Πρόβλημα με Samsung LCD!

chrisavgi

New member
26 April 2011
10
Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη σε όλα τα μέλη! Μόλις έκανα εγγραφή στο forum σας διότι έχω πανικοβληθεί μετά τα όσα διάβασα ψάχνοντας στο Internet και θα ήθελα αν μπορείτε να μου πείτε την γνώμη σας. Το Μ.Σάββατο ενώ η τηλεόραση δούλευε κανονικά την κλείνουμε λίγο μετά την Ανάσταση για να πάμε για φαγητό και όταν μετά την ανοίξαμε η οθόνη ήταν μαύρη λες και ήταν κλειστή και ακουγόταν μόνο ο ήχος!!! Η τηλεόραση είναι η SAMSUNG LE37B530 και είναι αγορασμένη 6/2009 από τον Κωτσόβολο και η μητέρα μου η οποία την αγόρασε πλήρωσε και το total support(εγγύηση για 5 χρόνια), το οποίο και κάλεσα σήμερα και μου είπαν ότι πρέπει να περιμένω 3 εργάσιμες ημέρες για να με καλέσει το τεχνικό τμήμα!!! Πιστεύετε ότι έχει καεί η οθόνη? Την έχω κλείσει, την έχω βγάλει από την πρίζα, έβγαλα τα καλώδια από πίσω και τα ξαναέβαλα, αλλά τζίφος! Υπάρχει περίπτωση να μου την αντικαταστήσουν? Μήπως έπρεπε να πάρω τηλέφωνο την Samsung? Νομίζω είναι ακόμα στην εγγύηση αφού δεν έχει κλείσει 2 χρόνια. Ελπίζω να μην αντιμετωπίσω πρόβλημα και να μείνω χωρίς τηλεόραση για κανένα μήνα.... Τι πιστεύετε ότι μπορεί να είναι? Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

βασικα πρεπει να πατηθηκε το κουμπακι για την ενεργεια και εκανε αποκοπη εικονας ενω ακουγεται ο ηχοσ.Αν ειναι αυτο θελει ενα δευτερολεπτο να γινει

Αν είναι αυτό τι πρέπει να κάνω για να επανέλθει η εικόνα? Δεν ξέρω αν βοηθάει καθόλου, απλά από την ημέρα που δείχνει μαύρη οθόνη και πατάω το κουμπί από το τηλεχειριστήριο για να την ανοίξω, αναβοσβήνει για 10 δεύτερα το κόκκινο φωτάκι πριν ανοίξει και ακουστεί ο ήχος, ενώ όταν έπαιζε κανονικά δεν το έκανε αυτό αν θυμάμαι καλά!

πατα το μενου και πηγαινε στα γενικα εχει για την καταναλωση ενεργειας.βαλτο στο off

Το θέμα μου είναι ότι δεν μπορώ να δω το μενού και γενικά δεν μπορώ να δω τίποτα....η οθόνη είναι λες και η τηλεόραση είναι κλειστή!!!

Υπάρχει κάποιος τρόπος να μπορέσω να καταλάβω(χωρίς να βλέπω μενού ή οτιδήποτε γιατί η οθόνη είναι μαύρη) αν έχει πατηθεί κάποιο κουμπί και γι'αυτό δεν έχει εικόνα ή αν έχει χαλάσει τελικά η οθόνη?

Οκ,ευχαριστώ πολύ! Μια τελευταία ερώτηση: πιστεύετε ότι έχει καεί η οθόνη? Διότι για πίξελ το αποκλείω λόγω του ότι δεν εμφάνισε κανένα πρόβλημα, έγινε μαύρη μια και έξω ξαφνικά! Ρωτάω γιατί είμαι της άποψης ότι αν μπει χέρι στην τηλεόραση.... και επειδή δεν διάβασα και τα καλύτερα σχόλια για το total support του κωτσόβολου έχω λιγάκι τρομοκρατηθεί(ακόμα περιμένω το τεχνικό τμήμα να με πάρει τηλέφωνο!)

Δεν νομιζω να βαλει καποιος τεχνικος του κωτσοβολου χερι στην tv. Αν η τηλεοραση εχει 2 χρονια εγγυηση θα παει κατευθειαν στην αντιπροσωπεια για service.
Posted via Mobile Device

Εντάξει λοιπόν, θα προσπαθήσω να μην ανησυχώ τόσο! Και πάλι σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας!!!

Θα σας ενημερώσω σχετικά με το τι έγινε σε περίπτωση που κάποιος αντιμετωπίσει το ίδιο ή παρόμοιο πρόβλημα! Και κυρίως σε πόσες μέρες τελικά φτιάχτηκε...