Καλησπερα
τον τελευταίο καιρό αντιμετωπιζω πρόβλημα με τη σωστή αναπαραγωγή υπότιτλων
σε media player popcorn hour A-500
Όταν ξεκινάει να παίζει η ταινία και αυτόματα επείλεγει το srt αρχειο που ειναι στα Ελληνικα ,
η γλώσσα που βγάζει είναι σαν αλαμπουρνέζικα με Ελληνικούς και ειδικούς χαρακτηρες .
Συνήθως όταν είχα αυτό το πρόβλημα το έλυνα , γιατί πήγαινα στις επιλογές που έχει στους υποτιτλους το player
και άλλαζα τη γλώσσα από Ελληνικά σε htf-8 όποτε και διορθωνότανε το πρόβλημα .
Με τις τελευταιες όμως ταινίες δεν μου βγάζει καν τη δυνατότητα να έχω αυτή την επιλογή .
Υπάρχει κάτι που γίνεται στις καινούργιες ταινίες ?
ή κάποια αλλαγή κωδικοποίησης που μπορώ να κάνω στο αρχείο των υπότιτλων
ώστε να το παίζει σωστά κάθε φορά ?
Δε νομίζω πάντως ότι φταίει το player γιατι ολες τις παλιες ταινιες τις παιζει σωστα και εχει και την επιλογη για να πειραξω το encoding των υποτιτλων
τον τελευταίο καιρό αντιμετωπιζω πρόβλημα με τη σωστή αναπαραγωγή υπότιτλων
σε media player popcorn hour A-500
Όταν ξεκινάει να παίζει η ταινία και αυτόματα επείλεγει το srt αρχειο που ειναι στα Ελληνικα ,
η γλώσσα που βγάζει είναι σαν αλαμπουρνέζικα με Ελληνικούς και ειδικούς χαρακτηρες .
Συνήθως όταν είχα αυτό το πρόβλημα το έλυνα , γιατί πήγαινα στις επιλογές που έχει στους υποτιτλους το player
και άλλαζα τη γλώσσα από Ελληνικά σε htf-8 όποτε και διορθωνότανε το πρόβλημα .
Με τις τελευταιες όμως ταινίες δεν μου βγάζει καν τη δυνατότητα να έχω αυτή την επιλογή .
Υπάρχει κάτι που γίνεται στις καινούργιες ταινίες ?
ή κάποια αλλαγή κωδικοποίησης που μπορώ να κάνω στο αρχείο των υπότιτλων
ώστε να το παίζει σωστά κάθε φορά ?
Δε νομίζω πάντως ότι φταίει το player γιατι ολες τις παλιες ταινιες τις παιζει σωστα και εχει και την επιλογη για να πειραξω το encoding των υποτιτλων