ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΣΗΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

alextsouk

New member
1 November 2011
26
καλημερα σε ολους

εχω ενα προβλημα σε μια απ τις τηλεορασεις του σπιτιου με το σημα απ τα καναλια. η τηλεοραση ειναι μαρκα lg, ξερω οτι η κεραια της πολυκατoικιας ειναι λιγο προβληματικη αλλα συνεννοηση δεν υπαρχει....
στο σπιτι υπαρχουν τρεις τηλεορασεις οι δυο δειχνουν κανονικα η lg μου κανει κολπα, τι εννοω, μπορει να ξεκινησει να παιζει κανονικα και μετα να κανει νερα μεχρι να κοπει η εικονα τελειως, αλλες φορες μου λεει χωρις σημα. Στο μη αυτοματοματο συντονισμο που δειχνει τις μπαρες για την ισχυη και την ποιοτητα σηματος παιζουν και οι δυο απο 100% εως και 20% συνεχεια. Παει καπου το μυαλο σας τη μπορει να φταιει;
Π.χ. ο δεκτης της τηλεορασης να εχει καποιο προβλημα η να μην ειναι αρκετα ισχυρος; εχω τσεκαρει και με αλλα καλωδια αλλα παλι τα ιδια και τσεκαρα και την τηλεοραση σε αλλη μπριζα.
Επισης εχει καποιο νοημα να παρω ενισχυτη σηματος η πεταμενα λεφτα;

Ενισχυτης εσωτερικος μετα την πριζα δηλαδη με τετοιο ανεβοκατεβασμα στο σημα, μαλλον δεν συμφερει. Επειδη φαινεται να ειναι θεμα εσωτερικης καλωδιωσης (πριζων σπιτιου) αναλογα με την περιοχη και τον οροφο οπου εισαι δοκιμασε με μια εσωτερικη κεραια μηπως σωθεις

ευχαριστω για την απαντηση, δοκιμασα με εσωτερικη ψιλο εκανα δουλεια αλλα ξερεις πως ειναι... καποιες φορες εχανε το σημα αλαξε θεση κλπ.
μου κανει εντυπωση που οι αλλες δυο τηλεορασεις ποιανουν κανονικα και σκεφτομαι μηπως εχει κανα θεμα ο δεκτης της τιβι.