προβλημα με τα 7ρια σε ανοιγμα ταινιών!!!!

kiss1

Senior Member
11 August 2006
321
Γεια σας! :ernaehrung004:
Πριν μερικές μέρες αναγκάστηκα να κανω φορματ στον υπολογιστή από τα xp έβαλα τα 7ρια. (32b) (σας είχα ρωτήσει και λίγο τις προάλλες και σας ευχαριστώ θερμά που με βοηθήσατε τότε :ernaehrung004:)
Τώρα όμως αντιμετωπίζω ένα μεγάλο πρόβλημα…. :frusty:
Όταν πάω να δω κάποια ταινία (το έχω συνδέσει στην τηλεόραση και με οπτική ίνα στον ενισχυτή του για τον ήχο) με το πρόγραμμα που μέχρι χθες στα xp το BS player pro (2.31) δεν είχα κανένα πρόβλημα, τώρα ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να δω τίποτα!!!!!!
Δεν μου ανοίγει!!!!! :bang::bang:
Επειδή τα Αγγλικά μου έιναι αρκετά περιορισμένα σκέφτηκα να τραβήξω φωτογραφία αυτό που έδειχνε και ζητώ συγνώμη που η φωτογραφίες δεν είναι και τόσο καθαρές αλλά δεν ήξερα πώς να τραβήξω μεσα από την τηλεόραση…)
Ελπίζω να μπορέσετε να καταλάβετε τι έχει, αν κάτι του «λείπει» από το πρόγραμμα ή από τον υπολογιστή μου και δεν παίζει τις ταινίες……
Μεσα από τις φωτο θα δείτε την ταινία που πήγα να ανοίξω κλπ…..
Μια βοήθεια σας παρακαλώ πολύ…… :ADFADF1::aktion033:
Τι μου προτείνετε για κάποιο πρόγραμμα να βλέπω ταινίες (εύκολο)…..

Attachments

• IMG_0292.jpg
    IMG_0292.jpg
    39.8 KB · Views: 26
  • IMG_0293.jpg
    IMG_0293.jpg
    31.5 KB · Views: 20
  • IMG_0294.jpg
    IMG_0294.jpg
    22.9 KB · Views: 13
  • IMG_0296.jpg
    IMG_0296.jpg
    31.6 KB · Views: 15
  • IMG_0297.jpg
    IMG_0297.jpg
    27.6 KB · Views: 14
Κατέβασε το kmplayer ...
Πολύ καλό και δοκιμασμένο πρόγραμμα με όλα τα απαραιτητα plugins που θα χρειαστεις για αναπαραγωγή σεχδόν ΚΑΘΕ τύπου αρχείου.... :ernaehrung004:

Σας ευχαριστώ θερμά για τις άμεσες απαντήσεις σας.
Επειδή είμαι λίγο άσχετος, που μπορώ να βρω τα codec του shark ;;; κάποια διεύθυνση (λινκ) που μπορώ να τα κατεβάσω;;;; και όταν κατεβάσω αυτό το προγραματακι θα το τρέξω κανονικά ή θα πάω να κανω τίποτα επικόλληση στο πρόγραμμα BS player που έχω;;;; Δεν ξέρω και ζητώ συγνώμη για τις παιδαριώδεις ερωτήσεις μου……
Όσο για το πρόγραμμα του kmplayer Θα ψάξω να το κατεβάσω…..

Λοιπόν δώσε βάση.
Το BS Player είναι εξαιρετικό player (εγώ αυτό έχω). Αλλά να ξέρεις ότι δεν είναι ότι ποιο απλό και εύκολο.
Έχει πολλές κριμένες ρυθμίσεις που μπορεί να ‛τρομάξουν’ τον αρχάριο χρήστη άλλα είναι πραγματικά πολύ καλές για έμπειρους χρήστες.
(πχ την ώρα που παίζει το video μπορώ με το ροδάκι του mouse να πειράξω τον χρονισμό + ,-, τον υποτίτλων real time)
Τώρα αν αυτό που θέλεις είναι να παίζεις απλός μια ταινιούλα χωρίς πολλές φαμφάρες
Θα σου προτείνω να δοκιμάσεις να εγκαταστήσεις έναν άλλο player ποιο απλό στην χρήση του.

