Γεια σας παιδια δεν ξερω τι προβλημα παρουσιαζε η 32lcd που ξαφνικα εκανε χρωματιστες γραμμες στη οθονη και δουλευει ο ηχος.Μηπως ειναι καμμενα panels η θελει αλλη πλακετα?Την πηρα πριν απο 2 χρονια.Σκεφτομαι να την παω στο service...
Eγω εχω μια 40D3000 που την χρησιμοποιω σαν οθονη για το XBOX 360 , ας ελπισουμε να χαλασει και σε εμενα , ευκαιρια να παρω καμια καινουργια τηλεοραση...![]()
Λενε οτι οσοι εχουν προβλημα στη 32lcd που αυτοι το αγορασαν στη περιοδο Ιουλιου-Αυγουστου 2007.Κλαψ το αγορασα απο αυγουτσο.Εσυ Yperion ποτε το αγορασες?
Μου ειπε η Sony Service οτι αυριο θα φερουν τη χαλασμενη τηλεοραση σπιτι μου και θα μου δωσουν ενα διαφημιστικο φυλλαδιο για νεα τηλεοραση και θα μου κανουν και εκπτωση.
Με ενημερωσανε απο τη Sony Service.Μου ειπανε οτι θελει αλλαγη πανελ και εργασια κοστιζουν 685 ευρω!!!:furious3:Μα τι διαολο γινεται εκει?Μια τηλεοραση που εκανε 1500 ευρω πριν απο 2 χρονια και τωρα χαλασε?Τι να κανω?Να κανω παραπονα στον Συνηγορο του Καταναλωτη?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.