Προβλημα με SONY KDL32D3000E

zonimov

Established Member
21 June 2007
128
Γεια σας παιδια δεν ξερω τι προβλημα παρουσιαζε η 32lcd που ξαφνικα εκανε χρωματιστες γραμμες στη οθονη και δουλευει ο ηχος.Μηπως ειναι καμμενα panels η θελει αλλη πλακετα?Την πηρα πριν απο 2 χρονια.Σκεφτομαι να την παω στο service...

Attachments

• SNC00391.jpg
    SNC00391.jpg
    36.4 KB · Views: 43
  • SNC00394.jpg
    SNC00394.jpg
    59.8 KB · Views: 34
Η μονη λυση ειναι το σερβις.

Βλεπω διαφορετικες γραμμες στις δυο εικονες , αρα δειχνει χρωματιστες γραμμες που αλλαζει το σχεδιο τους?

Ναι αλλαζει αλλα οχι πολυ...μεχρι τωρα παραμενουν οι χρωματιστες γραμμες...

Yperion,Πριν τη παω για σερβις σε ρωταω πρεπει να ξερω και τι κανω για τι δικαιωμα εχω για τη εγγυηση (ακουσα οτι λενε εδω στο avforum που εχω δικαιωμα 2 χρονων αλλα τη αγορασα απο αυγουστο 2007).Το μαγαζι που αγορασα ηταν ενα χρονο εγγυησης.

Mαλλον εχει πεσει επιδημια στις 32D3000, βρηκα αλλες 4 παρομοιες περιπτωσεις στο Avforums...

http://www.avforums.com/forums/lcd-...-kdl-32d3000-purple-vertical-line-faulty.html

Eγω εχω μια 40D3000 που την χρησιμοποιω σαν οθονη για το XBOX 360 , ας ελπισουμε να χαλασει και σε εμενα , ευκαιρια να παρω καμια καινουργια τηλεοραση...:flipout:

Eγω εχω μια 40D3000 που την χρησιμοποιω σαν οθονη για το XBOX 360 , ας ελπισουμε να χαλασει και σε εμενα , ευκαιρια να παρω καμια καινουργια τηλεοραση...:flipout:

:flipout::flipout::flipout:
:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Ναι το ξερω και προχθες ειδα στο θεμα απο το αγγλικο avforum.Νομιζω οτι λενε η αλλαγη πλακετας κοστιζει πανω απο 400 ευρω η κανω λαθος?Το πρωι της δευτερας θα παω να ρωτησω στο σερβις ποσο κοστιζει η επισκευη γιατι δεν μπορω να τους παρω τηλ.διοτι εχω προβλημα ακοης.Αν κοστιζει 400 ευρω τοτε θα παρω αλλη τηλεοραση αλλα οχι τη μαρκα σονυ γιατι δινει μονο εγγυηση ενος ετος.Ποια ειναι η καλυτερη εγγυηση που δινει η οποια εταιρια?Μηπως η Samsung?

Λενε οτι οσοι εχουν προβλημα στη 32lcd που αυτοι το αγορασαν στη περιοδο Ιουλιου-Αυγουστου 2007.Κλαψ το αγορασα απο αυγουτσο.Εσυ Yperion ποτε το αγορασες?

Λενε οτι οσοι εχουν προβλημα στη 32lcd που αυτοι το αγορασαν στη περιοδο Ιουλιου-Αυγουστου 2007.Κλαψ το αγορασα απο αυγουτσο.Εσυ Yperion ποτε το αγορασες?

Καπου εκει γυρω στον Ιουλιο την ειχα παρει.

Τωρα οι περισσοτερες εταιρειες (και η Sony) δινουν 2 χρονια εκτος απο την Toshiba που δινει 1.

Με ενημερωσανε απο τη Sony Service.Μου ειπανε οτι θελει αλλαγη πανελ και εργασια κοστιζουν 685 ευρω!!!:furious3:Μα τι διαολο γινεται εκει?Μια τηλεοραση που εκανε 1500 ευρω πριν απο 2 χρονια και τωρα χαλασε?Τι να κανω?Να κανω παραπονα στον Συνηγορο του Καταναλωτη?

Μου ειπε η Sony Service οτι αυριο θα φερουν τη χαλασμενη τηλεοραση σπιτι μου και θα μου δωσουν ενα διαφημιστικο φυλλαδιο για νεα τηλεοραση και θα μου κανουν και εκπτωση.

Μου ειπε η Sony Service οτι αυριο θα φερουν τη χαλασμενη τηλεοραση σπιτι μου και θα μου δωσουν ενα διαφημιστικο φυλλαδιο για νεα τηλεοραση και θα μου κανουν και εκπτωση.

Ευκαιρια για καμια 40W5500.-bye-

Με ενημερωσανε απο τη Sony Service.Μου ειπανε οτι θελει αλλαγη πανελ και εργασια κοστιζουν 685 ευρω!!!:furious3:Μα τι διαολο γινεται εκει?Μια τηλεοραση που εκανε 1500 ευρω πριν απο 2 χρονια και τωρα χαλασε?Τι να κανω?Να κανω παραπονα στον Συνηγορο του Καταναλωτη?

Μπορείς να κάνεις παράπονα στην Ευρωπαική Sony με email και σε καταναλωτική οργάνωση και να διαβάσεις σχετικά για την αντοχή και ποιότητα των προιόντων Sony τα τελευταία έτη,και για την Ελλάδα επιπλέον με τα προβλήματα των εξουσιοδοτημένων service της.
Με τέτοια έρευνα αγοράς ίσως έτσι είναι ευκαιρία να δοκιμάσεις και καμιά άλλη φίρμα...

Παιδια,εστειλα τη τηλεοραση στη Sony Service για να τη φτιαξουν δωρεαν (αλλαζουν νεα πανελ) απο το μαγαζι αγορας που με καλυπτεται.Αυριο θα τη φερουν σπιτι μου αλλα τους ρωτησα ποσα χρονια ανανεωσης της εγγυησης του νεου πανελ.Μου ειπανε οτι 1 χρονος.Λετε οτι ειναι παρανομο?Τη πηρα απο αυγουστου 2007 που η εγγυηση ηταν σε 1 χρονο.Απο το απριλιο του 2008 η σονυ αλλαξε 1 σε 2 χρονια στις τηλεορασεις BRAVIA.Δικαιουμαι 2 χρονια εγγυησης η οχι?Περιμενω απαντηση σας!

Για το εξαρτημα που θα σου αντικαταστησουν, η εγγυηση ειναι 2 χρονια.