Πρόβλημα με την Pioneer 428XD

Απάντηση: Re: Πρόβλημα με την Pioneer 428XD

Οι φωτογραφίες είναι λες και μπαίνεις σε safe mode των Windows με την οθόνη να προβάλλει μόνο 16 χρώματα.

θα συμφωνησω και εγω .....επιστροφη και αλλαγη

Έβγαλα την μπρίζα όλο το βράδυ και το πρωί όλα ΟΚ.
Επειδή δεν το κάνει πάντα, φοβάμαι μην τους τη στείλω και μου πουν ότι είναι μια χαρά.

Έβγαλα την μπρίζα όλο το βράδυ και το πρωί όλα ΟΚ.
Επειδή δεν το κάνει πάντα, φοβάμαι μην τους τη στείλω και μου πουν ότι είναι μια χαρά.

πρωτου κανεις οποιαδηποτε κινηση για επιστροφη,τσεκαρε τα ΠΑΝΤΑ...
συνδεσεις,ρυθμισεις....
μπορει(λεω τωρα)να εχει καποια συγκεκριμενη λειτουργια,για αποφυγη του burnin ή κατι τετοιο.ψαξε ΚΑΛΑ το μενου.
ψυχραιμια..

Χαρη τη εχεις στρωσει καθόλου την TV? Τώρα που ειναι αρχή φωτεινώτητα και contrast πρέπει να είναι χαμηλωμένα. Γι' αυτό σε ρωταγα πόσες ώρες εχει παίξει η τηλεόραση.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Πρόβλημα με την Pioneer 428XD

Θα μπορούσε να είναι image retention; Πολλές φορές φαίνεται και κάποιο είδωλο.

Μην το παλεύεις... Το ξέρω οτι είναι σπάσιμο και θα προτιμούσες να μην φύγει η τηλεόραση από το σπίτι σου πρίν προλάβεις καλά-καλά να την τοποθετήσεις αλλά αυτό το πράγμα είναι πρόβλημα, και μάλιστα χοντρό.

Re: Απάντηση: Πρόβλημα με την Pioneer 428XD

Χαρη τη εχεις στρωσει καθόλου την TV? Τώρα που ειναι αρχή φωτεινώτητα και contrast πρέπει να είναι χαμηλωμένα. Γι' αυτό σε ρωταγα πόσες ώρες εχει παίξει η τηλεόραση.

Έχει παίξει λίγες ώρες, περίπου 20. Έβαλα τις κανονικές ρυθμίσεις που βρήκα στο avforums.com (contrast 30).
Σήμερα έβαλα ρυθμίσεις για στρώσιμο (contrast 15 και άλλα) και παίζει χωρίς πρόβλημα.

Re: Απάντηση: Πρόβλημα με την Pioneer 428XD

μηπως να περιμενες λιγο να στρωσει το πανελ 150 ωρες και μετα πραττεις αναλογα?

δεν νομιζω οτι εχει σχεση... ειναι παλαβο αυτο που δειχνει η τηλεοραση.

Καλητερα στειλτην στο service τωρα που ειναι νωρις.
Αν εχει σημαντικο προβλημα, να ζητησεις αντικατασταση.
Το να περιμενεις δεν εχει νοημα.

Μην τους πιστεψεις οτι ειναι ενταξει .....
θα στο βγαλει αργοτερα το προβλημα !!!!

Αφου ο Μπαμπης σου λεει οτι εχει ακριβως την ιδια και δεν του εβγαλε ποτε τετοιο πραμα ......

επεσες σε ελατωματικο κοματι γκαντεμια !!!!!!!!!

θα ταλαιπωρηθεις αλλα θα παρεις παλι καινουργια !!!!
τωρα καντο μη σπαζεσε πιο πολυ!

Δικιο εχει ο Μπελλος , μην χολοσκας και δρομολογησε εισητηρειο επιστροφης οσο ειναι καιρος γιατι μετα θα ειναι κατι παραπανω απο αργα .
Σε καινουργιο εργαλειο premium και χρυσοπληρωμενο φυσικα δεν εχει μα μου σου του και ειδομεν ......... εχει Παρτο και φατο .

Την αλλάζουν για τέτοια περίπτωση, δηλαδή για κάποιο παροδικό πρόβλημα;
Ή την παίρνουν για έλεγχο, παρακολούθηση, επισκευή κλπ;

Last edited:
Στην δικια μου 5080XD δεν εχω παρατηρησει καθολου image retention παροτι ξεχναω το desktop των windows αρκετες φορες για ωρα....