Πρόβλημα με την PHILIPS 32PFL9632D

ALEX_KGR

New member
11 February 2008
4
Φίλοι καλησπέρα σας

Σας αναφέρω ένα πρόβλημα που έχω με την ενός μηνός τηλεόρασή μου. Ενόσω παίζει κανονικά , κάποιες φορές , σταματά να δέχεται εντολές από το remote control, ούτε και από τα κουμπιά που είναι επάνω στο panel, και μετά από λίγο σβήνει η οθόνη και δεν ξανανοίγει από το remote. Το ίδιο πρόβλημα μπορεί να υφίσταται και ενόσω η τηλεόραση είναι stand by, δεν μπορώ να την ανοίξω. Η μόνη λύση είναι να την αποσυνδέω από το ρεύμα και να την ξανασυνδέσω. Αγόρασα και σταθεροπιητή τάσης , υποπτευόμενος μήπως φταίει το δίκτυο. Το πρόβλημα παραμένει. Επικοινώνησα με το service και μου είπαν ότι μάλλον έχει κάποιο πρόβλημα το λογισμικό της συσκευής και θα πρέπει να την πάω εκεί να την παρατηρήσουν.....Έχω κάνει αναβάθμιση του λογισμικού της , αλλα πάλι τα ίδια. Αναρωτιέμαι άν κανείς έχει ανάλογο πρόβλημα με την συγκεκριμένη συσκευή που κατά τα άλλα είναι πολύ καλή σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία

την απαντηση θα σου τη δωσει καλυτερα ενα τηλεφωνο στο σερβις της αντιπρωσοπιας !

δες τους τιτλους με ολα τα θεματα εδω μεσα μηπως καποιος φιλος που τυχον εχει την ιδια εχει κατι αναλογο προβλημα !

Τσέκαρε να βγάλεις τις μπαταρίες από το τηλεκοντρόλ και δες εαν συνεχίζει το πρόβλημα. Πολλές φορές επειδή έχει πρόβλημα το τηλεκοντρόλ, μπλοκάρει την τηλεόραση και παρουσιάζει παρόμοια φαινόμενα. Κοίταξέ το κι αν δεν είναι από εκεί, τότε αμέσως τηλέφωνο στο service της Philips.

Τις έχω αλλάξει τις μπαταρίες. Είναι το πρώτο πράγμα που έκανα. Το ζήτημα είναι ότι δεν λειτουργούν και τα αντίστοιχα κουμπιά που βρίσκονται πάνω στη συσκευή. Το LED οτυ POEWER που είναι πάνω στη συσκεύη τρεμοπαιζει μόνο του που και που , κάτι που κανονικά συμβαίνει όταν χρησιμοποιώ το remote όταν αυξομειώνω την ένταση ή αλλάζω κανάλι. Δεν είναι περίεργο? Και παρατήρησα ότι συνήθως μετά από αυτό η τηλεόραση παγώνει στο κανάλι που είναι επιλεγμένο και δεν μπορείς να κάνεις τίποτε άλλο. Προσπάθησα να χρησιμοποιήσω τα κουμπιά της συσκευής , αλλά τίποτε. Και μετά κλείνει. Δεν ξανανοίγει αν δεν την αποσυνδέσω από το ρεύμα.... Οπως φαινεται η μόνη λύση είναι το service... Δεν ξέρω είναι η πρώτη φορά που πήρα PHILIPS και μάλλον η τελευταία........

Μήπως έχεις καμμιά συσκευή κοντά ή κάποιο remote extender που στέλνει κανένα σήμα και μπλοκάρει την τηλεόραση;

Γαβριήλ
Οι συσκευές που έχω είναι , ένας αποκωδικοποιητής Filmnet , Micro audio system της Philips , ένα DVD εγγραφής και έναν αναμεταδότη σήματος. Λες ότι κάποιο από αυτά την επηρεάζει. Γιατί δεν συνέβαινε κάτι τέτοιο με την CRT SONY που είχα πριν

Επικοινώνησα και μου είπαν ότι μάλλον έχει πρόβλημα το λογισμικό της . Θα πρέπει να την παρατηρήσουν όσο χρόνο χρειαστεί . Πάντως από ότι μου είπαν δεν έχουν ξανασυνατήσει κάτι τέτοιο .Φαντάσου τώρα να την πάς εκεί και να μην εμφανιστεί , γιατί όπως σας είπα εμφάνίζεται κάποιες φορές. Ο Γαβριήλ μου έδωσε κάποια ιδέα για το τι μπορεί να φταίει και σκέφτομαι να απομακρύνω τελείως τον αναμεταδότη σήματος που είναι σε απόσταση 10cm από το panel της. Ισως να την επηρεάζει...

το θεμα ειναι οτι θα αργησεις να εξυπηρετηθεις απο philips.ΑSTRA SERVICE σε συνδυασμο με τα κεντρικα της philips αστα να πανε.παρε τηλ στο σερβις και αν δεις οτι δεν εξυπηρετησε παρε καποια κυρια Ξεπαπαδεα ειναι πολυ καλη δυο φορες που χρειαστηκα αλλαγη καθαρισε