ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ SAMSUNG LE40M87 ΚΑΙ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ

Εγώ πάλι βλέπω ότι στην 3η φωτογραφία υπάρχει μια κυκλική περιοχή γύρω από το σημείο πρόσκρουσης όπου το χρώμα είναι διαφορετικό (πιο ανοιχτό) από το υπόλοιπο πάνελ. Υποθέτω ότι στο σημείο αυτό έχει αποκολληθεί το φιλμ από το LCD. Συμφωνώ να την πάει στο σέρβις (π.χ. Φουρλή), αλλά τώρα να την στείλει στην Γαλλία...

Κοίτα, αν εξαιρέσουμε την τρύπα από τη σφαίρα εκεί που λες, δε βλέπω κάτι άλλο σημαντικό.
Απορώ γιατί να είναι τόσο ευπαθή αυτά τα προϊόντα;! Σύγχρονες τεχνολογίες σου λέει ο άλλος!...

δυστυχως στις φωτο δεν φαινεται καθαρα,αλλα αν ειχατε την δυνατοτητα να δειτε απο κοντα...το εξωτερικο της οθονης(πλαστικο ειναι ,τζαμι ειναι δεν ξερω..)δεν εχει απολυτως κανενα σημαδι για να πει καποιος οτι κατι την χτυπησε απ'εξω ακι συνεπως εκανε κ στο panel ζημια.
μονο μεσα το panel εχει την ζημια.

Κοίτα... τα panel έχουν πολλά layers απο διάφορα υλικά.

Εξωτερικά υπάρχει το πλαστικό πολωτικό φίλτρο, το οποίο ειναι αυτή η ματ επιφάνεια που αγγίζουμε.

Ενα layer πιο μέσα, υπάρχουν δυο γυάλινες επιφάνεις, ένα χρωματικό φίλτρο και άλλο ένα πολωτικό φίλτρο.

Εάν τώρα πιέσεις δύνατά το panel ,καταλήγεις σε αυτό που βλέπουμε στις φωτός σου. Ραγισμένα τα γυάλινα layers ,ενώ το εξωτερικό λόγω πλαστικού να μην έχει πάθει τίποτα.

Απάντηση: Re: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ SAMSUNG LE40M87 ΚΑΙ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ

Κοίτα... τα panel έχουν πολλά layers απο διάφορα υλικά.
Εξωτερικά υπάρχει το πλαστικό πολωτικό φίλτρο, το οποίο ειναι αυτή η ματ επιφάνεια που αγγίζουμε.
Ενα layer πιο μέσα, υπάρχουν δυο γυάλινες επιφάνεις, ένα χρωματικό φίλτρο και άλλο ένα πολωτικό φίλτρο.
Εάν τώρα πιέσεις δύνατά το panel ,καταλήγεις σε αυτό που βλέπουμε στις φωτός σου. Ραγισμένα τα γυάλινα layers ,ενώ το εξωτερικό λόγω πλαστικού να μην έχει πάθει τίποτα.
Τεχνικώς είναι απολύτως σωστά όλα αυτά μόνο που μας λείπει το ίδιο το... χτύπημα ως γεγονός!

Όμως κατά πάσα πιθανότητα έτσι θα 'ναι και το χειρότερο είναι ότι έτσι μάλλον έτσι θα το θεωρήσουν / ανακαλύψουν και στο service point.

Re: Απάντηση: Re: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ SAMSUNG LE40M87 ΚΑΙ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ

Τεχνικώς είναι απολύτως σωστά όλα αυτά μόνο που μας λείπει το ίδιο το... χτύπημα ως γεγονός!

Όμως κατά πάσα πιθανότητα έτσι θα 'ναι και το χειρότερο είναι ότι έτσι μάλλον έτσι θα το θεωρήσουν / ανακαλύψουν και στο service point.