Ένας είναι ο VLC player http://www.videolan.org/vlc/download-windows.html

Και ο Media player classic (μην τον μπερδεύεις με τον media player τον windows)
http://mpc-hc.sourceforge.net/download-media-player-classic-hc.html

…ΑΑ και για να μην φωτογραφίζεις την επομένη φορά την οθόνη σου όταν θέλεις να δήξεις κάτι . Χρησιμοποίησε το ‛εργαλείο αποκομμάτων’ στα βοηθήματα.

Σε ευχαριστώ φίλε billytsik
Για τις απαντήσεις σου….. Ναι το πρόγραμμα BS Player μου ήταν πολύ χρήσιμο και μάλιστα μπορούσα άνετα να αλλάξω το μέγεθος των γραμμάτων γιατί κακά τα ψέματα ζοριζόμουν με τα κάποιο άλλο πρόγραμμα που δεν είχε αυτή την δυνατότητα (η τουλάχιστον δεν την ήξερα) να τα διαβάσω τα μικρά γράμματα….
Τι ρυθμίσεις έχεις κανει εσύ;;; είναι εύκολο να μου τις πεις γιατί είμαι άσχετος με αυτά;;;;
Και μια συμπληρωματική ερώτηση σχετικά με την φωτογράφηση από την τηλεόραση. Μου γράφεις να χρησιμοποιώ το εργαλείο αποκομμάτων από τα βοηθήματα! Τώρα αν σε ρωτήσω πιο είναι αυτό και του το βρίσκουμε;;;;; θα γελάσεις;;;;;; δεν ξέρω και ότι έχω μάθει, τα έχω μάθει τελείως μόνος μου ψάχνοντας και με πολύ φτωχά Αγγλικά…….
Μπορείτε να με βοηθήσετε η που θα βρω τα κουκις ;;;;;;

Re: Απάντηση: προβλημα με τα 7ρια σε ανοιγμα ταινιών!!!!

Σε ευχαριστώ φίλε billytsik
Για τις απαντήσεις σου….. Ναι το πρόγραμμα BS Player μου ήταν πολύ χρήσιμο και μάλιστα μπορούσα άνετα να αλλάξω το μέγεθος των γραμμάτων γιατί κακά τα ψέματα ζοριζόμουν με τα κάποιο άλλο πρόγραμμα που δεν είχε αυτή την δυνατότητα (η τουλάχιστον δεν την ήξερα) να τα διαβάσω τα μικρά γράμματα….
Τι ρυθμίσεις έχεις κανει εσύ;;; είναι εύκολο να μου τις πεις γιατί είμαι άσχετος με αυτά;;;;
Και μια συμπληρωματική ερώτηση σχετικά με την φωτογράφηση από την τηλεόραση. Μου γράφεις να χρησιμοποιώ το εργαλείο αποκομμάτων από τα βοηθήματα! Τώρα αν σε ρωτήσω πιο είναι αυτό και του το βρίσκουμε;;;;; θα γελάσεις;;;;;; δεν ξέρω και ότι έχω μάθει, τα έχω μάθει τελείως μόνος μου ψάχνοντας και με πολύ φτωχά Αγγλικά…….
Μπορείτε να με βοηθήσετε η που θα βρω τα κουκις ;;;;;;

Πάμε ανάποδα
Άσε τα κουκις ήσυχα. Τι τα θες?

Πατάς στο εναρξη, προγράμματα , βοηθήματα , εργαλείο αποκομμάτων.

Σου ξανά λέω να δοκιμάσεις με τα VLC και/ή MPC.

