Πρόβλημα με Sony Bravia KDL-46X3500 LCD TV 46"

eqvus

New member
22 June 2008
20
Καλησπέρα στο φόρουμ.

Η τηλεόραση μου κάνει τρεις οριζόντιες γραμμές και διπλό είδωλο στην δεξιά πλευρά, η βλάβη συνέπεσε με την τοποθέτηση του πακέτου του ΟΤΕ και του αποκωδικοποιητή.
Δοκίμασα σε δεύτερη TV και δυστυχώς η εικόνα είναι κανονική, οπότε, μάλλον το πρόβλημα είναι στην TV!

Καμιά ιδέα για το ποια μπορεί να είναι η βλάβη;

Έχω την Sony Bravia KDL-46X3500 LCD TV 46"

Καλησπερα και απο εμενα. Εχω την εντυπωση οτι εχω το ιδιο προβλημα. Βεβαια αυτο που αναφερει ο φιλος πιο πανω το χω περιπου ενα χρονο. Το προβλημα διορθωνωταν μετα απο λιγη ωρα απο μονο του η μετα απο ελαφρια πιεση στο εξωτερικο περιβλημα της τηλεορασης. Οσο περνουσε ο καιρος ομως ο χρονος που χρειαζοταν για να επανελθει το πανελ διογκωνοταν με αποτελεσμα σημερα να επανερχεται μετα απο κανα τριωρο η μεχρι να βρεις το καταλληλο σημειο πιεσης στο εξωτερικο περιβλημα. Καποια στιγμη δεν αντεξα και την ανοιξα. Αυτο που καταλαβα πειραζοντας διαφορα πραγματα ειναι οτι το προβλημα δεν προερχεται απο τις φυσες που μεταφερουν την πληροφορια γιατι τις δοκιμασα (εαν το δοκιμασετε καντε το με πολυ προσοχη γιατι με χτυπησε το ρευμα). Το μονο που μπορω να καταλαβω ειναι οτι υπαρχει καποια δισλειτουργια στο πανελ. Και αυτο διοτι επανερχεται μολις βρεις το καταλληλο σημειο πιεσης. Επισης εχω την εντυπωση οτι αυτο ειναι απορια διαστολης συστολης δηλαδη οταν ειναι κρυα η τηλεοραση καπου δεν κανει καλη επαφη ενω οταν ζεστενεται λογω διαστολης των υλικων δημιουργειται επαφη λογω διογκωσης των υλικων. Φυσικα ολα αυτα μπορει να ειναι και πιπες. Απλα σας αναφερω την αποψη μου με αυτα που ειδα.
Υπαρχει καποιος που μπορει να δωσει καποια περαιτερω ιδεα για το τι μπορει να συμβαινει; Αν ειναι οντως προβλημα στο πανελ υπαρχει τροπος παρεμβατικοτητας και επιλυσης;

Ευχαριστω εκ των προτερων

ps: Προσπαθησα να σας ανεβασω φωτοφρασια μεσω της μπαρας που εχετε (insert image) αλλα δεν βρηκα τον τροπο