Πρόβλημα με tablet asus nexus 7

paspao

New member
24 November 2012
10
Αν μπορείτε να με βοηθήσετε έχω πρόβλημα με την οθόνη μάλλον γιατί όταν πάω να το ανοίξω δεν ανοίγει, ενώ όταν φορτίζει το πατάω να ανοίξει ανάβει η οθόνη αλλά δεν δείχνει τίποτα και μετά βγάζει κάτι γραμμές άσπρες.

To Tablet το έχω δυο ημέρες και το πήρα από την media markt και ούτε μου έπεσε ούτε ζόρισα τίποτα την οθόνη.

Αν μπορείτε να βοηθήσετε, αν ξέρετε κάνα τηλέφωνο από servise asus. Σας ευχαριστώ

Απάντηση: πρόβλημα με tablet asus nexus 7

Απόδειξη, συσκευασία και πίσω για αλλαγή μα νέο. Πρέπει να έχει DOA 7 ημερών.

Δηλαδή θα τους πάρω τηλεφωνο στην media markt γιατί μένω γιάννενα και θα τους πω το πρόβλήμα θα τους το στείλω και θα μου στείλουν άλλο ή πρωτα θα το κοιτάξει τεχνικός τους γιατί δεν ξέρω πως γίνεται.

Δηλαδή θα τους πάρω τηλεφωνο στην media markt γιατί μένω γιάννενα και θα τους πω το πρόβλήμα θα τους το στείλω και θα μου στείλουν άλλο ή πρωτα θα το κοιτάξει τεχνικός τους γιατί δεν ξέρω πως γίνεται.

Re: Απάντηση: πρόβλημα με tablet asus nexus 7

Δευτέρα 9:01 θα πάρεις τηλέφωνο:

801 500 2020
(απο κινητό 210 997 8410)
Δευτέρα- Παρασκευή 09:00-21:00 Σάββατο 09:00-20:00
http://www.mediamarkt.gr/?langId=-18

και θα τους πεις ότι η ταμπλέτα ήταν νεκρή εξαρχής. Να σου πουν τον τρόπο επιστροφής και αλλαγής με νέα καθώς δεν πέρασε εβδομάδα από την αγορά. Μη σου πούνε "θα το κοιτάξουμε και θα δούμε". Θα τους πεις ΑΛΛΑΓΗ με νέα καθώς η ταμπλέτα δεν λειτούργησε εξαρχής. Ακόμη και αν είναι να χρεωθείς το Κούριερ (13-18 ευρώ το πολύ) στείλε αυθημερόν την ταμπλέτα στο σέρβις τους στην Αθήνα για να είσαι "μέσα" στην εβδομάδα και να σου στείλουν αυτοί δωρεάν μία νέα. Μην ψάχνεις την Ασους (που τουλάχιστον παλαιότερα η ελληνική υποστήριξη υπήρχε και δεν υπήρχε) αλλά απαίτησε από την ίδια την ΜΜ την αλλαγή με νέα. Πες τους απλά ως τετελεσμένο ότι τους στέλνεις την χαλασμένη, ότι θα την λάβουν την Τρίτη και να στείλουν την νέα το συντομότερο. Ζήτησε τους την διεύθυνση του σέρβις για να στείλεις κατευθείαν εκεί.

Το τηλέφωνο για την ACS (μπορείς να στείλεις με οποιονδήποτε απλά επειδή χρησιμοποιώ ACS για Αθήνα/Γιάννενα ξέρω ότι την επόμενη θα είναι Αθήνα στην ΜΜ σίγουρα) στα Γιάννενα είναι:

ΚΑΛΛΑΡΗ 47, 45444

Τηλέφωνο
26510-27074

ΔΩΔΩΝΗΣ 161, 45221

Τηλέφωνο
26510-66966

Αν μπορείς να το πας εσύ το πακέτο εκεί και να μην έρθουν να παραλάβουν, θα πληρώσεις λιγότερα (2-3 ευρώ περίπου).

Last edited:
Re: πρόβλημα με tablet asus nexus 7

Η μπαταρία σου αποσυνδέθηκε από την μεταφορά.