Προσπάθησα με το πρόγραμμα Media Player Classic Home
Αλλά δεν μου διαβάζει του υπότιτλους (str) ενώ το ίδιο έργο στο VLC παίζει κανονικά αλλά όταν πάω κυλήσω κάτω την μπάρα σε κάποιο άλλο σημείο του έργου καθυστερεί και στην αρχή φαίνονται έντονα τα πιξελ της εικόνας αλλά μετά από ελάχιστο χρόνο φτιάχνονται!!!!!!!
Το ίδιο έργο HD μιλάμε κάπου στα 7.9 γιγα στο ένα πρόγραμμα παίζει στο άλλο δεν παίζουν τα γράμματα ενώ στα xp έπαιζε κανονικά με το bs !!!!
Τι να κανω;;;;

Φίλε μου,

Οι υπότιτλοι είναι σε ξεχωριστό αρχείο μέσα στο φάκελο της ταινίας;
Έχουν το ίδιο όνομα με την ταινία αλλά με επέκταση srt;
Το BSPlayer δεν απαιτεί οι υπότοτλοι να έχουν το ίδιο όνομα με την ταινία ενώ οι άλλοι players το απαιτούν αυτό (αν δεν τους φορτώσεις χειροκίνητα).
Κάνε δοκιμή με το KMPlayer ή το Media Player Classic Home Cinema.

Φίλε ευχαριστώ για την απάντηση σου…..
Ο φάκελος με την ταινία (που άμα προσέξεις στις επισυναπτόμενες φωτογραφίες που έβαλα στην αρχή του θέματος ) περιέχει την ταινία και τους υπότιτλους (str)
Με το BS στα xp δεν είχα κανένα πρόβλημα ουτε φυσικά με vlc. Έβαλα τα 7ρια (32b) με το πρόγραμμα ΜPC δεν βλέπω υπότιτλους…ενώ με το vlc βλέπω!!!!!! Τι φταίει;;;
Και έλεγα το Σ/Κ να δω καμία ταινία…αλλά χλωμό το βλέπω προς το παρών….
Τι να κανω;;;;;;

Παρακαλώ φίλε μου!

Μην ανησυχείς! Σε διαβεβαιώνω ότι το Σ/Κ θα δεις ταινία. Πιθανότατα και απόψε (αν θέλεις :D)
Λοιπόν, είδα τις φωτογραφίες στο 1ο σου ποστ.
Οι υπότιτλοι δεν έχουν ακριβώς το ίδιο όνομα.
Πρέπει να είναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο. Παρατήρησα πως το 1ο γράμμα της ταινίας είναι H, ενώ το 1ο γράμμα του υποτίτλου είναι h. Το ίδιο γράμμα μεν, το ενα κεφαλαίο όμως και το άλλο μικρό. Προσπάθησε να είναι ολόϊδια. Δώσε σημασία σε κεφαλαία-μικρά, ίδια γλώσσα φυσικά. Απλά οι υπότιτλοι να έχουν επέκταση srt. Δοκίμασέ το και στείλε τι έγινε.

Ευχαριστώ φίλε για την απάντηση σου….
Αυτήν την στιγμή σου γράφω από την δουλειά μου και δεν είμαι στον υπολογιστή του σπιτιού μου με το πρόβλημα. Θα πάω κατά τις 10.00 παρά και θα το κοιτάξω λεπτομερώς……
Θα το τσεκάρω και σε άλλες ταινίες που έχω αυτό με τους υπότιτλους……
«ραντεβού» αύριο κάποια στιγμή στο site που μάλλον κατά το μεσημεράκι θα σας γράψω τα «νέα» μου……
ελπίζω να μην έχω προβλήματα γιατί αρχίζω να το μετανιώνω που έβαλα τα 7ρια……
Τελικά τα xp αγαπήθηκαν πολύ από χιλιάδες ανθρώπους (μάλλον εκατομμύρια θα έλεγα) αλλά αυτό έιναι άλλο θεμα….
Τα λέμε αύριο λοιπών….

Παρακαλώ φίλε μου!

