Προβλημα με scaling

kritigr

New member
16 January 2010
49
Γεια σας εχω συνδεσει το HTPC, (μητρική GB με ενσωματωμένη ati hd 4250) με μια panasonic g20, και εχω win7 ultimate εχω προβλημα με το scaling. Πχ εχω το pc ανοιχτο και βλεπω στην tv την επιφανια εργασιας αλλάζοντας την τηλαιοραση από av σε tv κάθε φορα αλλάζει και το scaling, την μια θα κεντραρει την εικονα κανονικα την άλλη θα αφήσει κενο στα δεξια και την αλλη στα αριστερα, πάνω, κάτω ξερει κάποιος αν μπορω να το ρυθμίσω γιατι είναι λιγο σπαστικό ευχαριστώ

Γεια σας εχω συνδεσει το HTPC, (μητρική GB με ενσωματωμένη ati hd 4250) με μια panasonic g20, και εχω win7 ultimate εχω προβλημα με το scaling. Πχ εχω το pc ανοιχτο και βλεπω στην tv την επιφανια εργασιας αλλάζοντας την τηλαιοραση από av σε tv κάθε φορα αλλάζει και το scaling, την μια θα κεντραρει την εικονα κανονικα την άλλη θα αφήσει κενο στα δεξια και την αλλη στα αριστερα, πάνω, κάτω ξερει κάποιος αν μπορω να το ρυθμίσω γιατι είναι λιγο σπαστικό ευχαριστώ
Αυτο το προβλημα ειναι στο PC μονο η και στη τηλεοραση ?
Αν ειναι μονο στο PC νομιζω οτι εχει να κανει με την ενσωματωμενη ATI .
Εαν η ενσωματωμενη δεχεται drivers τοτε κατεβασε το τελευταιο CATALYST που εχει το HOTFIX. Και εγω εχω PANASONIC U20 και ΑΤΙ στο κομπιουτερ και ειχα το ιδιο προβλημα περιμετρικα της οθονης...........παντα στο PC

Το προβλημα αυτό το εχω μονο στη τηλαιοραση και μονο όταν παίρνει εικονα από το pc. Τι είναι το hotfix?