Πρόβλημα με Σύνδεση HDMI Τηλεόρασης και HTPC

piranhagr

New member
13 January 2011
33
Μετά απο Format προσπαθώ να συνδέσω το HTPC μου με την Τηλεόραση Samsung 22 Ιντσών (LE22S81... μάλλον αυτή εδώ)
αλλά αρνιέται να δείξει εικόνα και βγάζει μήνυμα "Δεν Υποστηρίζεται" !!!. Η ανάλυση είναι η σωστή και η τηλεόραση δείχνει με VGA καλώδιο !!!

Η Κάρτα Γραφικών είναι on board G41.

Helppppp!!!! :violent-smiley-030:

Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Στέφανος

Last edited:
Έχω δοκιμάσει να βάλω και άλλη ανάλυση αλλά τίποτα, ή ρύθμιση στην κάρτα γραφικών είναι Duplicate Mode ...δεν ξέρω αν παίζει ρόλο !!!

Απάντηση: Re: Πρόβλημα με Σύνδεση HDMI Τηλεόρασης και HTPC

Έχω δοκιμάσει να βάλω και άλλη ανάλυση αλλά τίποτα, ή ρύθμιση στην κάρτα γραφικών είναι Duplicate Mode ...δεν ξέρω αν παίζει ρόλο !!!

Drivers τελευταίοι?

Υπάρχει και επιλογή μονής οθόνης?

Όχι, δεν θα έπρεπε να αντιμετωπίζεις πρόβλημα με τα 60Hz. Το HDMI είναι τσεκαρισμένο ότι δουλεύει καλά, π.χ. σε άλλες συσκευές??

δεν έχω κατεβάσει τελευταίους Drivers :( ότι είχε το cd,
Ναι υπάρχει αλλα πρέπει να το έχω δοκιμάσει και έτσι !!!
Όσο για το καλώδιο αγόρασα και καινούργιο !!!

Θα κατεβάσω Νέους Drivers, Για να δούμε !!!

Κάτι άλλο που δεν έχω αναφέρει: Όταν βάζω το HDMI καλώδιο μόνο του και ξεκινάω τον Η/Υ βλέπω μόνο το Boot Logo και μετά Δεν Υποστηρίζετε!!! (Αλλάζει στην αρχή και 2~3 φορές Χωρίς Σήμα)

υπάρχει πιθανότητα να μην στέλνει σωστό Refresh Rate?
Και κάτι άλλο στα Audio Devices δεν βλέπω το HDMI Audio με τους νέους Drivers

Σε περίπτωση που δεν γίνει κάτι ...αν και λέω να βάλω τους Drivers που έχουν στο Site της M/B (MSI) και να δοκιμάσω αν και παλιοί..με το καλώδιο το VGA (D-SUB) εκτός απο τον Πολύ-κάναλο ήχο χάνω κάτι ;;

Μετά απο Άπειρες δοκιμές και λίγη τύχη ...Εγκατέστησα τους Drivers απο το Site της MSI και έκανα Extend την TFT Οθόνη της Τηλεόρασης σε ανάληση 1680 χ 1080 στα 30Mhz Rerfresh Rate και δούλευε !!! αλλά με χαλάνε τα 30 Mhz και η οθόνη δεν τα δείχνει όλα ...

Καμιά Ιδέα για την συμβαίνει;;;;

Τελικά είναι πρόβλημα της Οθόνης .. με HDMI καλώδιο θέλει ρυθμό ανανέωσης λιγότερο απο 60Mhz δύστυχος δεν δεν μπορώ να αλλάξω τον ρυθμό ανανέωσης με τους drivers που χρησιμοποιώ και δεν μπορώ να αλλάξω και drivers γιατί αλλιώς δεν δουλεύει η hdmi σύνδεση... δοκίμασα το PowerStrip αλλά τίποτα :(

Αυτά ...περαστικά μου