Δοκίμασέ το! Κατά 99% θα σου λύσει τα προβλήματα. Φρόντισε όλοι οι υπότιτλοι των ταινιών να έχουν ακριβώς το ίδιο όνομα με την ταινία αλλά επέκταση srt.
Το θέμα περί αγάπης των XP είναι όντως τεράστιο...
Ας μην το αναλύσουμε ξανά... (ο γράφων είναι υπέρμαχος των XP στο πλείστον των περιπτώσεων). Εξάλλου είναι πολύ υποκειμενικό.
Θα τα πούμε σύντομα... Ελπίζω να τα καταφέρεις! -bye-

O BS να συμπληρώσω ότι δεν χρειάζεται και vobsub για να παίξει υποτίτλους όπως και το VLC για το MPC-HT δεν ξέρω.
Και κάτι ακόμα που έπρεπε να σου είχα πει από την αρχή.
Κατέβασε το Revo uninstaller. http://c0464521.cdn.cloudfiles.rackspacecloud.com/revosetup.exe
Με το revo Απεγκατέστησε το BS player , AC3Filetr και καθάρισε όλα τα κατάλοιπα αρχείων κτλ.
Εγκατέστησε ΠΡΩΤΑ το ac3filter : http://ac3filter.googlecode.com/files/ac3filter_1_63b.exe
Και μετά ξανά εγκατέστησε το BS αφού κατεβάσεις την τελευταία FREE έκδοση του: http://bsplayer.en.softonic.com/download#pathbar
Δοκίμασε και πες μας.

Μετά από προσπάθειες με τα 7ρια και με τις ταινίες (είχες δίκιο φίλε th-pantazis για τις τους υπότιτλους ακόμη κ ένα γράμμα με κεφαλαίο δεν το βλέπει) όμως μια ταινία πάντα HD δεν την διάβασε και επειδή ήμουν κουρασμένος να ασχοληθώ περισσότερο με αυτά είχα άλλο μεγάλο πρόβλημα να αντιμετωπίσω σχετικά με τον ήχο (αναλογικό-ψηφιακό) και μου έφαγε πάρα πολύ ώρα και λύση δεν βρήκα……
Έτσι αναγκάζομαι να ανοίξω νέο θεμα στο φόρουμ μιας και πιστεύω θα απασχολήσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΠΛΕΩΝ αφού αργά η γρήγορα θα βάλουν 7ρια…..
Το νέο θεμα έιναι εδώ
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?p=1193287#post1193287
και όσο για αυτό το θεμα θα επανέλθω αργότερα γιατί με τα 7ρια γίνεται πανικός!!!!! (Υπέροχα τα XP χωρίς αυτά τα προβλήματα….)

Απάντηση: Re: προβλημα με τα 7ρια σε ανοιγμα ταινιών!!!!

O BS να συμπληρώσω ότι δεν χρειάζεται και vobsub για να παίξει υποτίτλους όπως και το VLC για το MPC-HT δεν ξέρω.
Και κάτι ακόμα που έπρεπε να σου είχα πει από την αρχή.
Κατέβασε το Revo uninstaller. http://c0464521.cdn.cloudfiles.rackspacecloud.com/revosetup.exe
Με το revo Απεγκατέστησε το BS player , AC3Filetr και καθάρισε όλα τα κατάλοιπα αρχείων κτλ.
Εγκατέστησε ΠΡΩΤΑ το ac3filter : http://ac3filter.googlecode.com/files/ac3filter_1_63b.exe
Και μετά ξανά εγκατέστησε το BS αφού κατεβάσεις την τελευταία FREE έκδοση του: http://bsplayer.en.softonic.com/download#pathbar
Δοκίμασε και πες μας.

Φίλε γεια σου!
Έκανα με θρησκευτική ευλάβεια αυτά που μου είπες και μου έβγαλε αυτά σε μια ταινία που έτρεξα……
Τι να κάνω πλέων;;;;;; :bigcry::bang:Όλα σχεδόν τα έχω δοκιμάσει!

Attachments

• ΓŽΕ‘ΓŽΒ±Γβ€žΓŽΒ±ΓŽΒ³ΓΒΓŽΒ±Γβ€ ΓŽΒ?1.jpg
    ΓŽΕ‘ΓŽΒ±Γβ€žΓŽΒ±ΓŽΒ³ΓΒΓŽΒ±Γβ€ ΓŽΒ?1.jpg
    77.5 KB · Views: 18
  • ΓŽΕ‘ΓŽΒ±Γβ€žΓŽΒ±ΓŽΒ³ΓΒΓŽΒ±Γβ€ ΓŽΒ?1.1.jpg
    ΓŽΕ‘ΓŽΒ±Γβ€žΓŽΒ±ΓŽΒ³ΓΒΓŽΒ±Γβ€ ΓŽΒ?1.1.jpg
    77.4 KB · Views: 14
Απάντηση: Re: προβλημα με τα 7ρια σε ανοιγμα ταινιών!!!!

