πρόβλημα με sata connector(dm800)

Dynamitis

New member
11 June 2009
85
μετα απο μια άτυχη στιγμή και μετα απο τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία λεγοντάς μου οτι πρέπει να πάρω καινούργια πλακέτα η καλύτερα καινούργιο dreαmbox ειπα να προσπαθήσω να το φτιάξω μόνος μου.το πρόβλημα μου είναι το εξεις,εχει χαλάσει(σπάσει) το sata connector που βρίσκετε πάνω στην mainboard του dm800,γνωρίζει κάποιος που μπορώ να βρω αυτό το sata connector?είτε απο ελληνικό μαγαζί είτε απο ξένο.
παραθέτω και μια photo για να καταλάβετε το τι εννοώ...

ΥΓ.Λευτέρη σου έστειλα email αλλά δεν απάντησες...

Attachments

• S1003063670.jpg
    S1003063670.jpg
    4.7 KB · Views: 19
Δεν γνωρίζω από δαύτα, δεν απαντώ!! :vroam:
Πως το κατάφερες βρε θηρίο.
Αφού σου είπαν από αντιπροσωπεία ότι δεν γίνεται, μάλλον την έκατσες.
Θέλεις να τον αποτελειώσεις;
Από την άλλη τι χολοσκάς;
Από usb μπορείς να κάνεις κανονικά εγγραφές.

Υ.Γ: Αν ξέρει βέβαια κανένας φίλος περισσότερα ας μας φωτίσει.

με τρώγεται το χέρι μου,να συνδέσω λες τον σκληρό σε usb?αυτό το κανει μόνο το newnigma?αλλα μετα χάνω το usb tuner του delite.Τωρα θα πεις μην τα θες ολα δικά σου αλλά αμα μπορώ να το φτιάξω γιατί να μην το κάνω.

2 USB slots έχει , εκτός αν έχεις Multiboot σε usb.
Aν νομίζεις ότι πιάνουν τα χέρια σου προσπάθησε το μόνος. (έχω κι εγώ κάποια μερεμέτια).
Έχεις βάλει usb tuner πάνω κ ποιο ;
Ανταλλακτικά ξέρω ότι έχει σε κίνα , αλλά συνήθως στέλνουν μόνο ποσότητες.

Βρες μια παλιά motherboard απο PC και βγάλτο από εκεί. Θα δω μήπως έχω εγώ γιατί και εμένα έχει το ίδιο θέμα. Θα σε ενημερώσω.

Ναι βρε συ. Το ίδιο πράγμα είναι. Απλά πρέπει να βγάλεις την πλακέτα από τον 800άρη και πρέπει να ξέρεις από κόλλημα.

απο το 800αρι το εχω ξεκολλήσει ήδη.Απο motherboard εχει πολύ παίδεμα,ειναι δύσκολο να ξεκολλήσει καλά και να ξανα κολλήσει κάπου αλλού,γιαυτο θέλω ενα καινούργιο ώστε να το καρφώσω κατευθείαν και άπλα να το κολλήσω απο κάτω.

με τρώγεται το χέρι μου,να συνδέσω λες τον σκληρό σε usb?αυτό το κανει μόνο το newnigma?αλλα μετα χάνω το usb tuner του delite.Τωρα θα πεις μην τα θες ολα δικά σου αλλά αμα μπορώ να το φτιάξω γιατί να μην το κάνω.

Dinamitis όνομα και πράγμα :-)
Δοκίμασε να συνδέσεις εξωτερικό USB HUB ΜΕ τροφοδοσία. Λογικά θα είσαι οκ με εξωτερικό σκληρό δίσκο :-)

που θα βρω το sata connector,εκει είναι το θέμα,αν το βρω φτιάχτηκε αλλιώς πάμε σε λύσεις οπως ειπε ο φιλος ποιο πάνω(αν μπορούν να γίνουν βέβαια)