Πρόβλημα με Samsung H8000

Roy_Mastang

New member
3 September 2014
5
Καλησπερα παιδια.

Τα πραγματα για μενα δεν ειναι καλα. Ειναι η τριτη τηλεοραση που παιρνω με DOA απο Κωτσοβολο και οταν βλεπω ταινιες οι ασπροι λεκεδες βγαζουν ματι. Εβγαλα και φωτο οπου βεβαια φαίνεται λιγο πιο έντονα το θεμα. Να παω για 4η??

28sqz6h.jpg

Last edited:
Εννοείται, θέλει και συζήτηση; και να μη το σου πω, να κάνεις και το μαγαζί άνω κάτω και να απαιτήσεις να σου αλλάξουν και μοντέλο (αφού τα βρουν με την Samsung) χωρίς να πληρώσεις τίποτα

Re: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Επειδη αυτη την παρελαβα απο το Mall και δεν μπορω να τρεχω, εχει διαφορα αν καλεσω τον τεχνικο σπιτι και φωναξει αυτους να την παραλαβουν και να μου φερουν αλλη ή πρεπει να παω εγω στο Mall με την 48αρα παραμασχαλα?? Τι μου προτεινεις?

Εdit**
2 τηλεορασεις Η7000 ειχα αλλαξει και οταν ηρθε η σειρα της τριτης πηρα αυτη Η8000. Τωρα και αυτη εχει προβλημα. Μα καλα ολες της Samsung ειναι για τα μπαζα?? Σκουπιδια φτιαχνει αυτη η εταιρια??

Last edited:
Αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι στα reviews λενε για το τελειο uniformity της σειρας 7000/8000 ενω στην σειρα 6 γραφουν οτι δεν τα παει καλα σε αυτο τον τομεα αλλα στην πραγματικοτητα βλεπω μονο χρηστες της σειρας 7000 να εχουν μεγαλα παραπονα για clouding.Δεν εχω βρει αλλο χρηστη του avclub με μεγαλο προβλημα clouding σε σειρα 6000 της samsung.Κριμα για τη σειρα 7000 που φετος αποδειχθηκε πολυ κατωτερη απο οτι λενε τα reviews.

Παιδιά εγώ που έχω δει Η7000 σε σπίτι ήταν μια χαρά.
Μήπως έχει να κάνει και με θέμα των ρυθμίσεων που κάνει ο φίλος , γιατί τόσες τηλεοράσεις χάλια, δε μου κάθεται καλά, μάλλον συμβαίνει και κάτι άλλο. Εκτός και αν ο Κοτσώβολος έχει κάνει συμφωνία να παίρνει τα << ρετάλια >> για να πετυχαίνει καλύτερες τιμές. Τι να πω;

Με out of the box ρυθμισεις εχω θεματα αλλα και με Calibration. Οτι και να βαλω εχω clouding. Τραγικη η Samsung.

Θα μπορούσε καποιος να με βοηθησει ως προς την επιστροφη? Παιρνω τηλεφωνο στον Κωτσοβολο για τεχνικο ή την παω απο κει? Πραγμα που δε με βολευει γιατι μενω μακρια τις αλλες TV τις ειχα παρει απο κοντινο μου καταστημα.

Ευχαριστώ πολυ

Με out of the box ρυθμισεις εχω θεματα αλλα και με Calibration. Οτι και να βαλω εχω clouding. Τραγικη η Samsung.

Θα μπορούσε καποιος να με βοηθησει ως προς την επιστροφη? Παιρνω τηλεφωνο στον Κωτσοβολο για τεχνικο ή την παω απο κει? Πραγμα που δε με βολευει γιατι μενω μακρια τις αλλες TV τις ειχα παρει απο κοντινο μου καταστημα.

Ευχαριστώ πολυ
Αν είσαι σε DOA θα κάνεις το κόπο να τη πας, γιατί ακόμα και να έχεις DOA, αν φωνάξεις τεχνικό, με τη καθυστέρηση σίγουρα θα το χάσεις και μετά μπορεί να μπλέξεις με το θέμα αλλαγής, ενώ αν τη πας εκεί ζητάς και παίρνεις ίσως και μοντέλο από άλλη εταιρεία.