Φίλε γεια σου!
Έκανα με θρησκευτική ευλάβεια αυτά που μου είπες και μου έβγαλε αυτά σε μια ταινία που έτρεξα……
Τι να κάνω πλέων;;;;;; :bigcry::bang:Όλα σχεδόν τα έχω δοκιμάσει!

και αυτήν την εικόνα που ξεχασα να την βάλω......
εχω πελαγωσει τωρα.....

Attachments

• ΓŽΕ‘ΓŽΒ±Γβ€žΓŽΒ±ΓŽΒ³ΓΒΓŽΒ±Γβ€ ΓŽΒ?.GIF
    ΓŽΕ‘ΓŽΒ±Γβ€žΓŽΒ±ΓŽΒ³ΓΒΓŽΒ±Γβ€ ΓŽΒ?.GIF
    34.9 KB · Views: 21
Re: Απάντηση: προβλημα με τα 7ρια σε ανοιγμα ταινιών!!!!

Μετά από προσπάθειες με τα 7ρια και με τις ταινίες (είχες δίκιο φίλε th-pantazis για τις τους υπότιτλους ακόμη κ ένα γράμμα με κεφαλαίο δεν το βλέπει) όμως μια ταινία πάντα HD δεν την διάβασε και επειδή ήμουν κουρασμένος να ασχοληθώ περισσότερο με αυτά είχα άλλο μεγάλο πρόβλημα να αντιμετωπίσω σχετικά με τον ήχο (αναλογικό-ψηφιακό) και μου έφαγε πάρα πολύ ώρα και λύση δεν βρήκα……
Έτσι αναγκάζομαι να ανοίξω νέο θεμα στο φόρουμ μιας και πιστεύω θα απασχολήσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΠΛΕΩΝ αφού αργά η γρήγορα θα βάλουν 7ρια…..
Το νέο θεμα έιναι εδώ
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?p=1193287#post1193287
και όσο για αυτό το θεμα θα επανέλθω αργότερα γιατί με τα 7ρια γίνεται πανικός!!!!! (Υπέροχα τα XP χωρίς αυτά τα προβλήματα….)

Φίλε τα 7αρια είναι κλάσεις ανώτερα από τα XP όσον αφορά στο audio/video τουλάχιστον. Το BS δεν το χρησιμοποιώ οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Πάντως το μήνυμα που σου βγάζει λέει ότι δεν έχει τους απαραίτητους codec! ΑΝ σου λείπουν codec μια πολύ πληρης λύση είναι το πακέτο codecs του SHARK007.
Αν πάντως θέλεις βοήθεια για αναπαραγωγή με το MPC-HT ευχαρίστως να σε βοηθήσω.

Απάντηση: Re: Απάντηση: προβλημα με τα 7ρια σε ανοιγμα ταινιών!!!!

Φίλε τα 7αρια είναι κλάσεις ανώτερα από τα XP όσον αφορά στο audio/video τουλάχιστον. Το BS δεν το χρησιμοποιώ οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Πάντως το μήνυμα που σου βγάζει λέει ότι δεν έχει τους απαραίτητους codec! ΑΝ σου λείπουν codec μια πολύ πληρης λύση είναι το πακέτο codecs του SHARK007.
Αν πάντως θέλεις βοήθεια για αναπαραγωγή με το MPC-HT ευχαρίστως να σε βοηθήσω.

Αγαπητέ φίλε zafeiros. Αυτά τα κουκις που μπορώ να τα βρω;;;;; αυτό το SHARK007. που μπορώ να το βρω;;;; μπορείς σε παρακαλώ πολύ να μου γράψεις κάποιο «λινγκ» για να τα βρω;;;; Αυτό το κανω εγκατάσταση και όλα εντάξει;;;;;
:smash: