Πρόβλημα με Sony KDL-32W4000

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Πρόβλημα με Sony KDL-32W4000

Εκεινη την εποχη ΜΟΝΟ H SONY ειχε δεκτη mpeg4 στις τηλεορασεις της.

LG σειρα LH , Samsung AXXX , Philips με κωδικο D στο τελος (αντι για H) ειχαν MPEG2 μονο.

Δεν θυμάσαι καλά. Η φίλιπς έφερνε μοντέλα H το 2008: http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=35367&highlight=9703 (μαζί με τα D, σε φθηνότερες σειρές).
Για τους υπόλοιπους, δεν θυμάμαι.
Χώρια που το πρόβλημα υπάρχει και στις 4500 (2009), που όλες οι μάρκες είχαν δέκτες mpeg4. Πάλι μόνο οι σόνυ έχουν πρόβλημα.

Δεν είναι θέμα "πρωτοπορίας", είναι θέμα υλοποίησης.

Μετά από νέα επικοινωνία που είχα με Sony(με πολλές δυσκολίες για να μάθω) είναι ότι δεν έχει βγει firmware για όλα τα μοντέλα. Για το δικό μου W4500 δεν υπάρχει firmware για παράδειγμα, και αν υπάρξει θα με ειδοποιήσουν. Να αλλάξω μου είπαν τη γλώσσα στα αγγλικά. Και όπως είχα καταλάβει, αυτό μου είπαν κιόλας ότι το mega αλλάζει το φορμά και γι αυτό γίνεται αυτό. Τέλος πάντων... Και τί με νοιάζει εμένα αν το mega κάνει αυτό ή το άλλο? και θα πρέπει να γνωρίζω οπωσδήποτε αγγλικά. Προσωπικά (και το λέω δημόσια) θα τους πάρει και θα τους σηκώσει με ότι δυνάμεις διαθέτω. Είναι παράνομα όλα αυτά!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Πρόβλημα με Sony KDL-32W4000

Δεν θυμάσαι καλά. Η φίλιπς έφερνε μοντέλα H το 2008

Θυμαμαι παρα πολυ καλα.

Εφερνε τα H στην Ελλαδα μονο κατοπιν παραγγελιας, κανονικα κυκλοφορουσαν τα D. Μονο το pixmania ειχε H.

Το μονο μελος με Philips με δεκτη Η ηταν αν θυμαμαι καλα ο ilise που την ειχε φερει ειδικη παραγγελια.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Πρόβλημα με Sony KDL-32W4000

Θυμαμαι παρα πολυ καλα.

Εφερνε τα H στην Ελλαδα μονο κατοπιν παραγγελιας, κανονικα κυκλοφορουσαν τα D. Μονο το pixmania ειχε H.

Το μονο μελος με Philips με δεκτη Η ηταν αν θυμαμαι καλα ο ilise που την ειχε φερει ειδικη παραγγελια.

Άρα μην λες ότι μόνο η σόνυ είχε δέκτες mpeg4. Όλοι είχαν.
Εδώ η καταγραφή της εποχής: http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=36887

Last edited:
Απο τα μοντελα που ερχοντουσαν στην Ελλαδα το 2008 μιλαω που απο οτι βλεπεις στην λιστα η Sony ειχε σχεδον σε ολα.

Για τις υπολοιπες σποραδικα υπηρχαν καποια μοντελα για την Philips και ελαχιστα ως καθολου για την Samsung και την LG.

Re: Απάντηση: Πρόβλημα με Sony KDL-32W4000

Απο τα μοντελα που ερχοντουσαν στην Ελλαδα το 2008 μιλαω που απο οτι βλεπεις στην λιστα η Sony ειχε σχεδον σε ολα.

Για τις υπολοιπες σποραδικα υπηρχαν καποια μοντελα για την Philips και ελαχιστα ως καθολου για την Samsung και την LG.

Άρα τι μας έβαλες το "μόνο η σόνυ" με τεράστια γράμματα;
Εγώ βλέπω 1 μοντέλο LG, 3 μοντέλα panasonic, 6 philips, 2 pioneer, 9 samsung.
Προώθηση της "πρωτοπορίας" της μάρκας ακόμα και σε νήμα βλαβών; :flipout:

Όπως και νάχει πάντως, μόνο η sony έχει βγάλει πρόβλημα με τον ψηφαικό της δέκτη!

Το εκανε και η δικια μου 46W4000 αλλα μονο μια φορα ,την εβγαλα 5 λεπτα απο το ρευμα και ολα οκ ,βεβαια την ωρα που λετε οτι το παρουσιαζει δεν βλεπω τηλεοραση για να δω αν το ξανακανει ,για να το λετε τοσο πολλοι ετσι θα ειναι .
Αν κανετε οποιαδηποτε ενεργεια ομαδικα προς την Σονυ ειμαι μεσα .

Αυτό με τα αγγλικά δουλεύει πραγματικά αλλα ειναι ανόητο τελείως να βλέπεις τα info στις ελληνικές σειρές ή στις ειδήσεις στην αλλοδαπή γλώσσα....

Παρεμπιπτόντως, εμένα τελευταία το Alpha είχε απαλλαχτεί απο τα προβλήματα και αυτά ειχαν μεταπηδήσει στο MEGA, αλλα στο STAR και συγκεκριμένα παρακολουθώντας το Tomb Rider ήταν που επεσε το συμπαν, η τηλεόραση εκανε reset κλπ

Το πρόβλημα τους ειναι (πιθανολογώντας) οτι πρέπει να κάνουν update ολες αυτές τισ συσκευές στέλνοντας τεχνικό στο κάθε σπίτι. Απο όσα γνωρίζω για τις άλλες χώρες, κάποιο απο τα ψηφιακά κανάλια αναλαμβάνει συνηθως τις αναβαθμίσεις over the air, απο το ψηφιακό σήμα. Το αγγλικό freeview που ανέφερα σε προηγούμενο ποστ είναι βέβαια ιδιαίτερο, για κάποιες εταιρίες αλλαζουν firmware κάθε εβδομάδα, αφου συνεργάζονται με πανεπιστήμια και εταιρίες, για αναπτυξη λογισμικου και hardware.