Tην πηγα και πηρα συνολικα 4η TV. Επισης εχει couding οποτε τα παραταω. Τουλαχιστον αυτη δε με ενοχλει τοσο πολυ. Αν ηξερα οτι ειναι ετσι αυτη η τεχνολογια δε θα πληρωνα 1600 ευρω για κατι που δε δειχνει μαυρο, θα εμενα στη Sony του 2012 που ειχα και ας μην ηταν Smart

Tην πηγα και πηρα συνολικα 4η TV. Επισης εχει couding οποτε τα παραταω. Τουλαχιστον αυτη δε με ενοχλει τοσο πολυ. Αν ηξερα οτι ειναι ετσι αυτη η τεχνολογια δε θα πληρωνα 1600 ευρω για κατι που δε δειχνει μαυρο, θα εμενα στη Sony του 2012 που ειχα και ας μην ηταν Smart
Ασχολήσου λίγο περισσότερο με τις ρυθμίσεις εικόνας, αν μπορείς φώναξε και ένα ειδικό, πιστεύω ότι μετά θα είσαι μια χαρά. Η τηλεόρασή σου Η8000 είναι έτσι και αλλιώς πάρα πολύ καλή. Εγώ πιστεύω ότι με σωστές ρυθμίσεις θα λύσης το πρόβλημά σου.

Μαυρο δεν προκειται να δειξει.Σε θεματα clouding τα ολες εχουν λιγο πολυ.Για μενα σειρες 7 και 8 με τα ultra clear ειναι χειροτερες απο 6.Το θεμα με την συγκεκριμενη 8000 ειναι οτι εχει ξασπρισμενη τελειως εικονα.Ρυθμιση με smart led οπως εβαλαν στην ultrahd δεν εχει δυσκολο να την παλεψει καποιος.Ειδκα αν την γυρισεις σε κινηματογραφικη ταινια ειναι σαν ips.Η πιο αποτυχημενη 8αρα ολων των ετων.Παρε αν μπορεις τα χρηματα η ξαναδοκιμασε με καποια 7αρα χωρις τη καμπυλη.

Μαυρο δεν προκειται να δειξει.Σε θεματα clouding τα ολες εχουν λιγο πολυ.Για μενα σειρες 7 και 8 με τα ultra clear ειναι χειροτερες απο 6.Το θεμα με την συγκεκριμενη 8000 ειναι οτι εχει ξασπρισμενη τελειως εικονα.Ρυθμιση με smart led οπως εβαλαν στην ultrahd δεν εχει δυσκολο να την παλεψει καποιος.Ειδκα αν την γυρισεις σε κινηματογραφικη ταινια ειναι σαν ips.Η πιο αποτυχημενη 8αρα ολων των ετων.Παρε αν μπορεις τα χρηματα η ξαναδοκιμασε με καποια 7αρα χωρις τη καμπυλη.
Τώρα που του το λες ( 4 μήνες μετά το τελευταίο ποστ ), θα προλάβει αν το τρέξει λιγάκι το θέμα;:flipout:
Φιλικά και με καλή διάθεση το σχόλιό μου, ελπίζω να μη με παρεξήγησες...:ernaehrung004:

Οχι ρε Λεωνιδα σιγα μην παρεξηγηθω με αυτο.Παντως ειναι ασχημη αγορα η κουρμπαριστη h8000 και ειναι κριμα γιατι ειναι ακριβη

Οχι ρε Λεωνιδα σιγα μην παρεξηγηθω με αυτο.Παντως ειναι ασχημη αγορα η κουρμπαριστη h8000 και ειναι κριμα γιατι ειναι ακριβη
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.

Re: Πρόβλημα με Samsung HU8500

Ποσο σοβαρο θεωρειται αυτο το τυπου clouding? (Η ερωτηση ειναι ρητορικη)

Θεωρω πως το δικο μου , οπως και του "συναδελφου" στο πρωτο post ξεφευγουν αιθητικα απο τα ορια του ανεκτου. Απο την στιγμη που τα clouds ειναι ορατα ακομη και σε φωτεινες εικονες , θεωρω πως ειναι προβλημα.

Attachments

• photo353b.jpg
    photo353b.jpg
    102.7 KB · Views: 96

Ποσο σοβαρο θεωρειται αυτο το τυπου clouding? (Η ερωτηση ειναι ρητορικη)

Θεωρω πως το δικο μου , οπως και του "συναδελφου" στο πρωτο post ξεφευγουν αιθητικα απο τα ορια του ανεκτου. Απο την στιγμη που τα clouds ειναι ορατα ακομη και σε φωτεινες εικονες , θεωρω πως ειναι προβλημα.
Σωστό είναι αυτό που λες, αλλά αν ισχύει μετά από τις απαραίτητες και τις όσο πιο σωστές ρυθμίσεις. Αν τότε είναι έτσι, δυστυχώς υπάρχει πρόβλημα μεγάλο. Το θέμα όμως είναι να την έχει ρυθμίσει κάποιος σωστά ( όσο γίνεται ) και μετά να δει αν υπάρχει πρόβλημα και σε ποιο βαθμό. Οι πιο πολλοί δε το κάνουν και ταλαιπωρούνται πολλές φορές από άγνοια.

