Προβλημα με σαρωση δικτυων nova

Re: προβλημα με σαρωση δικτυων nova

Αντιμετωπίζω και εγώ το ίδιο πρόβλημα.
Να σας εξηγήσω όμως τι παίζει....
Ήμουν στο παρελθόν συνδρομητής Nova και είπα να ξαναγινω τώρα σε συνδυασμό με forthnet.
Tεσπα,η εγκατάσταση του πιάτου υπάρχει από παλιά όπως καταλαβαίνεται.
Και όσο καιρό δεν είχα αποκωδικοποιητή nova,είχα συνδέσει το καλώδιο του πιάτου στον δορυφορικό δέκτη της tv,οπού έπιανε και πιάνει ακόμα και τώρα άψογα και απροβλημάτιστα.
Έρχεται σήμερα που λέτε ο καινούργιος δεκτής και λέω klein,plug n play θα είναι η φάση και θα δούμε και μπαλίτσα hd,μια χαρά!!!
Tα συνδέω όλα και μου κολλάει στην σάρωση στο 15%,με την διαφορά όμως ότι το σήμα είναι 0% τόσο σε ποιότητα όσο και σε ακρίβεια.
Kαπάκια ξαναβγάζω το καλώδιο από τον δεκτή και τον ξαναβάζω στην tv και παίζει τέλεια,και η tv μου δίνει σαν δορυφόρο τον hotbird(πράγμα λογικό,αν σκεφτείς ότι είναι πιάτο ρυθμισμένο από τεχνικό της νοβα να κοιτάζει προς τα εκεί).
Τι πιστεύετε ότι συμβαίνει?Να φταίει ο δεκτής??

Σε ποιά υποδοχή του δέκτη έχεις συνδέσει το καλώδιο; (έχει 3 ίδιες, rf in, rf out, sat in..) Επίσης, μήπως το πιάτο κατεβάζει και δεύτερο δορυφόρο;

Σε ποιά υποδοχή του δέκτη έχεις συνδέσει το καλώδιο; (έχει 3 ίδιες, rf in, rf out, sat in..) Επίσης, μήπως το πιάτο κατεβάζει και δεύτερο δορυφόρο;

στο sat in.
Τι εννοεις με το να κατεβαζει δευτερο δορυφορο??
Μονο nova εχει παιξει απο αυτην την δορυφορικη εγκατασταση.