Πρόβλημα με τηλεχειρισμο σε LG tv

panpan

Established Member
5 July 2006
200
Καλημέρα σε μια LG το τηλεχειριστήριο άρχισε στην αρχή να δίνει εντολές από πολύ κοντινή απόσταση όπως όταν τελειώνουν οι μπαταρίες δοκίμασα με άλλα δύο που έχω της ίδιας εταιρείας πάλι τα ίδια έκανα επαναφορά στις εργοστασιακες ρυθμίσεις πάλι τα ίδια και χειρότερα την έβγαλα από το ρεύμα και αφού την ξαναεβαλα άρχισε πάλι από πολύ κοντινή απόσταση να μου ανοίγει μόνο την ένταση ότι κουμπί και να πατούσα όπου σταμάτησε να δέχεται εντολές γενικώς με τα κουμπιά στο πλάι δουλεύει κανονικά μόνο με τηλεχειριστήριο δε δουλεύει και με τα τρία αλλα που έχω που δούλευαν όλα κανονικά παλιά τίποτα. Μπορεί κάποιος φίλος να βοηθήσει στο τι μπορεί να φταίει;;;;;;;;

Καλημέρα σε μια LG το τηλεχειριστήριο άρχισε στην αρχή να δίνει εντολές από πολύ κοντινή απόσταση όπως όταν τελειώνουν οι μπαταρίες δοκίμασα με άλλα δύο που έχω της ίδιας εταιρείας πάλι τα ίδια έκανα επαναφορά στις εργοστασιακες ρυθμίσεις πάλι τα ίδια και χειρότερα την έβγαλα από το ρεύμα και αφού την ξαναεβαλα άρχισε πάλι από πολύ κοντινή απόσταση να μου ανοίγει μόνο την ένταση ότι κουμπί και να πατούσα όπου σταμάτησε να δέχεται εντολές γενικώς με τα κουμπιά στο πλάι δουλεύει κανονικά μόνο με τηλεχειριστήριο δε δουλεύει και με τα τρία αλλα που έχω που δούλευαν όλα κανονικά παλιά τίποτα. Μπορεί κάποιος φίλος να βοηθήσει στο τι μπορεί να φταίει;;;;;;;;

Αν ειναι παλια η τηλεοραση σου υπαρχει περιπτωση να εχει πιασει ο ir αισθητηρας της τηλεορασης σκονη αν ειναι προσβασιμος καθαρισε τον με ενα πανακι εμενα μου εχει τυχει σε παλια crt και δουλεψε

Ήταν το πρώτο που έκανα..

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μήπως ξέρει κανείς πως κάνουμε Hard reset το μοντέλο είναι 32lg5700 χωρίς τηλεχειριστήριο βέβαια μήπως συνέλθει;;;;

Στη δική μου LG που το έκανε αυτό, δηλαδή έπρεπε να πλησιάσεις το τηλεκοντρόλ σε απόσταση 10 εκατοστών για να πιάσει, ήταν ο αισθητήρας. Ήμουν στην εγγύηση και μου το άλλαξαν στο service

Στάλθηκε από το E5823 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk