Πρόβλημα με τα LED σε LG 32LB561B μεταχειρισμένη

yiankap

New member
4 August 2010
45
Αγόρασα χθες μια 32αρα Led LG 32LB561B μεταχειρισμένη από το marketplace για χρήση σε κρεβατοκάμαρα.

Δυστυχώς επειδή είχα την μικρή να κοιμάται στο αυτοκίνητο, δεν ανέβηκα να την δω στον χώρο του πωλητή και εμπιστεύτηκα τον λόγο του ότι είναι ΟΚ.

Ενώ σε πολύχρωμες εικόνες και εναλλαγές είναι όλα ΟΚ, σε ανοιχτόχρωμο φόντο παρουσιάζει αυτή την εικόνα. Τι πρόβλημα έχει?

Είναι κάτι που προϋπήρχε και κάνει τον Αλέκο η όπως ισχυρίζεται ο πωλητής συνέβη κατά την μεταφορά από εμένα?

Επισκευάζεται και με τι κόστος?

Attachments

• IMG_20240722_171403.jpg
    IMG_20240722_171403.jpg
    3.3 MB · Views: 39
Εμπλεξες με απατεωνα μου φαινεται για να βγαλει ο αλητης 50€. Ακου προεκυψε στην μεταφορα;

Η τηλεοραση δουλευε στο δυναμικο εντονο κλπ με αποτελεσμα να ξεκολλησουν τα πρισματα μπροστα απο τα Led

Γαι επισκευη να υπολογιζεις κανενα 80αρι γιατι θελει λυσιμο η οθονη.

Να ξεκολλησαν κατα την μεταφορα ΟΛΑ λιγο δυσκολο.

Εμπλεξες με απατεωνα μου φαινεται για να βγαλει ο αλητης 50€. Ακου προεκυψε στην μεταφορα;
Εγω πηγα εχθες να αγορασω μια 42 για το εξοχικο και ο τυπος ηταν τοξικομανης βγηκε η μανα του και μου ειπε θελει να μου πουλησει την τηλεοραση να παρει ναρκωτικα.

Φυσικα εφυγα.

Οπότε η ΤV θα μου έχει κοστίσει 60 € αγορά + 80 € επισκευή, δηλαδή σύνολο 140 €.

Αξίζει η επισκευή ή καλύτερα να την κρατήσω στο εξοχικό και όσο αντέξει ?

Ενημέρωση : Βρήκα το set λαμπών στο Ali με 16,81 €. Πόσο παίρνουν οι τεχνικοί για τα εργατικά?

Αν δεν σε ενοχλει οπως δειχνει.

Οχι φυσικα δεν αξιζει η επισκευη με 80 βρισκεις την ιδια να δουλευει και κρατας αυτη για ανταλλακτικα.

Τωρα που την βλεπω ξανα μαλλον αλλαξαν led αλλα κατι δεν εβαλαν καθολου η δεν το εβαλαν σωστα στην οθονη στα φιλτρα που εχει πισω απο το γυαλι.

Μου χαρισε ενας φιλος μια σχεδον ιδια LG παραγγειλα led απο Κινα τις εβαλα και δειχνει οπως εσενα και τα φιλτρα τα εβαλα σωστα.

Μαλλον και σε σενα αλλαξαν led τα led δεν ειναι σωστα οπως εμενα και αντι να μοιραζουν σωστα τον φωτισμο βλεπουμε κυκλους.