Πρόβλημα με Samsung LE40M71B (ενημερωτικό)

MINOS

New member
4 January 2009
36
Αθήνα
Το συγκεκριμένο πρόβλημα το παρουσίασε πριν μερικές εβδομάδες η πρώην τηλεόραση μου και το αναφέρω απλά ενημερωτικά μήπως και παρουσιαστεί σε κανένα άλλο άτυχο για να έχει μια εικόνα.

Μέσα στην δυστυχία μου ήμουν και τυχερός διότι είχα ακόμα ΜΙΑ! εβδομάδα εγγύηση. Το εν λόγω μοντέλο είχε δύο χρόνια εγγύηση και παρουσίασε το πρόβλημα που θα δείτε στις photo λίγο πριν λήξει η εγγήση.

Ξαφνικά από το πουθενά περίεργα μπλε χρώματα έκαναν παρεμβολές στην εικόνα. Δεν ήταν από το σήμα διότι το ίδιο έκανε και στα menu και από πηγή DVD.

Στο service της Samsung (Service One νομίζω λέγεται η εταιρία) από όπου ήρθαν και την πήραν με δικό τους όχημα, μου είπαν ότι δεν επισκευάζεται (μάλλον είπαν για την κάρτα γραφικών-δεν ξέρω) και θα γίνει αντικατάσταση. Έπειτα μου την ξαναέφεραν.

Επικοινώνησα με τον όμιλο Φουρλή που έχει την αντιπροσωπεία της Samsung στην Ελλάδα και σε δύο μέρες είχα μια ολοκαίνουργια LE40A656 στην πόρτα μου...την οποία όμως αντάλλαξα με μαγαζί για να πάρω την Panasonic (και πλήρωσα βέβαια την διαφορά).

Καμία ταλαιπωρία αν δεν λάβουμε υπόψη το ψυχολογικό μέχρι να λήξει το θέμα.

Οφείλω να ομολογήσω ότι η αντιπροσωπία σου φέρθηκε άψογα. Συνήθως στα φόρα ακούγονται περισσότερο τα άσχημα περιστατικά. Για παράδειγμα ακόμα θυμάμαι μέλος του φόρουμ με χαλασμένο τηλεχειριστήριο, που του λέγαν ότι είναι αναλώσιμο... Πάντως σε αυτή την περίπτωση συμπεριφέρθηκαν άψογα με την Α565. Πολύ καλό μοντέλο, καλύτερο από το προηγούμενο που χάλασε :a0210:
(Άσχετα αν έγινε πανασόνικ στην πορεία...)

Ακριβώς γι´αυτό το λόγο είχα χάσει τον ύπνο μου εως λήξει το θέμα.
Ναι η Α656 είναι πολύ καλύτερη από αυτή που αντικατέστησαν. Βασικά βρήκαν την πρώτη με 100Hz όπως ήταν και η Μ71...αλλά με καλύτερα όλα τα άλλα χαρακτηριστικά.