Προβλημα με Samsung

akistriantas

New member
5 September 2007
1
Γεια σας θα ηθελα μια μικρη βοηθεια εχω την εξης τηλεοραση Samsung LE32S6 και σκεφτομαι να παρω την εξης καρτα γραφικων GIGABYTE RADEON HD4550
και να συνδεω την TV με το PC μεσω HDMI αφου εχει και η καρτα εξοδο αλλα και η τηλεοραση εισοδο.Το προβλημα μου ειναι το εξης οτι στο manual της tv γραφει το εξης: Μην επιχειρισετε να συνδεσετε το βυσμα HDMI/DVI σε καρτα γραφικων υπολογιστη αυτο θα καταληξει στην εμφανιση λευκης οθονης...Ξερει κανεις κατι γιαυτο???Εγω αυτο που ηθελα ειναι να μπορω να βλεπω ταινιες μεσω pc σε εκδοση HD οποιος μπορει ας βοηθησει...Εγω τωρα συνδεω το pc με την τηλεοραση με ενα καλωδιο αλλα ειναι vga(pc) με vga(tv) με αναλυση 1360χ768 και δεν εχω προβλημα αλλα ηθελα καλυτερη αναλυση στα 720p η 1080p

Και τι χάνεις να δοκιμάσεις; Η τωρινή κάρτα του υπολογιστή σου δεν έχει DVI;
Αν έχει, μπορείς να δοκιμάσεις να βάλεις ανάλυση 1080, και να δεις τι θα κάνει η τηλεόραση αν την συνδέσεις. Το πολύ-πολύ να δεις λευκή οθόνη που γράφει και το εγχειρίδιο...

Παντως η βελτιστη αναλυση της τηλεορασης σου ειναι αυτη που αναφερεις για 1:1.Μην νομισεις οτι με το HDMI θα καταφερεις κατι καλυτερο,μιλαω απο προσωπικη εμπειρια.

Παντως η βελτιστη αναλυση της τηλεορασης σου ειναι αυτη που αναφερεις για 1:1.Μην νομισεις οτι με το HDMI θα καταφερεις κατι καλυτερο,μιλαω απο προσωπικη εμπειρια.

+1

Akistriantas δεν πρόκειται να έχεις 1-1 μέσω HDMI, αντίθετα είναι πολύ πιθανό να έχεις πρόβλημα overscan. Επίσης μιλάω από προσωπική εμπειρία. :grandpa:

παντως και να παιξει, παλι στην ιδια αναλυση θα ειναι και το αποτελεσμα στο ματι σου θα ειναι ακριβως το ιδιο. 1080p εχω την εντυπωση οτι δεν υποστηριζει η tv σου, αλλα σε τοσες λιγες ιντσες δεν εχει και νοημα. γνωμη μου ειναι να το αφησεις οπως ειναι