημένος από το serves!!!!!!!! Και όλα αυτά χωρίς να πληρώσω ούτε ένα-1 !!!!!
Ε, τι μπορώ να πω για αυτό το serves της LG. Για μένα ήταν μια πρωτόγνωρη ευχάριστη εμπειρία και μάλιστα για Ελλάδα. Ενώ για την Samsung θα έχω να θυμάμαι τα χειρότερα. Και μάλιστα άλλη φορά μακριά πολύ μακριά από αγορά προϊόντων SAMSUNG.
Θα ήθελα να μάθω εάν και άλλοι είχατε το ίδιο πρόβλημα με αυτό το τηλέφωνο και με το απαράδεκτο serves της απαράδεκτης αυτής εταιρείας.
Να πω δε ότι σε ένα πρόβλημα που είχα με κινητό τηλ. Της Εταιρείας LG η εμπειρία μου ήταν τελείως διαφορετική. Οι άνθρωποι στείλανε αμέσως κούριερ στο σπίτι μου ημέρα Παρασκευή ήτανε, και το στείλανε για επισκευή στην Θεσ/νίκη, (εγώ μένω Αθήνα) και μάλιστα αεροπορικώς από ότι είδα στο δελτίο αποστολής και μου το επιστρέψανε Τρίτη μεσημέρι επιδιορθωμένο. Και μάλιστα το εκπληκτικό μετά από 5ημέρες με πήρανε τηλέφωνο για να με ρωτήσουνε εάν είναι όλα ok με το τηλέφωνο, και αν έμεινα ευχαριστημένος από το serves!!!!!!!! Και όλα αυτά χωρίς να πληρώσω ούτε ένα-1 !!!!!
Ε, τι μπορώ να πω για αυτό το serves της LG. Για μένα ήταν μια πρωτόγνωρη ευχάριστη εμπειρία και μάλιστα για Ελλάδα. Ενώ για την Samsung θα έχω να θυμάμαι τα χειρότερα. Και μάλιστα άλλη φορά μακριά πολύ μακριά από αγορά προϊόντων SAMSUNG.
Last edited: