Προβλημα με taxisnet και password help!

satnick

AVClub Addicted Member
6 September 2008
2,275
Παιδια προσπαθω να υποβαλω την δηλωση ηλεκτρονικα και βαζω σωστα το pass και το user που μου δινουν στο κολο email και τιποτα error και error..

Καμια ιδεα?

Παιδια προσπαθω να υποβαλω την δηλωση ηλεκτρονικα και βαζω σωστα το pass και το user που μου δινουν στο κολο email και τιποτα error και error..

Καμια ιδεα?

Στείλε τους e-mail. Και εγώ το ίδιο ακριβώς πρόβλημα είχα 2 χρονιές συνεχόμενες. Πιθανόν δεν θα σου αλλάξουν το password απλά θα το έχουν κλειδώσει. Οι κλασικές τους βλακείες...

Ειναι σιγουρο αυτο γιατι σε αλλο pc (δεν ξερω πριν απο ποσο καιρο) το ειχαν δοκιμασει και μου ειπαν οτι δουλευε...

Με ποιόν browser μπαίνεις; Μπες με ΙΕ.

Τα ίδια μου έκανε κι εμένα και αναγκάστηκα να κάνω επανεγγραφή.

τα ίδια μου έκανε και εμένα και μου είπε ο λογιστής ότι επειδή άλλαξε το σύστημα πρέπει να κάνω επανεγγραφή και να περάσω από την εφορία να πάρω κλειδάριθμο.
πήγα στην εφορία με ταυτότητα (και φωτοτυπία της) και μου έδωσαν 2 σελίδες και μια από αυτές έχει τον κλειδάριθμο. έκανα μετά ενεργοποίηση με και ολα οκ. η διαδικασία στην εφορία 2 λεπτά (στο μητρώο πας).

Ρε παιδια δεν παιζονται δεν το σηκωνει κανεις στο taxisnet πηρα και στην εφωρια και μου λενε συνεχεια δεν ειναι δικη τους αρμοδιοτητα...

Ενταξει παιδια ολα ok ηθελε ενεργοποιηση ο λογαριασμος..!