Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη σε όλα τα μέλη! Μόλις έκανα εγγραφή στο forum σας διότι έχω πανικοβληθεί μετά τα όσα διάβασα ψάχνοντας στο Internet και θα ήθελα αν μπορείτε να μου πείτε την γνώμη σας. Το Μ.Σάββατο ενώ η τηλεόραση δούλευε κανονικά την κλείνουμε λίγο μετά την Ανάσταση για να πάμε για φαγητό και όταν μετά την ανοίξαμε η οθόνη ήταν μαύρη λες και ήταν κλειστή και ακουγόταν μόνο ο ήχος!!! Η τηλεόραση είναι η SAMSUNG LE37B530 και είναι αγορασμένη 6/2009 από τον Κωτσόβολο και η μητέρα μου η οποία την αγόρασε πλήρωσε και το total support(εγγύηση για 5 χρόνια), το οποίο και κάλεσα σήμερα και μου είπαν ότι πρέπει να περιμένω 3 εργάσιμες ημέρες για να με καλέσει το τεχνικό τμήμα!!! Πιστεύετε ότι έχει καεί η οθόνη? Την έχω κλείσει, την έχω βγάλει από την πρίζα, έβγαλα τα καλώδια από πίσω και τα ξαναέβαλα, αλλά τζίφος! Υπάρχει περίπτωση να μου την αντικαταστήσουν? Μήπως έπρεπε να πάρω τηλέφωνο την Samsung? Νομίζω είναι ακόμα στην εγγύηση αφού δεν έχει κλείσει 2 χρόνια. Ελπίζω να μην αντιμετωπίσω πρόβλημα και να μείνω χωρίς τηλεόραση για κανένα μήνα.... Τι πιστεύετε ότι μπορεί να είναι? Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!