Για το ίδιο το γεγονός δεν μπορώ να σε διαφωτίσω :)

Πάντως ,τυπικά, εάν υπάρχει περίπτωση να έγινε κάτι τέτοιο απο διαφορά θερμοκρασίας, το ράγισμα που θα είχε προκληθεί θα ήταν πιό κοντά στην εικόνα (1) παρά στην (2) που είσαι τώρα...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ SAMSUNG LE40M87 ΚΑΙ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ

Πάντως ,τυπικά, εάν υπάρχει περίπτωση να έγινε κάτι τέτοιο απο διαφορά θερμοκρασίας, το ράγισμα που θα είχε προκληθεί θα ήταν πιό κοντά στην εικόνα (1) παρά στην (2) που είσαι τώρα.
Και πάλι σωστός βέβαια αλλά τί να πω, εγώ δεν είμαι σε θέση να διακρίνω κάποια κατάλληλη ένδειξη από τις συγκεκριμένες φωτογραφίες τουλάχιστον.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ SAMSUNG LE40M87 ΚΑΙ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ

Και πάλι σωστός βέβαια αλλά τί να πω, εγώ δεν είμαι σε θέση να διακρίνω κάποια κατάλληλη ένδειξη από τις συγκεκριμένες φωτογραφίες τουλάχιστον.

ούτε εγώ... εμπειρικά και μόνο μιλάω !

αλλά σίγουρα θα μείνω έκπληκτος εάν κάτι τέτοιο έχει γίνει μόνο του!

καταρχας σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας.
Δυστυχως δεν ισχυει η εγγυηση επειδη εχω αγορασει το προιον απο expansys nomatica.
Μιλησα και με τα κεντρικα και με service νακος.H expansys βεβαια διατινεται πως ισχυει αλλα ψαξε βρες ακρη τωρα...!
επισης απο το service που και εκει ειδαν τις φωτο ειπαν πως δεν αξιζει η επισκευη του πανελ διοτι κοστιζει οσο η tv...δλδ 1000-1200 ευρω....ισχυει κατι τετοιο..?πολλα δεν ειναι..?
μου ειπαν δε πως σε αναλογες περιπτωσεις αλλαζουν tv.
αν το κοστος επισκευης ειναι mexri 500 ευρω ισως και να τα δωσω...

εσεις τι λετε..?

επισης προσανατολιζομαι για αγορα νεας tv ...

1.samsung LE46A558P3F 30.000/1
η
2.samsung LE46M86B

ποια απο τις 2 μου προτεινετε εσεις...?ειναι full HD και οι 2 ετσι..?

ευχαριστω.

ps...το καταστημα corfu-shop.gr τι λεει ..?ειναι εγκυρο..?μου ειπε πως δινει 2 ετη εγγ απο Φουρλη..!πως αλλιως μπορω να ειμαι σιγουρος οτι οντως θα εχω την σωστη εγγυηση της αντ/πειας αν αγορασω απο αυτο το καταστημα.?

Πάρε τηλέφωνο στο Φουρλή να ρωτήσεις αν συνεργάζονται. Και αν θέλεις μια συμβουλή,προκειμένου να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο,αγόρασε έστω λίγο ακριβότερα από γνωστά καταστήματα και όχι από e-shops.

Καλύτερα να ρωτήσεις κατευθείαν την αντιπροσωπία και πάλι για το αν θα δέχονται στην εγγύηση προϊόν αγορασμένο από εκεί που λες ότι σου κάνει κλικ.

Να υποθέσω πως αν δεν θα είναι πάλι Samsung η νέα σου αγορά θα σε χάλαγε, έ; Και το πιο περίεργο είναι πως αυτή σου η προτίμηση ισχύει ακόμα και μετά από όλο αυτό που σου έτυχε και που σου είναι και τόσο "φρέσκο"!

εχετε δικιο να το σκεπτεστε ετσι,απλα σαν εικονα/αποδοση η samsung που ειχα μου αρεσε πολυ γι'αυτο κοιταω παλι προς τα εκει..

BTW,η αποσταση θεασης ειναι 5,5-6 μετρα,ειναι καλη λετε η 46" ?

ποια απο τις 2 λετε..?

Απάντηση: Re: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ SAMSUNG LE40M87 ΚΑΙ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ

εη αποσταση θεασης ειναι 5,5-6 μετρα,ειναι καλη λετε η 46" ?
Αν σε παίρνει οικονομικά αλλά και σα χώρο τοποθέτησης, θα σου πρότεινα για τέτοιες αποστάσεις θέασης να ανέβεις στις 52". Ειδικά αν θες να απολαμβάνεις κάπως σε θεάσεις 1080p.

Να προτεινω κι εγω κατι? Γιατι δεν στελνεις τις φωτογραφιες στο καταστημα που αγορασες την τηλεοραση να δεις τι θα σου πουν?