Πρόβλημα με Samsung LE40A656A1F

Skoni

New member
24 October 2007
5
Καλησπέρα από ένα νέο μέλος
Αγόρασα προχτές την 40’’ και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση της. Το πρόβλημα μου είναι το εξής. Έχω συνδέσει με scart έναν αποκωδικοποιητή Techview και σε άσχετα χρονικά σημεία εκεί που βλέπω τηλεόραση στο πάνω μέρος της χαλάει η εικόνα και κάνει κάποιες μαύρες γραμμές. Αυτό γίνετε για λίγο και μετά παίζει κανονικά. Όταν παίζω με το PS3 που είναι συνδεδεμένο με HDMI δεν το παρουσιάζει. Έχω δοκιμάσει με 2 scart και στις 2 υποδοχές της τηλεόρασης αλλά το πρόβλημα συνεχίζεται. Το ένα scart που έχω είναι καλής ποιότητας με χρυσούς ακροδέκτες.
Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω απλή κεραία για να δω πως δείχνει εκτός του αποκωδικοποιητή.
Έχετε κάτι να προτείνετε;
Λέτε να τα συνδέσω με rca καλώδιο; Δυστυχώς δεν έχω τώρα για να δοκιμάσω.

στις ρυθμισεις του δεκτη πας στο μενου ρυθμισεις τηλεορασης>τυπο οθονης θα επιλεξεις 16:9και
στο scart-video output επιλεγεις RGB.
ετσι πιστευω οτι θα λυθει το προβλημα

Last edited:
στις ρυθμισεις του δεκτη πας στο μενου ρυθμισεις τηλεορασης>τυπο οθονης θα επιλεξεις 16:9και
στο scart-video output επιλεγεις RGB.
ετσι πιστευω οτι θα λυθει το προβλημα

Στον τύπο οθόνης έχω επιλεγμένο το 16:9 αλλά την δεύτερη επιλογή για το scart δεν την βρίσκω. Μπορείς να με βοηθήσεις λίγο παραπάνω; Ευχαριστώ πολύ!

Καλημέρα

Τα ρύθμισα αλλά κάνει το ίδιο. :furious3:

Μήπως να κάνω firmware update? Είδα ότι στο site της Samsung έχει ένα διαθέσιμο.

Last edited:
Καλημέρα

Τα ρύθμισα αλλά κάνει το ίδιο. :furious3:

χμμμ....:chinscratch:

-ψαξε στην tv για αντιστοιχες ρυθμισεις
-δοκιμασε αλλη συσκευη scart να δουμε εαν φταιει η tv ή ο δεκτης.
-συνδεσε τον δεκτη με την composite της τηλεορασης να δουμε εαν σου
κανει το ιδιο.
-ανεβασε εαν μπορεις καποια φωτο να δουμε τις γραμμες

πιθανοτατα να ειναι προβλημα του δεκτη.
κανε ενα reset στον δεκτη μηπως και ερθει στα ισα του.(νεα εγκατασταση)

Έκανα reset στον δέκτη και έβαλα τις ρυθμίσεις που μου είπες και όλα είναι οκ τώρα. Σε ευχαριστώ πολύ. :grinning-smiley-043
Ήταν πολύ άσχημο και κουραστικό.

Έκανα reset στον δέκτη και έβαλα τις ρυθμίσεις που μου είπες και όλα είναι οκ τώρα. Σε ευχαριστώ πολύ. :grinning-smiley-043
Ήταν πολύ άσχημο και κουραστικό.

να ξερεις οτι ο δεκτης καποια κολληματακια τα τρωει κατα καιρους.

κσλη συνεχεια....-bye-

Καλη χρονια σε ολους!Μεγεια η τηλεοραση φιλε.
Θελω να τη παρω και εγω αλλα εχω μια απορισα και οσο εψανα στο ιντερνετ δε τη βρηκα.
Δε ξερω αν ειναι συμβατη με το ιαπωνικο συστημα βιντεο NTSC ;Γιατι εχω ιαπωνικο PS3 και θελω να ξερω.Ξερει κανεις;

Ευχαριστω εκ των προτερων