ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΓΕΙΑ ΨΗΦΙΑΚΑ

kgial

New member
31 March 2007
13
Kavala
Εχω μια SAMSUNG 40'' LCD με ενσωματομενο επιγειο ψηφιακο δεκτη. Τοποθεσια Καβαλα. Χθες που ηρθαν (επιτελους) και σε μας τα επιγεια ψηφιακα η τηλεοραση μου αρνειται πεισματικα να τα ανοιξει,γραφοντας το μηνημα "κωδικοποιημενο σημα". Εν τω μεταξυ οταν εχω το μενου ανοιχτο η εικονα παιζει κανονικα. Οταν εξαφανιζω το μενου ή την μπαρα πληροφοριων χανεται και η εικονα. Ο ηχος ομως υπαρχει! Εψαξα το μενου της αλλα τζιφος...δεν βρηκα καμια ρυθμιση...
Τι συμβαινει? Σφαλμα λογισμικου στην τηλεοραση? Μηπως εκανα μ***ια που πηρα τετοια τηλεοραση? :AFADF0:

Χρειάζεσαι αναβάθμιση λογισμικού (...αν υπάρχει). Ακούω ότι συμβαινει σε αρκετούς, ειτε με ενσωματωμένο ψηφιακό δεκτη στην τηλεόραση, είτε με εξωτερικό κουτί (μπερδεύεται ο ψηφιακός δέκτης...και τα βλέπει σαν biss!)
Το πρόβλημά σου ...μας χαροποιεί εμάς τους υπολοιπους που δεν έχουμε ακόμη επίγεια λήψη γιατι ...ίσως τους εξαναγκάσει να στέλνουν ελεύθερο το σήμα απο τον δορυφόρο! (Ειδικά αν ειστε πολλοί στην ίδια κατηγορία....)

A,καλα...μεχρι να συνεννοηθουμε με την Samsung θα ξεκινησει η ΕΡΤ τις HD εκπομπες της!
Οποτε θα συνδεσω επιγειο ψηφιακο δεκτη που τα λαμβανει διχως προβλημα και οταν με το καλο (2012+ μετα) βγει η αναβαθμιση,βλεπουμε...