ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ SONY KDL 52X3500

anetos1

New member
15 January 2008
27
Αγορασμενη απο media markt Ιανουαριο 2008, 4600 ευρω,πριν ενα μηνα μου παρουσιασε προβλημα η εικονα μετα απο λιγο μαυριζει ενω ακουγετε ο ηχος κανονικα. Την πηγα σε σερβις αντ/ας μετα απο 10 μερες δεν μπορουσαν να βρουν την αιτια,διοτι μετα απο κατι ρυθμισεις που εκαναν στην αρχη, μετα δεν το εκανε τοσο συχνα και θα επρεπε να την κρατησουν πολυ καιρο.Αμφιβαλω αν την κοιταξαν καν.Τους ειπα οτι την θελω πισω.Εκει ανακαλυψα μαλιστα οτι δεν εχει εγγυηση πια,παρολο που απο το μαρουσι μου ελεγαν τοτε οτι εχει 3 χρονια.Εστειλα email στην sony europe γιατι εδω δεν βγαζεις ακρη,και περιμενω.Παντως απο ερευνα στο internet,που εκανα ειδα οτι υπαρχει τεραστιο προβλημα με τα πανελ της sony.Και εδω αναρωτιεμαι,μηπως τελικα σονακιδες σαν και εμενα{εχω 14 συσκευες σονυ}πιανομαστε κοροιδα πληρωνοντας πανακριβα συσκευες που μονο το ονομα τους εχει απομεινει,η,δεν πρεπει να αγοραζοθμε σονυ μονο στην ελλαδα....

9

Από Γενάρη του ´08, σε Γενάρη του '10 είναι δύο χρόνια, για μερικές μέρες έληξε η εγγύηση???...

οχι το εκανε τον δεκεμβριο πηρα στο καταστημα media markt και μου εδωσαν τηλ σερβις μηλησα με τεχνικο και μουπε διαφορα να κανω τα εκανα αλλα τιποτα,γιορτες μετα το αφεισα ξαναπηρα ιανουαριο μουδωσαν παλι τηλ σερβις πηρα,εκει μουπαν οτι εχω μονο 1 χρονο εγγυηση,τα δυο αρχιζαν για αυτες που αγοραστηκαν απο απριλιο και μετα,τελικα αυτο το σερβις δεν ερχοταν ανατολικη αττικη,μοθδωσαν αλλο τηλ περιπετεια...