Καλησπερα εχω τον εν λογο ενισχυτη και πριν χρονια αντιμετωπισα ενα προβλημα το οποιο σιορθωθηκε για λιγο αλλα και παλι τιποτα.Ειπα μετα απο καποια χρονια να ασχοληθω και παλι. Το προβλημα ειναι το εξης : τον ανοιγω μια μερα και εκανε κοψηματα στον ηχο (δεν εσβηνε απο ρευμα).Μετα ανοιγε οπλιζαν κανονηκα τα ρελε αλλα ηχος τιποτα,μονο το φυσημα απο τα ηχεια ακουγονταν.Το πηγα για service σε ενα ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ.Το φτιαχνει ο μαστορας και μου λεει οτι ειχαν λιωσει οι κολλησεις και απλως τους εκανε ενα περασμα.Επισης μου προτεινε να βαλω ενα εξτρα ανεμιστηρακι να καλυτερη ψυξη.Οταν τα ακουσα ολα αυτα λεω απο μεσα μου καλα με δουλευει,τι λαλακιες μου λεει.Τον πηρα πηγα σπιτι επαιξε για λιγο και μετα παλι τα ιδια.Λογω φορτου εργασιας δεν ασχοληθηκα.Μετα απο 4 χρονια χωρις να ξανασχοληθω ειπα να δοκιμασω να τον ξαναλειτουργησω.Τον ανοιγω και αρχισε να παιζει κανονηκα αλλα μετα απο μια μερα τα ιδια συμπτωματα,ανοιγει κανονηκα,οπλιζουν τα ρελε,ηχος τιποτα αλλα φυσημα απο τα ηχεια.Του ανοιξα το καπακι να δω με το ματι μηπως εχει καει κατι αλλα ολα ειναι μια χαρα σαν καινουργια. Πιστευω αν ηταν τροφοδοτικο δεν θα ανοιγε καθολου. Μηπως ειναι οι εξοδοι των ηχειων?