Προβλημα με σκληρο

Colombos74

AVClub Addicted Member
18 June 2011
2,077
Σέρρες
Καλησπερα σε ολους.Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα και αναρωτιεμαι αν μπορειτε να με βοηθησετε γιατι ειμαι λιγο ασχετος με το θεμα του hardware:
-Εδω και λιγη ωρα προσπαθω να εγκαταστησω ενα WD Book Studio 2TB,που πριν λιγες μερες μου εστειλαν απο Γερμανια απο τα κεντρικα σε αντικατασταση ενος αρκετα παλιοτερου μοντελου που τα εφτυσε.
Με το που το συνεδεσα,αρχικα ο υπολογιστης το αναγνωρισε σαν DVD player και οχι σαν σκληρο(το εβγαζε στο Ο Υπολογιστης Μου σαν με DVD εικονιδιο)και στην προσπαθεια μου να του περασω κατι ταινιες απο τον σκληρο του Υπολογιστη ελεγε οτι ειναι ειναι πληρης.Οταν πατησα ιδιοτητες,μου εμφανισε οτι ο δισκος ειναι πληρης γυρω στα 600ΜΒ.
Επισης γραφει οτι το προγραμμα οδηγησης δεν εχει εγκατασταθει σωστα(μου βγαζει κοκκινο x,αντι για πρασινο v)
Τωρα κατι πειραξα,δεν πειραξα και δε μου το βγαζει καν στον Υπολογιστη Μου,αλλα το βλεπει αν θελω να το βγαλω ασφαλως απο τη θυρα του.
Μπορειτε να βοηθησετε,ισως δεν τα λεω καλα ή μου εστειλαν χαλασμενο και πληρωνω παλι το 30αρι στα μεταφορικα?
Ευχαριστω προκαταβολικα Αγης..

Λογικα με το που θα τον συνεδεες σε οποιοδηποτε λειτουργικο απο τα απανω,θα στον αναγνωριζε οπωσδηποτε και θα σου εδειχνε τα αρχεια που υπαρχουν μεσα....

Καλημερα.Λειτουργικο Windows 7.Στην αρχη τον αναγνωριζε αλλα σαν dvd rom κ εβλεπε τα αρχεια,τωρα τιποτα δεν τον ανοιγει καθολου στο Υπολογιστης Μου.Απλως το βλεπει οτν παταω εκεινο το κουμπι για την ασφαλη καταργηση..

Καλημερα.Λειτουργικο Windows 7.Στην αρχη τον αναγνωριζε αλλα σαν dvd rom κ εβλεπε τα αρχεια,τωρα τιποτα δεν τον ανοιγει καθολου στο Υπολογιστης Μου.Απλως το βλεπει οτν παταω εκεινο το κουμπι για την ασφαλη καταργηση..

Αν έχεις ενεργοποιήσει τα εργαλεία διαχειριστή των windows πήγαινε εκεί και στην διαχείριση δίσκων δες τι σου λέει στις ιδιότητες. Σαν το έχω ξανασυναντήσει αυτό αλλά αν δεν έχει κάποιο πρόβλημα τοτε από εκεί κάνοντας φορμάτ (διαμόρφωση) λογικά θα επανέλθει.

flaski ευχαριστω για τη βοηθεια.Στη διαχειρηση δισκων δε μου το βγαζει αλλα το βγαζει στη διαχειρηση συσκευων σαν αλλη συσκευη.
Επισης εχει ενα κιτρινο τριγωνακι με μαυρο θαυμαστικο.

My computer>manage>disk management

Δεξί κλικ πάνω στο δίσκο και format . . .

Aυτό το έπραξες ??

Συμβαίνει συχνά πυκνά στα win με τους μεγάλους δίσκους . . .

Δοκίμασε και εδώ είμαστε . . . :)

restafari,ευχαρσιτω κατ'αρχην.Οταν ανοιγω το Υπολογιστης Μου,τοτε δεν το εμφανιζει...εμφανιζει μονο τα δυο partition του σκληρου μου..