Αν γίνει ευρύτερα γνωστό το πρόβλημα και οτι ειναι πρόβλημα της εταιρείας -γιατί φαντάζομαι πολλοί κάτοχοι των τηλεοράσεων θα έχουν χαθεί στο τηλεφωνικό κέντρο της σονει- και μαζευτούμε περισσότεροι θα εχουμε πολύ καλύτερα αποτελέσματα. Πχ αναφορά στα διαφορα techblogs, σε περιοδικά κλπ.
Υπογράφω κι εγώ αν χρειαστεί οτιδήποτε!

Last edited:
Με πήραν για να περάσουν για το update που λύνει το πρόβλημα. Δεν μπορούσα σήμερα και θα ξαναπάρουν αύριο.

Οπότε μάλλον το διόρθωσαν.

Απάντηση: Re: Πρόβλημα με Sony KDL-32W4000

Με πήραν για να περάσουν για το update που λύνει το πρόβλημα. Δεν μπορούσα σήμερα και θα ξαναπάρουν αύριο.

Οπότε μάλλον το διόρθωσαν.

Από που σε πήραν ότι θα έρθουν σπίτι ?
Γιατί εμένα μου είπαν να την πάω εκεί .

Σήμερα έκανα και εγώ αναβάθμιση .

Τελικά το firmware που πέρασαν είναι το 4.13.

Από ότι έμαθα έχουν λύσει το πρόβλημα μόνο στην σειρά W4000 . . .

Το βράδυ θα δείξει αν πραγματικά έχουν λύσει το πρόβλημα .

Re: Απάντηση: Re: Πρόβλημα με Sony KDL-32W4000

Από που σε πήραν ότι θα έρθουν σπίτι ?
Γιατί εμένα μου είπαν να την πάω εκεί .

Μαρούσι.

Με πήραν πάλι 9:15 ότι θα περάσουν 10:00, και ήταν και απορημένοι που δεν θα ήταν κανείς σπίτι.

Τι να πω, σε ποια πόλη ζουν ?

Εγώ πάντως έμεινα στο 4.11 .Περιμένω να δω την επικοινωνία που υποτίθεται θα έχουν (αύριο θα τους πάρω τηλέφωνο εννοείται). Πάντως αυτή τη στιγμή ξαναέχω πρόβλημα!!!Είστε τυχεροί που σας πήρανε και τηλέφωνο για το πότε θα έρθουν....σ'εμένα ήρθαν ξαφνικά χωρίς καμία ειδοποίηση στις 2,30!!!

Γράψτε ρε παιδιά ένας το τηλ του servis αν το έχετε πρόχειρο να πάρουμε κι εμείς!

Αναρωτιέμαι στην επαρχία θα στείλουν τεχνικό στο σπίτι;

Απάντηση: Re: Πρόβλημα με Sony KDL-32W4000

Από ότι καταλαβαίνω μέχρι τώρα, το πρόβλημα με τον δέκτη έχει παρουσιαστεί μέχρι και τα μοντέλα w4500. Υπάρχει κάποιος με την 5500 ας πούμε που να έχει πρόβλημα? Αυτά αναρωτιέμαι και εγώ. Τί άλλαξε ξαφνικά η Digea?? και έκανε τον δέκτη παλιό. Όπως λέει και το tigerxxx 3ων χρόνων!!! Η δικιά μου δεν έχει ακόμα 3 χρόνια...

Έχω την Sony KDL-40Z5500 και εδω και 3 μερες αρχιζω να παρατηρώ το εξεις προβλημα που νομιζω οτι ισως συνδεεται με οσα διαβαζω παραπάνω με την σειρα W 4000-4500.Στα ψηφιακα και μονο την ωρα που αλλαζω καναλι παρατηρω ερχεται πρωτα οι πληροφοριες καναλιου με μαυρη εικονα και μετα μου γραφει απουσια σηματος και ερχεται η εικονα κολλημενη για λιγο με πιξελιασματα.Δεν μου το κανει παντα και δεν μου το κανει στα αναλογικα.Εχθες το βραδυ τις εβαλα και την καινουρια αναβαθμιση λογισμικου( 1.750EA) μηπως και. . . .Αλλα ξανα τα ιδια κανει.

Μόλις ήρθε ο τεχνικός και πέρασε τα updates (2) στην KDL-40W4000.

Το 1ο είναι update του tuner και το 2ο της TV. Στο τέλος η TV κάνει reset σε εργοστασιακές ρυθμίσεις. Καλό ρύθμισμα.

Το update γίνεται με sony memory stick (όχι usb).

Είχα κλείσει ραντεβού για να παραλάβουν την tv για επιδιόρθωση την ερχόμενη εβδομάδα. Σήμερα με καλέσανε στο τηλέφωνο και με ενημερώσανε οτι αναβάλλουν την παραλαβή λόγω του οτι στα μοντέλα W4500 το firmware update δεν λύνει το πρόβλημα. Προσωρινή λύση είναι να γυρίσω την γλωσσα της τηλεόρασης απο ελληνικά σε αγγλικά. Αυτό προφανώς αφορά μονο τα μοντέλα w4500.