Χρειάζομαι τη βοήθεια σας.
Εχω το Popcorn hour a 110 εδω και 2 χρονια περίπου.
Μέχρι τώρα το δούλευα με κουμπωμένο usb δισκο και ολα καλά.
Αποφάσισα μετά απο καιρό να περάσω καλώδιο δικτύου για να βλέπω όλους τους σκληρούς με τις ταινίες που έχω στο pc
Αφότου τράβηξα το καλώδιο πήρα και ενα switch της D link το DGS 1005D έτσι απο το router μου το USR 1908 έστειλα ένα καλώδιο στο pc και ένα καλώδιο στην πρίζα δικτύου.
Κουμπώνω απο την άλλη άκρη που είχα σκοπό να βάλω το PCH ένα φορητό και μου βγάζει κανονικά σύνδεση με internet.
Αφου λοιπόν είναι ολα οκ κουμπώνω το popcorn και τζίφος.
Κοιτάω τις ρυθμίσεις και είναι όλα στα αυτόματα.
Τι μπορεί να φταίει γι αυτό?
Δοκίμασα να βάλω και στατικη ip αλλά επίσης τίποτα.
Δεν ξέρω αν σας βοηθάει αυτό που θα πώ αλλά μου έκανε εντύπωση οτι οταν το βάζω στο αυτόματο μου βγάζει μια ip η οποία δεν έχει καμία σχέση με του δικτύου μου..
Πιο συγκεκριμένα το δικτυό μου έχει
192.168.1.xxx
Αυτο μου βγάζει
169.221.xx.xxx
Ευχαριστώ προκαταβολικά για τη βοήθεια σας.
Εχω το Popcorn hour a 110 εδω και 2 χρονια περίπου.
Μέχρι τώρα το δούλευα με κουμπωμένο usb δισκο και ολα καλά.
Αποφάσισα μετά απο καιρό να περάσω καλώδιο δικτύου για να βλέπω όλους τους σκληρούς με τις ταινίες που έχω στο pc
Αφότου τράβηξα το καλώδιο πήρα και ενα switch της D link το DGS 1005D έτσι απο το router μου το USR 1908 έστειλα ένα καλώδιο στο pc και ένα καλώδιο στην πρίζα δικτύου.
Κουμπώνω απο την άλλη άκρη που είχα σκοπό να βάλω το PCH ένα φορητό και μου βγάζει κανονικά σύνδεση με internet.
Αφου λοιπόν είναι ολα οκ κουμπώνω το popcorn και τζίφος.
Κοιτάω τις ρυθμίσεις και είναι όλα στα αυτόματα.
Τι μπορεί να φταίει γι αυτό?
Δοκίμασα να βάλω και στατικη ip αλλά επίσης τίποτα.
Δεν ξέρω αν σας βοηθάει αυτό που θα πώ αλλά μου έκανε εντύπωση οτι οταν το βάζω στο αυτόματο μου βγάζει μια ip η οποία δεν έχει καμία σχέση με του δικτύου μου..
Πιο συγκεκριμένα το δικτυό μου έχει
192.168.1.xxx
Αυτο μου βγάζει
169.221.xx.xxx
Ευχαριστώ προκαταβολικά για τη βοήθεια σας.