Σωστό είναι αυτό που λες, αλλά αν ισχύει μετά από τις απαραίτητες και τις όσο πιο σωστές ρυθμίσεις. Αν τότε είναι έτσι, δυστυχώς υπάρχει πρόβλημα μεγάλο. Το θέμα όμως είναι να την έχει ρυθμίσει κάποιος σωστά ( όσο γίνεται ) και μετά να δει αν υπάρχει πρόβλημα και σε ποιο βαθμό. Οι πιο πολλοί δε το κάνουν και ταλαιπωρούνται πολλές φορές από άγνοια.

Εχω ξοδεψει αρκετες εργατομερες με ρυθμισεις ωστε να μειωσω το προβλημα. Θεωρω πως το προβλημα εχει απλα ξεφυγει και δεν μαζευεται.
Η τηλεοραση τα ειχε απο την αρχη αυτα (πριν απο 40 μερες δηλαδη) , αλλα δεν δημιουργουσαν προβλημα στην αναπαραγωγη εικονας , ιδιαιτερα οταν σε φωτεινες σκηνες.

Οταν πλεον ειναι φανερο και σε φωτεινη οθονη, καταλαβαινω πως εχω φτασει το point-of-non return.

Η μονη ρυθμιση που σωζει την κατασταση ειναι μια προτεινομενη της Samsung με φωτεινοτητα στο 3... αλλα σαφεστατα , δεν ειναι λογικο να βλεπω σκοτεινες τις ταινιες κτλ απλα για να μην βλεπω το clouding. Ειναι λιγο overkill δεν νομιζεις?

Ιδιαιτερα σε μια HU8500 που διαφημιζεται ως το τοp notch της Samsung ( ο Θεος να την κανει) δεν ειναι αποδεκτο (νομιζω) ολη η οθονη να υποφερει απο αυτο την στιγμη που μιλαμε για 4Κ ακριβεια απεικονισης

Εχω ξοδεψει αρκετες εργατομερες με ρυθμισεις ωστε να μειωσω το προβλημα. Θεωρω πως το προβλημα εχει απλα ξεφυγει και δεν μαζευεται.
Η τηλεοραση τα ειχε απο την αρχη αυτα (πριν απο 40 μερες δηλαδη) , αλλα δεν δημιουργουσαν προβλημα στην αναπαραγωγη εικονας , ιδιαιτερα οταν σε φωτεινες σκηνες.

Οταν πλεον ειναι φανερο και σε φωτεινη οθονη, καταλαβαινω πως εχω φτασει το point-of-non return.

Η μονη ρυθμιση που σωζει την κατασταση ειναι μια προτεινομενη της Samsung με φωτεινοτητα στο 3... αλλα σαφεστατα , δεν ειναι λογικο να βλεπω σκοτεινες τις ταινιες κτλ απλα για να μην βλεπω το clouding. Ειναι λιγο overkill δεν νομιζεις?

Ιδιαιτερα σε μια HU8500 που διαφημιζεται ως το τοp notch της Samsung ( ο Θεος να την κανει) δεν ειναι αποδεκτο (νομιζω) ολη η οθονη να υποφερει απο αυτο την στιγμη που μιλαμε για 4Κ ακριβεια απεικονισης
Αν είναι τόσο χάλια όσο λες και φαίνεται από τη φοτο και έχεις κάνει ότι μπορείς καλύτερο από ρυθμίσεις και δε φτιάχνει, φώναξε το σέρβις να τη δει και επέμενε για αλλαγή πάνελ. Πόσο χειρότερο να είναι το άλλο; Το θέμα είναι να μη σου αρχίσουν τα περί << αυτό είναι φυσιολογικό της τεχνολογίας κτλ >> μη κάνεις πίσω και εξάντλησε κάθε τρόπο για επισκευή.

Αν είναι τόσο χάλια όσο λες και φαίνεται από τη φοτο και έχεις κάνει ότι μπορείς καλύτερο από ρυθμίσεις και δε φτιάχνει, φώναξε το σέρβις να τη δει και επέμενε για αλλαγή πάνελ. Πόσο χειρότερο να είναι το άλλο; Το θέμα είναι να μη σου αρχίσουν τα περί << αυτό είναι φυσιολογικό της τεχνολογίας κτλ >> μη κάνεις πίσω και εξάντλησε κάθε τρόπο για επισκευή.
Ναι τα αρχισανε ηδη...καθως με πηρανε τηλεφωνο (εχουν δει την φωτο ανωτερω).
Αυτη την φορα ομως θα το τραβηξω οσο παει.

Ναι τα αρχισανε ηδη...καθως με πηρανε τηλεφωνο (εχουν δει την φωτο ανωτερω).
Αυτη την φορα ομως θα το τραβηξω οσο παει.
Καλά θα κάνεις.
Καλό κουράγιο.... και ελπίζω να έχεις αίσια έκβαση!