Προβλημα με Sanyo Xacti TH1

babis_net

Established Member
11 January 2009
108
Καλησπερα στην παρεα,εχω αγορασει εδω και 6 μηνες την Sanyo xacti th1/Η καμερα ειναι παρα πολυ καλη και που ευκολες λειτουργιες.Το προβλημα ειναι σε συνθηκες φωτισμου δωματιου ειναι χαλια.Οτι ρυθμισεις και να εκανα δεν μπορεσα να παρω ενα καλο αποτελεσμα.Οταν το κανω DVD η διαφορα φαινετε.
Η καμερα ειναι H264/MPEG4 δεν μπορω να βρω πως επιλεγεις ενα απο αυτα.
Αν την εχει καποιος φιλος και μπορει να βοηθησει ας μου πει γιατι τραβαω αυτην περιοδο μεσα στο σπιτι και αναγκαζομαι να ανοιγω προβολεις!!!

Εχω φτασει σε σημειο να την πουλησω αλλα λεω κατσε να ποσταρω εδω μπας και βοηθησει καποιος.

Υ.Γ Η καμερα σε εξωτερικο χωρο γραφει super!!!!

Αυτό εινισ και το μεγάλο πρόβλημα των Xacti.
Δεν διορθώνεται μην το παλεύεις.

δηλαδη να την δωσω πριν απο λιγο την εκανα και αναναβαθμιση το firmware αλλα δεν βλεπω κατι καλυτερο

Αν σε αφήνει να βάλεις Shutter speed, ρύθμισέ το στα 1/25. Έτσι ίσως να κερδίσεις λίγη φωτεινότητα. Αλλά δεν την ξέρω σαν κάμερα για να σου πω στα σίγουρα.

Μπα δεν εχει τετοια ρυθμιση αλλα τωρα που την βλεπω καλυτερα μετα την αναβαθμιση εχει στρωσει λιγο τωρα ειναι λιγο καλυτερα τα πραγματα μπορω να πω

Πάντως γενικά η βιντεοσκόπηση θέλει φως. Το αν θα βγάλεις νυχτερινή ατμόσφαιρα ή όχι έχει να κάνει με το πως θα φωτίσεις. Αλλά χωρίς φως έχεις θόρυβο.

Φίλε babis_net πόσο χάλια εννοείς .Εμείς που την παραγγείλαμε δηλαδή φάγαμε φόλα.....βοήθα λίγο!Και αυτό που λές για αναβάθμιση τί είναι!Και όσον αφορά για την προσφορά σου πραγματικά το εκτίμησα αλλα δυστυχώς την έχω παραγγείλει ήδη..Ευχαριστώ!

Οταν λεω σε λιγοστο φως μιλαω για φως δωματιου το βραδυ που εχουμε τον εσωτερικο φωτισμο ανοικτο.
Η ποιοτητα ειναι πολυ μετρια μετα την αναβαθμιση που εκανα στο firmware εγινε καπως καλυτερη αλλα παλι με μια καμερα που εχει ενα φιλος οχι HD ειναι μερα με την νυχτα.
Εχω βαλει οτι profile εχει μεσα τιποτα δεν βελτιωνετε και πολυ γενικα αισθανομαι χαλια που εδωσα 320 ευρω (τον Μαιο) και πηρα μια καμερα που δεν μποω να κανω χαρουμενη καταγραφη μετα τις 6 το απογεμα

Φίλε babis_net πόσο χάλια εννοείς .Εμείς που την παραγγείλαμε δηλαδή φάγαμε φόλα.....βοήθα λίγο!Και αυτό που λές για αναβάθμιση τί είναι!Και όσον αφορά για την προσφορά σου πραγματικά το εκτίμησα αλλα δυστυχώς την έχω παραγγείλει ήδη..Ευχαριστώ!
φίλε g.hasapis από ότι είδα στο άλλο τόπικ εσύ (όπως και εγω) έχεις παραγγείλει την xacti FH-1 και όχι TH-1 που έχει άλλα χαρακτηριστικά (είναι φθηνότερη σειρά)