Sorry λάθος διατύπωση δικιά μου . . .

Δεξί κλικ στο my computer>διαχείριση>διαχειριση δίσκων. . . .

(μου είχε ξεφύγει ενα δεξί κλικ . . . )

Γράψαμε μαζί και η απάντηση μου έμεινε στην πίσω σελίδα. . .

Sorry λάθος διατύπωση δικιά μου . . .

(μου είχε ξεφύγει ενα δεξί κλικ . . . )

Δε μου τον εμφαζινει καθολου εδω οπως εγραψα στο πιο πανω post.
Αν αντι για διαχειρηση δισκων επιλεξω διαχειρηση συσκευων θα μου το βγαλει εκει αλλα με ενα κιτρινο τριγωνακι και μαυρο θαυμαστικο.
Επισης αν πατησω δεφι κλικ δεν μπορει να βρει προγρα;μμα οδηγησης...
Αγης το ονομα μου. κ ευχαριστω για τη βοηθεια by the way..

Φίλε Άγη στην διαχείριση συσκευών στο βλέπει έτσι γιατί δεν έχει driver (γι αυτό το τριγωνάκι με το θαυμαστικό)

Αν έχεις ήδη δοκιμάσει να το κουμπωσεις σε διαφορετική θύρα usb και πάλι δεν σου έχει δουλέψει,μπες στο site της wd
και ψάξε για drivers για τον συγκεκριμένο δίσκο. . .

Με μια γρήγορη ματιά έχει πολλά καλούδια για αυτόν . . .

Τωρα σωθηκες...Παω να ψαξω και θα ενημερωσω.Αντε τωρα στα γερατια μας να μαθουμε και τους drivers!!:BDGBDGB53:

Επανηλθα λοιπον...Τωρα στη διαχειρηση συσκευων(αφου κατεωασα τους αντιστοιχους drivers),τη βαζει με τους σκληρους,τωρα εμφανιστηκε,λεει οτι εχει λογισμικο και οτι λειτουργει κανονικα,αλλα δεν την εμφανιζει στον Υπολογιστη Μου για να την δουλεψω και γω.
Βγαζει μονο τον σκληρο C και τον σκληρο D που ειναι απο 500GB του 1ΤΒ του σκληρου του υπολογιστη.Μα τι μπερδεμα ειναι αυτο!!

Στις συσκευες μου το βρισκει κανονικα οταν το βαζω-βγαζω,αλλα δεν μου το ανοιγει στον υπολογιστη μου για να το χρησιμοποιησω μαζι με τους αλλους σκληρους..Παντως γραφει σε μια φαση 19000000ΜΒ περιπου,αρα αυτος ειναι τον εχει βρει αλλα δεν μπορει να τον ανοιξει!

Τώρα είναι που θέλει format!!

Θα πας στο disk management και θα βρεις τον δίσκο σαν unllocated .

Kάνε quick format και είσαι έτοιμος!!

Προσοχή με το format μην επιλέξεις λάθος δίσκο !!!!!!

Sorry για την αργοπορία μου . . .

Κανενα προβλημα,θα το τσεκαρω το βραδυ γιατι ηρθα στη δουλεια.Ευχαριστω πολυ για ολα θα ενημερωσω αργοτερα αφου κανω(ελπιζω να μου επιτρεψει),οτι ακριβως μου ειπες! :a0210:

Τώρα είναι που θέλει format!!

Θα πας στο disk management και θα βρεις τον δίσκο σαν unllocated .

Kάνε quick format και είσαι έτοιμος!!

Προσοχή με το format μην επιλέξεις λάθος δίσκο !!!!!!

Sorry για την αργοπορία μου . . .

Και μην του κανεις την "γρηγορη διαμορφωση",την αργη παντα για να γινει σωστη δουλεια.Βεβαια θα σου κανει κανα 10ωρο...2 TB format,παναγια μου:vollkommenauf: