Έχουμε, αλλά... είναι με υψηλή χρέωση!Το λοιπον κανα τελ εδω θεσσαλονικη απο την digea εχουμε, διοτι τωρα κατεβηκα απο ταρατσα και θα τους παρει και θα τους σ.........?
Μεχρι τωρα για αυτους και μονο εδωσα στο συνολο 450 ευρω, για καλωδια, κεραιες, και δεκτες, εσυ τη θα εκανες? αν μας πει ενας απο εκει μεσα γιατι δεν βλεπω παλι την 25?Μ' αρέσει που είσαι έτοιμος να τους ''φάς'' ζωντανούς!!!
Σακη ειναι για κλαματα, δεν εχω να πω τιποτα αλλο.:twoguns:Έχουμε, αλλά... είναι με υψηλή χρέωση!
Τελικά μετά από τόσα καντήλια σήμερα εκ του θαύματος σήμα στην 25 φουλ.
Εμα, και που να πηγαινα και απο εκει :Banane0::Banane0:Βοήθησαν οι άγιοι..:award:
Υπάρχουν μέρες που το μακεδονια έχει αρκετές γραμμές, είναι καθαρά θέμα καιρού όμως και διεύθυνσης ανέμων ειδικά στις περιοχές κοντά στο βουνό (ανω γλυφάδα, ανω βούλα..). Υπάρχουν μέρες που φτάνει σήμα μέχρι και από Χανιά!! Δε ξέρω αν στο 46 εκπέμπει κάποιος από χανιά, αν εκπέμπει όμως υπάρχει πιθανότητα να φτάσει σήμα! Στη συχνότητα αυτή πολύ φοβάμαι οτι θα υπάρξει πρόβλημα απο αίγινα, εκτός αν βάλουν δυνατό πομπό.Το 46 που παρεμβάλλει στο m. στις περιοχές παραλιακά είναι ο ALPHA από τον πομπό της Δαρδίτσας (Πόρος)! Πιστεύω όμως ότι είναι πολύ χαμηλή η ισχύς που φτάνει στα παράλια της Αττικής για να προβληματίσει!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.