Προβλημα με θορυβο.

Η γνωμη μου ειναι να βαλης xlr και αμα σταματιση φτεη 0 προ η βαλτα για λιγο στα surrback ch για να δουμε μηπως φτεη ο προ μετα θα δουμε.

Nα σου πω αποφάσισε τελικά είναι φύσημα η βόμβος?
Αλλο το ενα και άλλο το άλλο .?
Το πιο πιθανό είναι οτι το καλώδιο τσιμπάει θόρυβο , ε και?
Δοκίμασε να δεις αν το κάνει χωρίς καλώδιο?
Αν ναι θες άλλο καλώδιο.
Αν οχι τότε θες και άλλο ψάξιμο.

Βασιλη περιμενω βοηθεια για ρυθμισης το τηλ. το ξερης οποτε εχεις χρονο περιμενω ευχαριστω

Re: Απάντηση: Προβλημα με θορυβο.

Γιαννη δεν εκανα τιποτα με τα καλωδια ακομα. Μαλλον θα παρω xlr.

Εχεις xlr και ασχολείσαι με single ended συνδέσεις?
Μαζόχα είσαι?
Βάλε xlr και θα ακούσεις άλλο επίπεδο ησυχίας , καθαρότητας , δυναμικών.
Δεν συγκρίνεται το ενα με το άλλο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Προβλημα με θορυβο.

Εχεις xlr και ασχολείσαι με single ended συνδέσεις?
Μαζόχα είσαι?
Βάλε xlr και θα ακούσεις άλλο επίπεδο ησυχίας , καθαρότητας , δυναμικών.
Δεν συγκρίνεται το ενα με το άλλο.

δεν εχω. περιμενω να φερεις τα δικα σου καλωδια για να δοκιμασω:ernaehrung004:

Εμενα μου τα βγαζη πολλυ - τα ηχεια και ολα μεγαλα Left - 7.5 dB Center - 8 dB Right - 6.5 dB Surr Right - 12 dB Surr Left -10.5 sub - 15

Στην τρέχουσα σύνδεση (προ left out - τελ left in / προ right out -τελ right in) ο βόμβος έρχεται απο το αριστερό κανάλι... Δοκίμασε να αντιστρέψεις τα καλώδια στην είισοδο του τελικού (χιαστί δηλαδή)...
Αν ο βόμβος έρθει πάλι απο το αριστερό κανάλι, το πρόβλημα εντοπίζεται στον τελικό... αν έρθει από το δεξιό κανάλι, το πρόβλημα εντοπίζεται στον προ...
Αφαίρεσε και τα 2 interconnects πρώτα απο την έξοδο του προ, και μετά από την είσοδο του τελικού, άνοιξε τον τελικό και άκου αν έχεις θόρυβο ή αν ο θόρυβος είναι ίδιος και στις 2 περιπτώσεις...

Απάντηση: Re: Προβλημα με θορυβο.

Στην τρέχουσα σύνδεση (προ left out - τελ left in / προ right out -τελ right in) ο βόμβος έρχεται απο το αριστερό κανάλι... Δοκίμασε να αντιστρέψεις τα καλώδια στην είισοδο του τελικού (χιαστί δηλαδή)...
Αν ο βόμβος έρθει πάλι απο το αριστερό κανάλι, το πρόβλημα εντοπίζεται στον τελικό... αν έρθει από το δεξιό κανάλι, το πρόβλημα εντοπίζεται στον προ...
Αφαίρεσε και τα 2 interconnects πρώτα απο την έξοδο του προ, και μετά από την είσοδο του τελικού, άνοιξε τον τελικό και άκου αν έχεις θόρυβο ή αν ο θόρυβος είναι ίδιος και στις 2 περιπτώσεις...

Οπως ειπα και σε προηγουμενο ποστ τελικα βομβο εχω και στα 2 πισω ηχεια. Σε αυτη τη περιπτωσει τι προτινεις?

Για τσέκαρε και τη γείωση του τελικού. Το γεγονός οτι σταματάει όταν ανοίγει ο προ κατι τέτοιο μου κάνει.

Nαι μην φας έχουμε γλαρόσουπα.
Το xlr σαν σύνδεση δεν συγκρίνεται. Για να μην σου κοστίσει μια περιουσία σε έτοιμα καλωδιοβύσματα , θα σου πρότεινα , να τα φιάξεις μόνος σου όπως έκανα και εγω.

Re: Απάντηση: Προβλημα με θορυβο.

Για τσέκαρε και τη γείωση του τελικού. Το γεγονός οτι σταματάει όταν ανοίγει ο προ κατι τέτοιο μου κάνει.

Δεν είναι θέμα γειώσεως ο θόρυβος του βασίλη .Αν ήταν θα το έκανε σε όλα τα κανάλια.

Για κοίτα μήπως τα καλώδια των πίσω καναλιών που πάνε στον τελικό, περνάνε κοντά απο κάποιον μετ/στή , και τσιμπάνε θόρυβο.Τ α rca εννοώ.

Απάντηση: Re: Προβλημα με θορυβο.

Για κοίτα μήπως τα καλώδια των πίσω καναλιών που πάνε στον τελικό, περνάνε κοντά απο κάποιον μετ/στή , και τσιμπάνε θόρυβο.Τ α rca εννοώ.

Δε το νομιζω ρε Γιαννη αλλα θα το ξανατσεκαρω.

Να κανω μια ερωτηση τωρα. Αντι να αλλαξω καλωδια (που εχουν και καποια αξια) μηπως θα ηταν καλητερο να δοκιμασω τα ανταπτορακια που μετατρεπουν τα καλωδια απο rca σε xlr?