Πρόβλημα με skystar 2 και ΣΚΑΙ

Costas_S

Senior Member
23 November 2006
679
Limassol, Cyprus
Παίδες χαιρετώ. έχω τη skystar 2 και το progdvb version 4.3(νομίζω). Το πρόβλημα μου όμως είναι πως όταν βάζω να δω ΣΚΑΙ(ο οποίος εκπέμπει σε 16:9 αν δεν κάνω λάθος) από τον Hellasat, το prodvb κολλάει και δεν ανταποκρίνεται. Τι μπορεί να φταίει; Όλα τα άλλα κανάλια ανοίγουν κανονικά(δεν έχω δοκιμάσει να δω κάποιο άλλο που εκπέμπει σε 16:9). Ακόμα όταν πάω να ανοίξω το LUXE HD μου βγάζει ένα error message. Έχουν σχέση τα 2 προβλήματα;

Ευχαριστώ προκαταβολικά

To luxe hd σίγουρα δεν μπορείς να το δεις με την ελεύθερη έκδοση του progdvb, δεν υποστηρίζει κανάλια σε mpeg4-avc ή/και σε dvb-s2. Μόνο η pro έκδοση τα υποστηρίζει, κι αυτή δεν ξέρω πόσο καλά δουλεύει σ' αυτά τα κανάλια. Για το θέμα με το Σκάι, δεν ξέρω να σου πω. Πιθανά να έχει σχέση με τον video decoder που χρησιμοποιείς. Γενικότερα, θα πρότεινα να δοκιμάσεις και άλλο πρόγραμμα, δεν είναι το progdvb η καλύτερη επιλογή (πλέον). Για παράδειγμα το DVBDream...

Παρεμπιπτόντως, η έκδοση του progdvb που χρησιμοποιείς είναι αρκετά παλιά (αν είναι η 4.3), έχεις δοκιμάσει νεότερη;